ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, care locuiește în America, a realizat un interviu cu biologul și cercetătorul brazilian Felipe Reitz, care a făcut descoperiri îngrijorătoare analizând, prin metoda termografiei computerizate, sângele unor persoane care au primit vaccinul anti-Covid-19.

Potrivit medicului Dr. Ana Maria Mihalcea, termograma este o hartă a temperaturii unei suprafețe a corpului, care este obținută printr-un dispozitiv de detectare în infraroșu. Aceasta măsoară căldura radiantă și fluxul sanguin subcutanat. „Termografia a fost propusă ca o modalitate neinvazivă de detectare a trombozei venoase profunde, care sunt cheaguri de sânge în sistemul venos”, scrie Dr. Mihalcea, care menționează și un studiu despre această metodă:


În interviul cu Dr. Reitz, sunt prezentate imagini ce nu au mai fost văzute anterior ale persoanelor care au primit serul experimental bazat pe tehnologia ARNm. După cum explică Dr. Mihalcea, „putem vedea forme venoase anormale extinse care sugerează coagulări ale sângelui atât în sistemul venos profund, cât și în cel de suprafață. Acești oameni sunt complet asimptomatici, nu simt nimic și nici nu au umflături.”


În interviu se mai discută despre rezultatele analizelor de sânge ale persoanelor vaccinate în comparație cu cele ale persoanelor nevaccinate.


 
Cei doi medici corelează rezultatele analizei de sânge live cu imaginile termografice.

 
În postarea pe site-ul său, Dr. Mihalcea amintește că analizele recente ale flacoanelor vaccinurilor Covid-19 au arătat existența de nanostructuri care se autoasamblează, fapt documentat în acest raport alarmant, prezentat de medicul de origine română: „Un nou raport alarmant al Grupului de lucru pentru analizarea vaccinurilor din Germania și alte țări”

În aceeași postare pe site-ul său, Dr. Mihalcea notează:

„Recent, Mike Adams de la Natural News a examinat compoziția chimică a cheagurilor de sânge ale persoanelor injectate care au murit din cauza cheagurilor de sânge extinse care se autoasamblau. Analiza a arătat că această compoziție nu este similară cu cea a cheagurilor de sânge normale la om, iar el a găsit metale precum aluminiul, staniu și sodiu, care sunt conductoare de electricitate.

Puteți găsi mai multe despre analiza cheagurilor AICI.” 

Rezumând informațiile prezentate în interviu, Dr. Mihalcea atrage atenția că „aceste imagini termografice șocante sugerează o coagulare extinsă a sângelui la nivel subcutanat și venos profund la persoanele cărora li s-a administrat injecția C19. Microscopia în câmp întunecat completează analiza acestor persoane, arătând ceea ce ar putea fi hidroxid de grafen sau nanostructuri de alte compoziții metalice. Aceste constatări alarmante ar trebui să alerteze practicienii din domeniul sănătății care ar trebui să supună unor investigații persoanele care au primit injecțiile modificatoare genetic, pentru a detecta cheaguri de sânge, chiar dacă [aceste persoane] sunt total asimptomatice. Termografia poate fi o modalitate sigură neinvazivă pentru a face această investigație.”

Interviul realizat de Dr. Mihalcea a fost semnalat și de Steve Kirsch pe site-ul său, unde redă și o scrisoare transmisă de medicul român colegilor săi din comunitatea medicală. O redăm și noi în traducere:

„De la Ana Maria Mihalcea,

Dragi colegi,

Am intervievat un biolog și cercetător brazilian, Felipe Reitz, care realizează Imagini termografice computerizate [ale persoanelor] injectate cu serurile C19 și corelează [această metodă de investigație] cu analiza sângelui live. Cheagurile sunt peste tot, chiar și la sportivi tineri de 20 de ani, este absolut șocant. Aceste persoane sunt complet asimptomatice. Din dragoste pentru umanitate, vă rugăm să priviți aceste imagini și videoul pe care l-am realizat.

Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în ceea ce privește implicațiile. Același fenomen l-a descoperit și la copii, chiar de 2 ani.

Dacă aceste dovezi vizuale nu determină medicii să oprească vaccinările sau pe oameni să nu le mai primească, nu știu ce i-ar mai putea determina. Poate că termografia computerizată pentru întregul corp ar trebui să fie standardul în îngrijirea medicală în cazul tuturor persoanelor care au primit injecția C19.