ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Joseph Mercola a semnalat pe blogul său apariția recentă a unui documentar important, care merită cunoscut și în România: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”. Oferim pentru cititorii Active News extrase din mărturiile cutremurătoare ale victimelor.

Dr. Joseph Mercola prezintă astfel documentarul, pe blogul său:

Dacă dvs. sau cineva drag al dvs. încă nu înțelegeți riscurile vaccinurilor anti-COVID, vizionați videoul „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”, [postat] mai sus. Chiar dacă deja cunoașteți bine riscurile, sunt ferm convins că vă va fi de folos să urmăriți [mărturiile] despre ceea ce fac aceste vaccinuri.

Aceste videouri ne ajută pe fiecare dintre noi să înțelegem cât de condamnabile din punct de vedere moral sunt aceste vaccinuri. Au ucis sute de mii de oameni și au lăsat invalizi alte milioane de oameni. Vă recomand cu tărie să vizionați acest video și să îl trimiteți tuturor celor pe care îi cunoașteți.

Trebuie să vă previn că imaginile vă pot afecta din punct de vedere emoțional, așa că fiți pregătiți. Totuși, trebuie să începem să privim realitatea în față, cu ochii larg deschiși.

 
Oferim pentru cititorii Active News extrase, traduse în română, din mărturiile cutremurătoare ale victimelor (majoritatea celor care apar în acest documentar sunt tineri):

Mărturia unei tinere, Nicole Smyth: „Am dureri mari de cap, am făcut scanări la plămâni și la inimă pentru că inima îmi bate foarte tare, iar plămânii îmi ard (…), am splina mărită, tocmai mi-a fost facut un CT [tomografie computerizată] acum cateva luni. Ceva nu este în regulă, dar doctorul mi-a spus că pur și simplu nu știe. A fost foarte empatic, dar a fost foarte sincer cu mine spunându-mi că pur și simplu nu știe ce am dezvoltat în legătură cu acest vaccin ca să mă poată ajuta. [Medicii] pur și simplu nu pot face nimic, deși am aceste tulburări.”

Ulterior, ea a anunțat că pagina sa de Facebook, unde și-a distribuit povestea, a fost ștearsă:
„Dacă nu mai sunt pe Facebook este pentru că pagina mea a fost eliminată și nu eu [mi-am șters-o].
Am fost raportată pentru că îmi împărtășesc povestea. Este povestea mea. Ea nu este falsă. Cum poate oare să fie falsă? Am și documentația medicală. Stau la pat, dar acum sunt raportată.
... dacă vă întrebați de ce nu auziți și alte povești precum a mea, acesta este motivul.”

O altă tânără: „Am leșinat azi la serviciu. Tot ceea ce fac de când am suferit leziunile în urma vaccinului este să încerc să redevin persoana normală dinainte, dar cred că nu se va mai întâmpla asta niciodată pentru că, din punct de vedere cognitiv, nu mai sunt la fel ca înainte. Îmi doresc cu disperare să redevin acea persoană inteligentă, talentată și capabilă să facă multe lucruri, dar acum trebuie să fiu atentă cum se comportă creierul meu în fiecare zi. Atunci când oamenii îmi spun că am avut o reacție la vaccin și că «vei fi bine», pur și simplu nu înțeleg. Chiar vreau să revin la normal într-o zi și nu cred că se va mai întâmpla asta.”

Mărturia unui tânăr:
„De îndată ce am primit prima doză de vaccin, în 10-20 de secunde, am început să am un gust metalic ciudat în gură, nu am mai simțit niciodată așa ceva înainte … Din acel moment, am avut stări accentuate de oboseală, aveam senzația că nu pot să respir, simptome de vertij, în care mi se părea că totul se învârte și nu-mi puteam găsi echilibrul, palpitații, care erau extreme noaptea – eram întins în pat și inima parcă voia să-mi sară afară din piept, imi tremura tot corpul. Aceste efecte adverse severe au durat 2-3 săptămâni .. Fac acest video pentru a-i informa pe oameni că efectele adverse ale vaccinului sunt reale, chiar au loc, vreau doar ca oamenii să știe ce mi s-a întâmplat, fiindcă sunt sigur că mai sunt oameni care probabil au trăit ceva similar, chiar dacă nu sunt luați în serios pe rețelele de socializare. Însă oamenii suferă efecte adverse și nu sunt bine. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu, este teribil. Însă sunt într-o situație dificila, fiindcă am un job și, pentru a continua să lucrez în domeniul meu de activitate, trebuie să fiu dublu vaccinat. Prin urmare trebuie să decid dacă să trec din nou prin această experiență sau chiar printr-o experiență mai rea [efecte adverse mai grave], sau să risc să îmi pierd sursa de venit și să devin o povară pentru societate. Însă îmi iubesc slujba, iubesc oamenii cu care lucrez.”

O tânără: „Pe 28 mai am făcut prima doză de vaccin anti-covid. Trei zile mai târziu am început să am dureri în picioare, am observat că era foarte dificil să îmi ridic picioarele ca să intru în mașină, sau chiar să urc în pat. Era foarte dificil și foarte dureros. În loc să mă fac bine, starea mea s-a înrăutățit, aveam probleme cu ambele picioare, iar durerea a început să urce către brațe. Am început să am durere pulsatilă în brațe. M-am îngrijorat atât de tare, că am mers la spital. Acolo medicii mi-au spus că aveam simptome de atac cerebral, sau probleme neurologice. Am făcut multe investigații deja, a fost un coșmar, vreau să merg acasă. Nu au nicio idee ce anume am. Chiar mi-au zis că este un mister. După ce am făcut toate investigațiile, iar apoi au ieșit normale, au trimis chiar un fizioterapeut ca să mă vadă, iar fizioterapeutul a zis că este nedumerit, a spus: «Nu am nicio idee, nu am mai văzut așa ceva până acum. Poți să mergi normal, dar nu iți poți ridica deloc picioarele.» Simt ca și cum picioarele mele sunt extrem de grele. Când încerc să le ridic, picioarele mele încep să tremure pentru că fac un efort atât de mare să le ridic și nu pot. Și mă întreb daca mai sunt persoane care au experimentat asta. Fiindcă mă vor trimite acasă fără să îmi stabilească niciun diagnostic, ca și cum nu au idee ce mi s-a întâmplat. Ei nu mă pot ajuta.”

Un tânăr de 19 ani, din Cleveland, Mississippi, pilot agricol: „Mi-am facut, din naivitate, vaccinul pe 1 februarie, pe 3 februarie am început primul meu job [ca pilot agricol], am avut inflamație a creierului, vizibilitate «în tunel» [pierderea vederii periferice], [care au ținut] o ora si jumatate, până când umflarea creierului a devenit prea greu de îndurat, ambele urechi interne mi-au fost grav afectate, ulterior am avut două operații, care au încercat sa repare leziunile, dar mi-am pierdut capacitatea de a câștiga venituri, am pierdut certificatul medical necesar pentru a-mi putea menține permisul de pilot valabil. [Certificatul mi-a fost retras de] aceeași agenție federală FFA [Administrația Federală a Aviației din SUA] care m-a încurajat să mă vaccinez, la 2 zile după ce FDA a dat undă verde tuturor americanilor [pentru vaccinare]. După ce am primit vaccinul, aceeași agenție a avut și puterea să-mi ia certificatul medical. Nu mai pot pilota niciodată. (...) Le spun oamenilor sa nu fie naivi si creduli si sa-și pună întrebări cu privire la tot, să nu creadă ceea ce li spune, decizia finală e la voi!”

Mărturia unei asistente, Nicole Sirotek, fondatoare a American Frontline Nurses (în ianuarie 2022, ea a depus mărturie în fața comisiei de anchetă a senatorului Ron Johnson din Senatul SUA; videoul cu mărturia se poate vedea aici): „Acum 2 zile, a fost adus la urgență la spital un copil de 10 ani, care a avut un atac de cord și a trebuit să mă lupt cu medicul de la urgență, [care spunea că] copiii de 10 ani nu au atacuri de cord și m-am certat cu el timp de 30 de minute pentru a-l determina să îi facă un EKG, pentru ca [după investigație] să aflu că a suferit aproape un infarct miocardic cu supradenivelare de segment ST ... Am spus că tocmai a fost vaccinat ieri, deci este foarte posibil [să aibă acest efect advers grav]. Oamenii [afectați de vaccin] ne contactează pe mine și pe cei de la American Frontline Nurses pentru a-i susține, pentru că vedem că are loc o umilire a victimei, căreia i se spune că suferă de «anxietate etc.», dar, în realitate, dacă ei menționează că e vorba de o leziune cauzată de vaccin, atunci medicul, corporația, spitalul, clinica nu vor mai fi rambursate, așa că [efectele adverse] sunt etichetate drept «anxietate» sau «neuropatie», când este foarte clar o leziune cauzată de vaccin”.

Mărturia unui medic: „După ce au fost administrate publicului general, în casele de bătrâni, oamenii în vârstă au început să facă covid. A fost ceva ciudat. De exemplu, la o săptămână după ce primeau prima doză, au fost testați pozitiv pentru covid. Am început apoi să consultăm pacienți care se vaccinaseră, iar o săptămână mai târziu veneau cu pneumonie. O pot spune cu certitudine. 2021 este anul pneumoniei. Independent de covid. Nu am mai consultat niciodată atât de mulți oameni cu pneumonie, septicemie, și chiar în mijlocul verii, toată vara. 

După desfășurarea campaniei de vaccinare, am observat cu siguranță o creștere a cazurilor de atacuri de cord, de accidente vasculare cerebrale, de cheaguri de sânge, de sângerări gastrointestinale, de tulburări gastrointestinale, apendicită, am văzut chiar și pancreatită, cancere recurente, [numărul acestora] a crescut vizibil. Nu doar eu am observat, toată lumea părea să observe asta. A devenit clar pentru mine că ceva era în neregulă. 

Nu știam nimic despre VAERS, nu știam despre responsabilitatea noastră de a raporta, nici măcar nu s-a vorbit despre asta, când au fost lansate aceste vaccinuri. (…) Nu a existat niciodată acest impuls de a se asigura că furnizorii de servicii de sănătate au fost informați că, dacă primesc în spital pacienți cu probleme, trebuie să intre pe acest site și să înceapă să raporteze și să fie atenți. Nu am fost niciodată instruți în acest sens. Am intrat pe site și primul lucru pe care l-am observat a fost că acolo scria că «furnizorii de servicii de sănătate sunt obligați prin lege să raporteze anumite reacții adverse către VAERS». Am căutat mai departe și o secțiune întreagă se referea la exact ceea ce ar trebui să raportăm, lucruri specifice. Atunci am început să raportez pe cont propriu [probleme ale pacienților]. Foarte repede această muncă a devenit un loc de muncă cu normă întreagă. În decurs de 3 săptămâni până la o lună, aveam deja raportați 50 de pacienți... 

M-am întors la administrația mea și le-am spus că am nevoie de ajutor. Nu pot să fac totul singură, este copleșitor să fiu la telefon cu CDC tot timpul, să fiu la telefon cu acești pacienți, am nevoie ca mai mulți oameni să știe despre asta, ca să mă poată ajuta. Însă am întâmpinat rezistență. Pentru că atunci era momentul când vaccinurile au început realmente să fie promovate – toată lumea trebuia să se vaccineze. Faptul de a recunoaște că trebuie să raportăm pentru că ar putea exista probleme ar crea o atitudine de ezitare privind primirea vaccinului în rândul lucrătorilor din domeniul sănătății, în rândul personalului, al pacienților (...)

Le-am spus multor furnizori de servicii medicale: dacă primiți un pacient care tocmai s-a vaccinat și credeți că problema lui poate avea legătură în vreun fel [cu vaccinul], puneți datele lor într-un plic și voi avea eu grijă să fie finalizat raportul. Crezând că vor fi doar câteva rapoarte pe săptămână, de fapt acest efort s-a transformat într-o muncă cu normă întreagă, așa cum am spus, foarte rapid. Când este lansat pe piață un produs cu aprobare de urgență, care să fie administrat în masă populației, nu v-ați asigura că aveți mecanisme de siguranță în vigoare? primul lucru care trebuie făcut este să se asigure faptul că oamenii au fost educați cu privire la efectele secundare, la ceea ce trebuie să raporteze, cui să raporteze – [iar toate acestea trebuia să aibă loc] ÎNAINTE [de administrarea în masă a vaccinurilor] – acest lucru ar fi trebuit făcut în primul rând. Să fie educați furnizorii de servicii medicale care consultă acești oameni în spital.”

Mărturia unei asistente medicale: „de pe 10 ianuarie, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. Ce a început cu o durere de cap, 13 ore după vaccin, a sfârșit prin a fi inflamare a creierului, presiune intracraniană crescută, am tulburări neurologice, precum bâlbâială, convulsii, tremurat, din cauza cărora recent am căzut și mi-am rupt piciorul. Am cheaguri de sânge și fac zilnic injecții cu diluant de sânge, sunt un cobai fără niciun răspuns cert dacă mă voi mai recupera vreodată. Am cheltuit 20.000 de dolari pe tratamente, iau 23 de pastile pe zi și nu se vede o schimbare în bine. Medicii nu ascultă și, după mai multe vizite la spital, nu mai pot lucra. Sunt reală, pericolul este real!”