ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionel Trandafir, colaboratorul nostru benevol care a tradus mai multe documentare pe tema Plandemiei, ne transmite: „În ultimii doi ani, populația mondială a fost sub vraja coronavirusului. Au fost instituite stări de urgență, libertățile civile au fost desființate, au fost implementate programe de supraveghere și a fost derulat un program de vaccinare globală fără precedent.

Un control tot mai strâns al vieții oamenilor, care se transformă treptat din dictatură în tiranie - totul sub pretextul unei pandemii mortale.

Pandemie care este condusă de un grup de oligarhi super-bogați, multimiliardari, în esență indivizi foarte bolnavi, însetați de putere, care cu greu pot fi considerați oameni, deși par a fi oameni.

Documentarul PANDAMNED, realizat de regizorul european independent Marijn Poels, se întreabă: „Facem ceea ce trebuie, sau am făcut un pact cu diavolul în schimbul unui avantaj?”.

Prin intermediul unor interviuri cuprinzătoare cu abordări critice din diverse domenii de expertiză, PANDAMNED a încercat pentru prima dată să prezinte imaginea de ansamblu și să facă lumină în întuneric.

PANDAMNED încearcă să spună întreaga poveste, nu doar versiunea oficială a realității, validată de guvern și de Big Tech.

Nu este vorba în special despre COVID, ci despre recunoașterea modelelor pe care le creăm. Cred că acesta este subiectul principal al filmului: oamenii trebuie să înceapă să vadă tiparele și să recunoască modul în care acestea sunt copiate cu fiecare nouă amenințare globală.

Este vorba despre COVID-19?

Sau există ceva mai adânc sub aceasta „realitate”, pe care noi nu ar trebui să îl vedem?

Aceasta este adevărata întrebare. Se iau o mulțime de măsuri, se presupune că pentru a ne proteja sănătatea !! Dar acestea nu ne ajută deloc sănătatea. O alta întrebare ar fi dacă guvernele sunt incompetente, sau dacă acest lucru face parte dintr-un plan, deoarece acestea sunt singurele întrebări pe care le poți pune dacă ești sceptic.

Regizor: Marijn Poels

Scenariu: Marijn Poels

Participă: Mary Bauermeister, Sucharit Bhakdi, Thomas Binder, Dolores Cahill

Lansare: 19.05.2022 - Germania

Tradus în română: Ionel Trandafir - 06.08.2022”

VIDEO:

Vizionați mai multe documentare despre Plandemie și Marea Resetarea la secțiunea ActiveNews-Documentare-Video-Covid