Un pretins studiu științific afirmă că AVC-urile, atacurile de inimă, cheagurile etc. sunt provocate de informațiile greșite răspândite de nevaccinați și de presa „negaționistă”.

Biblioteca Națională de Medicină din Statele Unite a publicat recent un studiu a cărui concluzie este că „antivacciniștii” sunt responsabili de decesele și de efectele secundare survenite în urma vaccinării, din cauza dezinformărilor pe care le răspândesc.

Autorul australian Raymond Palmer notează:

„O scurtă trecere în revistă a literaturii publicate indică faptul că stresul psihologic provoacă în mod clar o vasoconstricție și o îngustare a vaselor sangvine.”

Prin urmare, oamenii cad din picioare pe stradă nu din cauza serurilor genetice experimentale ci a sperieturii pe care le-o cauzează nevaccinații.

Palmer își continuă netulburat demersul „științific”:

„Deci, dacă oamenii se panichează, sunt stresați sau le este frică de vaccinare, vasele lor de sânge se îngustează în momentul vaccinării. Acest mecanism biologic (îngustarea venelor și arterelor sub efectul stresului psihologic) este cauza cea mai probabilă a cheagurilor de sânge, a accidentelor vasculare cerebrale, a crizelor cardiace, a leșinurilor, a pierderii clarității vederii, a pierderii gustului și mirosului care se produc în timpul sau la scurt timp după administrarea vaccinului.”

Brusc, efectele secundare nu mai sunt negate. Ele există, recunosc „oamenii de știință”, dar vinovată de ele este „mișcarea anti-vaxx”.

Zice autorul, inginer și biotehnolog:

„Mișcarea anti-vaccinare... a atins un punct culminant în era COVID-19 și a programelor de vaccinare în masă din lume.”

„Grupurile anti-vaccinare” sunt cele care transformă frica și dezinformarea în „presupuse efecte secundare”.

Palmer dă însă asigurări tuturor că vaccinarea este absolut lipsită de pericole.

„Vaccinurile COVID-19 folosesc în mare măsură aceiași compuși care au fost utilizați în perfectă siguranță timp de mulți ani. Singura diferență majoră este mesagerul ARN.”

Deci EXISTĂ o „diferență majoră” față de vaccinurile obișnuite: ARNm! Dar evident, el nu are nici o vină.

În concluzia cercetării sale, Palmer se adresează guvernului american:

„Cauza sau sursa acestei suferințe emoționale și anxietăți trebuie investigată, recunoscută și tratată în perspectiva viitoarelor programe de imunizare. În ultimul deceniu, omenirea a experimentat în medie o epidemie la doi ani. Este deci de primă importanță combaterea acestui alarmism în privința presupuselor efecte secundare ale vaccinării pentru a identifica rapid soluțiile gata să fie scoase pe piață pentru viitoarele programe de vaccinare.”

Studiul, al cărui titlu este: „Vaccinurile Covid 19 și interpretarea eronată a efectelor secundare percepute” a fost publicat inițial în revista BioMedicine.

El a fost găsit probabil extrem de valoros, motiv pentru care a fost preluat de Biblioteca Națională de Medicină a Statelor Unite, aflată sub tutela guvernului american.

Al cărui prim consilier în materie de COVID și vaccinare este Anthony Fauci.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews