ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REZISTAȚI! PREMIERĂ ACTIVENEWS. VIDEO:

ActiveNews publică în premieră, cu traducere în limba română realizată de colaboratorul nostru benevol dl. Ionel Trandafir, un nou documentar realizat de grupul de jurnaliști francezi care a lucrat și la excepționalul expozeu HOLD-UP, interzis pe multe rețele sociale.

HOLD-UP ÎNTREABA, HOLD-ON RĂSPUNDE

Un grup de foști jurnaliști de la cele mai importante canale de televiziune si presa s-a reunit pentru a da un al doilea suflu documentarului Hold-up. „HOLD ON : Primum non nocere”

Un film care denunță gestionarea crizei din domeniul sănătății.

Potrivit regizorilor, „tot ceea ce "Hold-up" a inițiat și bănuit sub formă de interogare este acum dezvăluit și dovedit”.
Este suficient să ne uităm la titlul documentarului (primul principiu al jurământului lui Hipocrate, „mai întâi, nu face rău”) pentru a înțelege că nu este o veste bună.

Efectele secundare ale vaccinurilor, strigătele de alarmă ale medicilor, minciunile statului, cifrele falsificate, totul este dezvaluit.

Pe scurt, o așa-zisă criză de sănătate examinată cu mare atenție de foști jurnaliști de la TF1, France Télévisions, Canal + și AFP.

Ionel Trandafir

Vedeți și:

HOLD UP PLUS și ACEASTA NU ESTE O CONSPIRAȚIE - cele mai căutate, interzise și disputate filme documentare despre PLANDEMIE și MAREA RESETARE - traduse în ROMÂNĂ

* FDA vrea să amâne 55 de ani publicarea datelor despre vaccinul Pfizer