ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews vine cu un nou documentar video de excepție din seria Plandemic - PLANETA ARESTATĂ/ÎNCHISĂ, PLANET LOCKDOWN -, film cunoscut de unii dar acum tradus în românește de Ionel Trandafir, căruia îi mulțumim în mod deosebit. Documentarul, interzis de YouTube și Facebook, se adaugă unei serii mai largi pe care o puteți găsi aici: activenews.ro/covid-documentare-video-covid

Planet Lockdown este un documentar despre situația în care se află lumea acum. Tirania Covid-19 are miliarde de complici pasivi și asta este îngrijorător. Realizatorii filmului au vorbit cu unele dintre cele mai strălucite și mai curajoase minți din lume, inclusiv cu epidemiologi, oameni de știință, medici, avocați, protestatari, fost șef de stat și politicieni. Aceste suflete curajoase au avut curajul să spună adevărul și să ne inspire să facem același lucru. Trebuie să avem curajul de a ne învinge temerile. Și odată ce o facem, totul devine mai ușor.

În acest documentar îi veți regăsi, printre alții, pe Louis Fouché, Alexandra Henrion-Caude, Catherine Austin Fitts, Astrid Stuckelberger, Liliane Held-Khawam, Michael Yeadon, Carrie Madej, Sucharit Bhakdi, Václav Klaus și Reiner Fuellmich.

Anul apariției : 2022 ianuarie
Durata : 109 min
Realizatori : James Patrick si Paul Daniel
Producție : Jim Grapek
Subtitrare română : Ionel Trandafir

VIDEO: