ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul acestor vaccinuri covid, colaboratoare cu Dr. Nixon, a spus, într-un interviu acordat jurnalistului Stew Peters, că descoperirile recente cu privire la aceste structuri ciudate pun sub semnul întrebării narațiunea despre proteina Spike.

Recent, medicul David Nixon, medic generalist din Brisbane (capitala statului Queensland, Australia), a decis să descopere ce se află în vaccinurile anti-Covid-19, examinând la un microscop cu câmp întunecat picături de vaccin și din sângele pacienților vaccinați, scrie cunoscuta publicație The Spectator - Australia, într-un material dedicat acestui subiect.

Potrivit lui Sasha Latypova, om de știință cu 25 de ani de experiență în studiile clinice pentru companiile farmaceutice, contractul dintre Pfizer și guvernul SUA interzice cercetătorilor independenți să studieze vaccinurile. Ei susțin că asta ar „deturna” aceste resurse prețioase de la utilizarea pentru care sunt concepute, și anume de a îndeplini o nevoie „urgentă”.

Așadar, există oxid de grafen în vaccinurile Pfizer? După cum arată The Spectator, ceea ce Dr. Nixon a descoperit și filmat este cel puțin bizar. În interiorul unei picături de vaccin se află structuri mecanice ciudate. La început par nemișcate, dar, atunci când Nixon a folosit o tehnică prin care a condensat 48 de ore de filmare în două minute, rezultatul a fost ceea ce par a fi brațe mecanice care asamblează și dezasamblează structuri dreptunghiulare strălucitoare care arată ca niște circuite și microcipuri. Acestea nu sunt „produse fabricate”, după cuvintele CDC, întrucât se construiesc și se deconstruiesc singure, dar formarea cristalelor pare a fi stimulată de radiația electromagnetică și se oprește atunci când lama cu picăturile de vaccin este protejată cu o pungă Faraday. Descoperirile lui Nixon sunt similare cu cele ale unor echipe de cercetători din Noua Zeelandă, Germania, Spania și Coreea de Sud.

Un grup italian condus de Dr. Riccardo Benzi Cipelli a analizat sângele a peste 1.000 de persoane, la o lună după ce au fost vaccinate, fiind trimise să facă analize întrucât au avut efecte secundare. Vârsta grupului a fost cuprinsă între 15 și 85 de ani, iar persoanele examinate au primit între una și trei doze. Peste 94% dintre acestea au avut valori anormale, celule roșii deformate, reduse în număr și aglomerate în jurul unor obiecte străine luminiscente, care au atras, de asemenea, grupuri de fibrină. Unele dintre obiectele străine împrăștiau sângele, unele s-au autoasamblat în structuri cristaline, iar altele în ramuri și tuburi subțiri.

Oamenii de știință italieni cred că obiectele sunt particule metalice și că seamănă cu „oxidul de grafen și posibil cu alți compuși metalici”. Ei cred că sângele deteriorat este cauza tulburărilor de coagulare post-vaccinare, care, la rândul lor, contribuie la dezvoltarea de tumori maligne, în timp ce materialele din familia grafenului sunt asociate cu stresul oxidativ, deteriorarea ADN-ului, inflamația și deteriorarea acelor componente ale sistemului imunitar care suprimă tumorile.

Preparatul artificial de ARNm care este „ascuns” de sistemul imunitar al primitorului poate, de asemenea, să reducă funcția imunitară a primitorului, crescând probabilitatea apariției unor tumori noi sau recurente.

Dr. Nixon și-a împărtășit descoperirile lui Wendy Hoy, profesor de medicină la Universitatea din Queensland, care a cerut guvernului australian și autorităților sanitare din Australia să explice această formare aparent spontană de cipuri și circuite în vaccinurile ARNm atunci când sunt lăsate la temperatura camerei, precum și obiectele anormale descoperite în sângele persoanelor vaccinate.

În lume, rata deceselor este anormal de mare – fiind vorba de decese din tot felul de cauze - atacuri de cord, super-cancere ciudate, stopuri cardiace, diabet, rata morților din aproape toate cauzele este mai mare.

În Australia, ratele au crescut cu 17% în iulie față de media din iulie anul trecut. În Anglia, acestea sunt cu 16% peste medie, în SUA, mortalitatea este în creștere cu 18% atât pentru persoanele de peste 80 de ani, cât și pentru cele de peste 30 de ani.

Acest procent, cu 15 sau 20% mai mare de oameni care mor lună de lună nu poate fi ascuns.
 

Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul acestor vaccinuri covid, colaboratoare cu Dr. Nixon, a spus, într-un interviu acordat jurnalistului Stew Peters, că descoperirile recente cu privire la aceste structuri ciudate pun sub semnul întrebării narațiunea despre proteina Spike.

Potrivit acesteia, Dr. Kevin McCurne a analizat conținutul vaccinurilor Pfizer și Moderna și nu a găsit nici fosfor, nici azot, care sunt necesare pentru a construi mARN. Același lucru l-a descoperit echipa lui Steve Curtis.

„Avem acum datele de la Agenția Europeană de Medicamente care au evaluat efectiv faptul că ARNm [ din vaccinuri] este fragmentat, că există ARNm trunchiat, deci este defect. Dacă este defect, atunci nu se pot produce proteine Spike, iar proteinele care sunt găsite sunt altceva decât ceea ce ne spun companiile de vaccinuri.” Potrivit Dr. Mihalcea, acest ARNm defect din seruri creează afecțiunile grave constatate.

„Ce este mai exact «shedding» („excreția”, posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați)? Eu și colegii mei am studiat analizele live de sânge – și am descoperit în sângele vaccinaților structuri neobișnuite care sunt uriașe și care sunt aceleași structuri pe care le-am găsit în fiolele Pfizer. În special, Dr. Nixon a descoperit aceste «panglici» (fâșii) care se dezvoltă în fiole.

În ceea ce privește fenomenul «shedding», am descoperit că aceleași structuri care se află în sângele vaccinaților sunt și în sângele nevaccinaților – e vorba de oameni care nu au avut niciodată covid, dar au avut ceea ce se numesc simptome de covid prelungit.

Dar ce sunt aceste panglici? Posibil să fie vorba de grafen, de hidrogel. Reacționează acestea la expunerea la mediu?

Singurul lucru de care sunt sigură este că am fost mințiți, întreaga plandemie a fost o înșelătorie și îngrijorarea mea este că probabil și narațiunea referitoare la proteinele Spike este o altă înșelăciune.”

Stew Peters a amintit opinia cercetătorului Matt Taylor, care consideră că e vorba de circuite care se autoasamblează și că, lângă un router de Internet, un telefon mobil sau lângă un turn 5G, aceste structuri se schimbă. Separate de aceste fracvențe, ele se dezasamblează singure.

Întrebată de jurnalist ce anume crede că îi îmbolnăvește pe oameni, Dr. Ana-Maria Mihalcea a răspuns: „Evident, nu am examinat milioane de fiole, însă unele fiole nu conțin ARNm sau doar fragmente de ARNm. Există aceste metale care sunt extrem de toxice, am vorbit despre aluminiu, cesiu radioactiv, telur, tungsten, acestea singure provoacă toxicitate severă și simptome de deteriorare și invaliditate. Avem și tehnologia care pare să se dezvolte din nanoparticulele lipidice – este oare acesta sistemul de livrare pentru Internetul lucrurilor, [este vorba de crearea unor] oameni ca cyborgi, care își schimbă cu adevărat conștiința prin această tehnologie nouă foarte complexă? Cred că trebuie să ne punem aceste întrebări.

Trebuie să ni se explice ce sunt aceste structuri care se asamblează și se autoasamblează? Nu ar trebui să existe acolo. [Structuri] care sunt sensibile la Wi-Fi. Să ni se explice ce caută acestea într-un vaccin.

Este necesar ca oamenii să se ridice și să înceapă să protesteze pe străzi și să se indigneze că acest conținut a fost injectat în oameni, iar ei nu și-au dat acordul pentru acest lucru.”

Potrivit lui Stew Peters, „cinci miliarde și jumătate de oameni au fost vaccinați cu aceste seruri. Când vor afla ce li s-a făcut, nu va exista nici un loc unde acești monștri să se ascundă.”