ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu a trecut multă vreme de când „experții” și autoritățile ne spuneau că va trebui să facem câte un vaccin anti-COVID la fiecare 3-6 luni, toată viața noastră. Practic, ne invitau la Moarte.

Dozele multiple de vaccin anti-COVID Pfizer și Moderna duc la niveluri crescute de anticorpi IgG4, o subclasă a imunoglobulinei, care – teoretic – pot oferi protecție.

În realitate, „nivelurile anormal de mari” de IgG4 fac ca sistemul imunitar să devină mai sensibil la proteina Spike a COVID care se găsește în vaccinuri, potrivit unui articol științific publicat în luna mai în revista Vaccines.

Articolul citează experiențe pe șoareci care au demonstrat că mai multe rapeluri („boostere”) după vaccinarea inițială anti-COVID „reduc considerabil” protecția împotriva variantelor Delta și Omicron ale virusului.

Mai mult, alte teste au descoperit un vârf de creștere al nivelurilor de IgG4, după vaccinarea repetată cu Pfizer, ceea ce sugerează o epuizare imunitară.

Alberto Robert Casillas, cercetător la laboratorul de biologie al Univeristății mexicane din Guadalajara, a comentat pentru The Epoch Times:

„În concluzie, studiile epidemiologice asupra COVID-19 citate în lucrările noastre, precum și eșecul vaccinurilor împotriva HIV, malariei și tusei convulsive constituie o dovadă irefutabilă care demostrează că o creștere a nivelurilor de IgG4 subminează reacția imunitară.”

Slăbirea sistemului imunitar provocat de vaccinarea repetată poate duce la boli grave, inclusiv cancer, au mai arătat cercetătorii.

„Creșterea sintezei de IgG4 ca urmare a vaccinării repetate ARN-m cu concentrații înalte de antigeni poate de asemenea provoca boli auto-imune și favoriza creșterea numărului de cancere și de miocardite auto-imune la persoanele sensibile.”

Și articolul din revista Vaccines adaugă:

„Fără un nivel de protecție adecvat, chiar și noile sub-variante Omicron (considerate ca benigne) ar putea cauza grave leziuni multi-organe și moartea la persoanele imuno-deprimate sau la cele care prezintă  comorbidități.”