ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american de cinema Woody Harrelson a lansat un atac devastator la adresa complicității dintre guvern, presă și cartelul Big Pharma.

Lui Woody Harrelson i s-a încredințat sâmbătă pentru a cincea oară prezentarea emisiunii Saturday Night Live de la postul american de televiziune NBC.

În monologul de deschidere, starul american a povestit glumind că, acum trei ani, se afla în Central Park din New York și citea un scenariu pentru un eventual nou film.

Harrelson a descris astfel subiectul filmului:

„Cele mai mari carteluri de droguri din lume s-au unit și au cumpărat toată presa și pe toți politicienii și i-au obligat pe toți oamenii din lume să stea închiși în case, iar oamenii aveau voie să iasă doar dacă luau drogurile cartelurilor, și apoi continuau să le ia la nesfârșit.”

În limba engleză, cuvântul „drugs”înseamnă deopotrivă „droguri” și „medicamente”.

Actorul a continuat:

„Am aruncat scenariul. Cine ar putea crede o asemenea idee nebunească? Să fii obligat să te droghezi?”

 
Iată fragmentul respectiv din monologul lui Harrelson.
 

Tentativa sa de a îmbrăca adevărul sinistru al pandemiei în umor nu a fost prea bine primită.

În sală, abia dacă s-au auzit câteva râsete. NBC, realizatorul emisiunii, a fost unul dintre principalele canale media prin care care „plandemia” a fost puternic promovată în Statele Unite.

Nici restulului presei americane nu i-a căzut bine umorul lui Harrelson.

Revista Rolling Stone a comentat:

„Woody Harrelson răspândește teorii ale conspirației anti-vax în timpul monologului său de la SNL... Gazda SNL are o întreagă  istorie de afirmații anti-științifice făcute în timpul pandemiei COVID.”

Iar Vanity Fair a scris:

„Woody Harrelson a dat-o rău în bară la SNL.”

TMZ a comentat la rândul său:

„Woody Harrelson a făcut să se ridice multe sprâncene a mirare în timpul apariției sale la Saturday Night Live... când actorul a avut o atitudine conspiraționistă în privința vacccinurilor COVID... lucru pe care l-a făcut și mai înainte.

Într-adevăr, în ultimii trei ani, starul de la Hollywood a avut mai multe luări de poziții publice împotriva lockdown-urilor, măștilor și vaccinurilor.

Iată mai jos monologul integral al lui Woody Harrelson la ediția din 25 februarie 2023 a Saturday Night Live: