ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Shmuel Shapira, doctor în medicină, MPH (Master of Public Health), fostul director general al Institutului de Cercetare Biologică din Israel (IIBR), este unul dintre cei mai reputați oameni de știință din lume din domeniul medical și, de când a suferit leziuni în urma vaccinului, a devenit unul dintre cei mai importanți adversari ai „vaccinurilor” anti-COVID-19 din lume, scrie American Greatness.

„Am primit 3 doze de vaccin, am fost vătămat fizic în mod foarte semnificativ, așa cum mulți alții au fost vătămați. În plus, încrederea mea în decizii și în procesul de luare a acestora a fost serios erodată”, a scris Shapira pe Twitter pe 13 mai 2022.

CV-ul impresionant al lui Shapira a fost prezentat recent într-un articol din CTC Sentinel, publicația Centrului de Combatere a Terorismului de la West Point, care notează:

Profesorul Shmuel Shapira, M.D. [doctor în medicină], MPH [Master of Public Health], a fost director general al Institutului de Cercetare Biologică din Israel (IIBR) între 2013 și 2021. Este fondatorul și șeful Departamentului de Medicină Militară al Facultății de Medicină a Universității Ebraice și al Corpului medical al IDF [Israel Defense Forces, Forțele de Apărare Israeliene]. De asemenea, este cercetător principal invitat la Institutul Internațional de Luptă împotriva Terorismului (ICT) de la Universitatea Reichman din Israel.

Profesorul Shapira a fost anterior director general adjunct al Organizației Medicale Hadassah și director al Școlii de Sănătate Publică Hadassah a Universității Ebraice. Este colonel (în rezervă) în Forțele de Apărare ale Israelului (IDF) și a servit ca șef al departamentului de [terapie pentru] traume al IDF. Este o autoritate în domeniul terorismului, traumelor, medicinii de urgență și al medicinei militare și instruiește studenții la medicină, medici, lideri medicali și echipe de salvare cu privire la medicina în situații de teroare, gestionarea incidentelor cu victime în masă, medicina militară, asistența avansată în susținere a vieții în traumă și managementul riscului. A publicat peste 110 de articole și este editorul revistelor „Noțiuni de bază ale medicinei în situații de teroare”, „Practici adecvate pentru managementul medical al incidentelor teroriste” și „Răspunsul medical la amenințările teroriste”. Este autorul cărții „The Pandemic Circus” [Circul pandemic] (Yediot Books, Rishon LeZion 2021).

Shapiro a avut un rol important în dezvoltarea inițială a vaccinului BriLife COVID-19 din Israel, care se bazează pe o platformă virală. După doi ani de dezvoltare, vaccinul se află doar în faza 3 din cauza birocrației, a spus el pentru CTC Sentinel.

Săptămâna trecută, Twitter l-a cenzurat pe Shapira pentru că a postat „informații false”, după ce omul de știință a sugerat că variola maimuței ar putea fi legată de vaccinurile ARNm.

„Cazurile de variolă a maimuței au fost rare ani de zile. În ultimii ani, un singur caz a fost documentat în Israel. Este un lucru clar recunoscut că vaccinurile ARNm afectează sistemul imunitar natural. Izbucnirea de focare de variolă a maimuțelor în urma vaccinării masive împotriva Covid: nu este o coincidență”, a scris Shapiro pe Twitter.

Twitter l-a forțat pe expertul în cercetare biologică și în medicină militară să șteargă postarea.

După cum au dezvăluit documente ieșite la iveală recent, obținute de America First Legal (AFL), cu schimburi de mailuri, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a uneltit cu Big Tech pentru cenzurarea utilizatorilor – inclusiv a medicilor și oamenilor de știință cu viziuni contrare narațiunii oficiale – care exprimau critici cu privire la „vaccinurile” experimentale COVID-19. Personalități cu reputație, dar care manifestă o atitudine sceptică cu privire la aceste „vaccinuri”, precum Dr. Robert Malone, Dr. Mary Bowden, virologul Adam Gaertner, autoarea Naomi Wolf și jurnaliștii Alex Berenson, Emerald Robinson și Daniel Horowitz, au fost interziși pe Twitter. Profesorul Shapira ar putea fi următorul blocat pe rețeaua de socializare.

Bloggerul pe Substack „Kanekoa The Great” a selectat o serie de postări pe Twitter, pe care le-a tradus din ebraică în engleză, și a remarcat că profesorul a devenit tot mai critic cu privire la vaccinurile ARNm de când și-a deschis contul de Twitter în ianuarie anul acesta.

În una dintre primele sale postări pe Twitter, Shapira a denunțat acordarea premiului Israeli Genesis Award CEO-ului Pfizer, Albert Bourla.

Pe 18 ianuarie 2022, Shapira a scris (tradus din ebraică prin Google): „Premiul Israeli Genesis a fost acordat CEO-ului Pfizer, ce lucru jalnic! În loc să fie acordat unui om de știință israelian – și asta pentru un vaccin mediocru, cu acțiune de scurtă durată, care a adus Pfizer profituri de miliarde ... Bourla va fi numit acum «rege» al Israelului. Să vă reamintesc că Israelul vaccinat este al patrulea la numărul de pacienți cu corona din lume. Există un «campionat!»”

Pe 6 februarie 2022, Shapira a întrebat: „Ce notă ați da unui vaccin cu care oamenii sunt vaccinați de trei ori și se îmbolnăvesc de două ori (până astăzi)? Ca să nu mai vorbim de efectele secundare semnificative.”

Pe 9 aprilie 2022, Shapira a afirmat: „Directorul general al companiei, de la care milioane de vaccinuri au fost folosite în Israel, a declarat într-un interviu pentru NBC că Israelul servește drept laboratorul mondial [de experimente]. Din câte știu, acesta este primul caz din istorie în care cobaii [umani] au plătit o sumă exorbitantă pentru a participa la experiment.”
(...)
De asemenea, pe 7 iunie 2022, Shapira scria: „Vorbim despre vaccinul [cu numărul] cinci în doi ani și jumătate. Când vaccinul este planificat pentru secvența din ianuarie 2020 (străbunicul străbunicului variantelor actuale). Un vaccin care nu previne infecția nu previne îmbolnăvirea. Și se presupune că este cauza, cel puțin, a unor efecte secundare semnificative. Care este logica? Ce autoritate a aprobat asta? Și nu se poate spune că previne o boală gravă, nimeni nu a dovedit asta.”

O altă postare a lui Shapira de 8 iunie 2022: „Voi continua să pun întrebări de ce trebuie administrat un al cincilea vaccin depășit care nu previne boala și provoacă evident multe efecte secundare semnificative pe scară largă.”

Pe 5 iulie 2022, Shapira a prezentat cazul despre „fiul de 36 de ani al unui prieten australian” care a dezvoltat „aritmii ventriculare severe și a intrat în insuficiență cardiacă” la doar „la câteva zile după cel de-al doilea vaccin Pfizer”.

„Compensația este acordată automat de către guvernul australian. În ciuda atitudinii guvernului lor, ei admit conexiunea [între vaccin și leziunea cardiacă] și expresia «nicio legătură» nu apare în limbaj.”

Pe 15 iulie 2022, Shapira a distribuit un grafic cu ratele de infectare COVID din New South Wales care arată un risc ridicat de infectare cu COVID cu fiecare doză nouă de vaccin ARNm, știre despre care a comentat: „Conform datelor oficiale din Australia, cu cât sunteți mai injectați, cu atât sunteți mai predispuși să vă îmbolnăviți, deoarece a patra injecție crește dramatic acest risc.”
 

 
Pe 18 iulie 2022, Shapira a scris: „Nu sunt anti-vaccinist, sunt anti-prostie, anti-știință falsă și anti-management incompetent”.

Pe 28 iulie 2022: „T m-a avertizat să elimin [postarea despre] legătura dintre MP și C. În fiecare zi înțeleg mai bine în ce lume trăim și în ce an.”

Cu alte cuvinte, Twitter l-a avertizat să elimine postarea în care făcea legătura între variola maimuțelor și vaccinul COVID.

Pe 31 iulie 2022, Shapira a distribuit un link cu date din Rapoartele OpenVaers de evenimente adverse ale vaccinului COVID, care arătau un total de 1.357.937 de raportări, dintre care 170.151 de spitalizări și 29.790 de decese, deasupra cărora a comentat simplu: „Sigur și eficient”.


De asemenea, profesorul Shapira s-a referit la un articol alarmant din Genes, o revistă științifică cu acces deschis, evaluată inter pares. Articolul, cu titlul „Vaccinurile ARNm: de ce este ignorată biologia retropoziției?”, a fost scris de Domazot Lozo, un genetician croat, ale cărui domenii de expertiză sunt genetica evolutivă, biologia evoluției dezvoltării, macroevoluția și evoluția tumorilor. „Fiți cu toții atenți la un citat din articolul lui Domazot Lozo din Genes”, a scris Shapira pe Twitter

„Aici discut despre afirmația generalizată potrivit căreia vaccinurile pe bază de ARNm nu pot modifica genomul”, scrie Lozo.

„În mod surprinzător, această idee este menționată pe scară largă în literatura despre vaccinul ARNm, dar nu este niciodată susținută prin referințe către vreo lucrare științifică esențială care să abordeze în mod specific această chestiune. Această discrepanță devine și mai uluitoare dacă luăm în considerare lucrările anterioare despre aspectele moleculare și evolutive ale retropoziției în populațiile murine și umane, lucrări care documentează în mod clar integrarea frecventă a moleculelor de ARNm în genom, inclusiv în contexte clinice. Efectuând comparații esențiale, arăt cum caracteristicile referitoare la secvențe ale vaccinurilor ARNm îndeplinesc toate cerințele cunoscute pentru retropoziție folosind elemente L1 - cei mai abundenți retrotranspozoni activi autonomi din genomul uman. De fapt, mulți factori asociați cu vaccinurile ARNm cresc posibilitatea retropoziției lor mediate de L1. Concluzia mea e că nu este fundamentat să presupunem a priori că terapiile bazate pe ARNm nu au impact asupra genomului. Calea către integrarea în genom a ARNm-urilor vaccinurilor prin retroelemente endogene L1 este foarte posibilă. Aceasta înseamnă că avem nevoie urgent de studii experimentale care să testeze riguros cu privire la potențiala retropoziție a ARNm din vaccin. În prezent, siguranța privind mutageneza inserțională a vaccinurilor pe bază de ARNm trebuie considerată o problemă nerezolvată.”

Dr. Eashwarran Kohilathas a explicat, pe site-ul său, semnificația concluziilor lui Lozo, în termeni mai profani.

„În genetică, retropoziția este un termen care descrie integrarea unei secvențe din ARN într-un genom ADN. ARNm poate fi reintegrat în genom printr-un proces numit transcripție inversă. De fapt, retropoziția produce un număr mare de gene funcționale în genom și reprezintă aproximativ 10.000 de duplicări în genomul uman”, a explicat dr. Kohilathas.

El a adăugat: „Dacă mai multe dovezi arată că integrarea în ADN este posibilă prin aceste vaccinuri, atunci avem mari probleme. În esență, înseamnă că un subset mare al populației ar putea produce proteine Spike în mod natural, iar alții ar putea transmite această trăsătură copiilor lor pentru totdeauna.”

CDC continuă să susțină că vaccinurile ARNm nu modifică ADN-ul, fără a face însă vreo trimitere la vreo cercetare științifică care să susțină acest lucru.

„Miocardită, aritmii fatale, creșterea cu 20% a accidentelor vasculare cerebrale, paralizii faciale, herpes zoster, tinitus (țiuit în urechi), sângerare ginecologică excesivă, variola maimuțelor, efecte secundare pe termen lung necunoscute. Fiți fără griji. Fiți fericiți”, a scris Shapira pe Twitter pe 2 august.