Dezvăluiri și Studii Covid și Vaccin

Date revoltătoare: Documentele confidențiale transmise către UE (EMA) dezvăluie mii de morți din cauza vaccinurilor anti-Covid Pfizer-BioNTech

Documente „confidențiale” transmise de BioNTech Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) dezvăluie zeci de mii de evenimente adverse grave și mii de decese în rândul persoanelor (printre care un număr mare de copii și tineri) care au primit vaccinul Pfizer-BioNTech ARNm anti-COVID-19, într-o perioadă în care producătorii de vaccinuri au insistat că nu au constatat „semnale de alarmă privind siguranța”.

Dr. Angus Dalgleish, oncolog: „Eu și mulți oncologi din întreaga lume suntem alarmați de creșterea bruscă a cazurilor de cancere – recidivă și cazuri noi, care au în comun un vaccin recent de rapel anti-Covid”

„Administrarea unui vaccin de rapel anti-Covid este asociată cu supresia celulelor T și cu o modificare a tipului de anticorp indus, care, luate împreună, explică de ce sistemul imunitar nu mai este capabil să controleze dezvoltarea cancerelor, așa cum făcea anterior foarte bine”

RECHIZITORIUL PANDEMIEI Dr. Damian Baciu către COMISIA SUPERIOARĂ de DISCIPLINĂ a COLEGIULUI MEDICILOR: Aveți ocazia de a înclina balanța din partea dictaturii Medico-Marțiale în partea Medicinei Știință. Cel mai sintetic și categoric RECHIZITORIU al PANDEMIEI

Captură: www.cmr.ro
Astăzi, 17 martie 2023, se încearcă pentru a 2-a oară, de data aceasta la nivelul cel mai înalt - Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România -, intimidarea și anihilarea profesională a medicilor care au avut curajul să adopte o atitudine critică și publică, împotriva măsurilor abuzive din 2020 și a erorilor grave legate de impunerea

Medic german: Niciuna dintre leziunile cauzate de vaccinul anti-COVID-19 nu a fost recunoscută oficial de guvern - „Rareori am văzut atâta disperare și de multe ori m-am trezit plângând după ce am vorbit cu acești pacienți. Nu am mai văzut așa ceva!”

Dr. Jörg-Heiner Möller a declarat pentru publicația germană Nordkurier că, dintre cei 120 de pacienți ai săi care suferă de sindromul post-vaccinare, niciunul nu a fost recunoscut oficial ca fiind afectat de leziuni induse de vaccin.

Adevăr și Provocare Medicii proscriși îi invită într-o nouă Conferință LIVE la Parlament, față în față, pe Rafila, Arafat, Gheorghiță, Cercel, Voiculescu, Tătaru, Mahler și Coriu. Societatea Civilă prezintă 40 de Motive pentru care președintele CMR trebuie să-și dea demisia

Sponsorizații BigPharma Coriu și soția
Recent, medicii care au participat la Conferința Medicină bazată pe dovezi, sau dictatură cu față medicală?, din 10 februarie 2023, au fost acuzați de „transmitere de informații false” de către un ONG obscur numit Rețeaua de Solidaritate (nu au fost menționate punctual și informațiile false la care se face referire).