ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dintre noile cazuri de infectați cu COVID din Israel, 40% sunt persoane care au fost vaccinate și numai 1% persoane care au mai trecut prin boală.

Potrivit Israel Nation News, datele raportate de Ministerul Sănătății al statului evreu arată că „pacienții vindecați de virusul (SARS-CoV-2) au o probabilitate mult mai mică de a se infecta... decât persoanele care au fost vaccinate împotriva COVID-19”.

Cifrele Ministerului israelian al Sănătății pe ultimele două luni arată că „israelienii cu imunitate dobândită în urma infectării naturale au o probabilitate mult mai mică de a se infecta din nou prin comparație cu israelienii care au dobândit imunitate în urma vaccinării.

Cu 7.700 de cazuri noi de infectări raportate de la apariția „noului val” în luna mai, doar „72 au fost la persoane cunoscute că au mai fost infectate anterior – ceea ce reprezintă mai puțin de 1% din noile cazuri”.

„Circa 40% din noile cazuri – sau peste 3.000 de pacienți – au fost persoane care s-au infectat deși fuseseră vaccinate”, mai arată articolul citat.

„Cu un total de 835.792 de israelieni cunoscuți ca vindecați de virus, cele 72 de cazuri de reinfectare reprezintă 0,0086% dintre persoanele infectate anterior cu COVID”, scrie David Rosenberg de la Israel National News.

Prin contrast, 3.000 din 5.193.499 israelieni vaccinați s-au infectat în ultimele luni, ceea ce înseamnă 0,0578%.

Aceasta înseamnă că cei vaccinați (marea majoritate cu Pfizer) au o probabilitate „de 6,72 de ori mai mare de a se infecta după vaccinare” decât cei vindecați după o infectare naturală.

Concluzia este crucială, în contextul unei ofensive tot mai agresive a autorităților de a determina oamenii – inclusiv copiii – să se vaccineze, în ciuda faptului că mulți au trecut deja prin boală.

Încă o dată, știința pe care o invocă atât de des, îl face de rușine pe Fauci. Acesta declara în urmă cu câteva zile că „vaccinarea la persoane infectate anterior (cu COVID-19) sporește considerabil răspunsul imunitar. Vaccinurile, cel puțin în privința COVID-19, au o performanță mai bună decât natura.”

Datele din Israel confirmă rezultatele unui studiu dat publicității luna trecută de prestigioasa Cleveland Clinic, care arăta că „subiecții infectați anterior cu SARS-CoV-2 este improbabil să se reîmbolnăvească de COVID, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu”.

Oamenii de știință din Cleveland pun „sub semnul întrebării necesitatea de a-i vaccina pe cei care au fost deja infectați cu SARS-CoV-2”.

Un alt studio din Israel a confirmat această concluzie, arătând că protecția împotriva virusului SARS-CoV-2 nu este mai mare după vaccinarea cu Pfizer decât cea obținută prin îmbolnăvire și vindecare, fapt care i-a determinat pe cercetători să se „întrebe cu privire la vacinarea persoanelor care au fost infectate anterior”.

Un alt studiu, publicat pe 24 mai în revista Nature, a descoperi prezența unui număr important de anticorpi împotriva COVID-19 la subiecți infectați anterior cu COVID, furnizând o „puternică dovadă pentru o imunitate pe termen lung”, care ar trebui să dureze „pentru toată viața oamenilor”.

Un alt studiu, publicat în aceeași zi în The Lancet, a dezvăluit că persoanele infectate cu COVID-19 rămân imune la reinfectare pentru o perioadă „substanțială” de timp.

Dr. Marty Makary, profesor la Johns Hopkins School of Medicine, a sprijinit numeroasele dovezi în favoarea imunității naturale, în cadrul unui interviu din luna mai, adăugând că „atunci când obții imunitatea naturală împotriva unei infecții COVID grave, atunci această imunitate durează probabil toată viața”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews