ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Adevăratul Anthony Fauci”, un documentar de lung metraj, în două părți, bazat pe bestseller-ul de succes al lui Robert F. Kennedy, Jr.

De la falsificarea datelor privind eficacitatea medicamentului împotriva SIDA, AZT în anii '80, a cărui toxicitate a ucis mulți oameni, până la rolul său central în una dintre cele mai mari fraude farmaceutice din istorie - Covid-19. Cine este Anthony Fauci și cât de departe ajung tentaculele sale de corupție și minciună? Aflați în prima parte a acestui documentar, bazat pe cartea cu același nume a lui Robert F. Kennedy Jr.

Filmul, produs de Jeff Hays, expune influența lui Fauci asupra politicii guvernamentale, a industriei farmaceutice și a cercetării medicale.

Mass-media mainstream finanțată de Big Pharma a convins milioane de americani că Dr. Anthony Fauci este un erou. El nu este deloc așa.

În calitate de director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), Dr. Anthony Fauci distribuie 6,1 miliarde de dolari sub formă de fonduri anuale furnizate de contribuabilii americani pentru cercetarea științifică, ceea ce îi permite să dicteze subiectul, conținutul și rezultatul cercetării științifice în domeniul sănătății din întreaga lume. Fauci se folosește de puterea financiară de care dispune pentru a exercita o influență extraordinară asupra spitalelor, universităților, revistelor de specialitate și asupra a mii de medici și oameni de știință influenți - ale căror cariere și instituții are puterea de a le ruina, a le avansa sau recompensa.

„Adevăratul Anthony Fauci” dezvăluie modul în care „Doctorul Americii” - „Dr. Moarte” -  și-a lansat cariera în timpul primei crize a SIDA, asociindu-se cu companiile farmaceutice pentru a sabota tratamente terapeutice sigure și eficiente îmotriva SIDA. Fauci a orchestrat studii frauduloase, iar apoi a făcut presiuni asupra autorităților de reglementare ale US Food and Drug Administration (FDA) pentru a aproba un tratament chimioterapeutic mortal despre care avea motive întemeiate să știe că este inutil împotriva SIDA. Fauci a încălcat în mod repetat legile federale pentru a permite partenerilor săi din domeniul farmaceutic să folosească copii săraci de culoare ca șoareci de laborator în experimente mortale cu produse chimioterapice toxice pentru SIDA și cancer.

Pe parcursul a mai mult de un an de cercetări minuțioase și meticuloase, Robert F. Kennedy Jr. a scos la iveală o poveste șocantă, care anulează versiunea mediatică despre Dr. Fauci.

După cartea cu același nume: The Real Anthony Fauci (PDF AICI) scrisă de Robert F. Kennedy Jr.

Regia: Kala Mandrake

Producator: Jeff Hays Films

Lansare SUA: 18 octombrie 2022

Traducere în română: Ionel Trandafir - 6 noiembrie 2022

Partea a II-a aici:  ADEVĂRUL DESPRE DR. FAUCI ȘI FAUCII DIN ROMÂNIA. Filmul lui Robert F. Kennedy tradus în română și Rechizitoriului lui Joseph Mercola. RFK: NE VEDEM PE BARICADE. CONTRA/REVOLUȚIA ESTE ABIA LA ÎNCEPUT. VIDEO

 

VIDEO PARTEA I: