ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Sigur și eficient: O a doua opinie” - un nou film documentar tradus de Ionel Trandafir care intră în Topul secțiunii noastre de specialitate VIDEOTECA ACTIVENEWS. Filmul pune în lumină leziunile și decesele cauzate de vaccinurile Covid-19, dar, de asemenea, aruncă o privire cuprinzătoare asupra deficiențelor sistemice care par să le fi permis, după cum ne informează traducătorul în limba română:

”Sigur și eficient: O a doua opinie” este un nou documentar cu impact puternic, realizat de profesioniști renumiți din domeniul mass-media din Marea Britanie care scoate la suprafața rolul cercetătorilor comportamentali SAGE în influențarea politicilor și rolul mass-media și al companiilor Big Tech în suprimarea dezbaterilor libere și deschise pe această temă. Este o evaluare sinceră și onestă a înșelăciunii cu vaccinuri care a fost aplicată unui public britanic speriat și credul.

Prezentând un scandal epic, filmul pune în lumină o serie de persoane lezate și suferinde din cauza vaccinurilor care își spun poveștile. Un număr tot mai mare de medici și oameni de știință alarmați s-au mobilizat pentru ca leziunile cauzate de aceste vaccinuri să fie investigate. Detaliile fraudei științifice și ale complicităților dintre stat și corporații care au dus la această criză sunt dezvăluite din mai multe surse. La fel ca și mușamalizarea în care este implicat guvernul britanic, care ignoră și respinge apelurile de a răspunde la tragedia în desfășurare și continuă să promoveze propaganda lor "sigură și eficientă".

Un documentar pe care toată lumea ar trebui să-l vadă, în special cei care încă mai repetă mantra "sigur și eficient" și refuză să recunoască statisticile, studiile și numărul masiv de leziuni cauzate de vaccinuri.

"Vaccinarea este o practică barbară și este una dintre cele mai fatale iluzii ale timpurilor noastre, care nu se găsește nici măcar la cele mai așa-zis barbare rase ale lumii. Suporterii săi nu se mulțumesc doar cu vaccinarea celor care nu pot obiecta împotriva ei, ci caută și să o impună cu ajutorul legilor penale și pedepselor riguroase asupra tuturor oamenilor deopotrivă." - GHIDUL SĂNĂTĂȚII de Mahatma Gandhi

Lansat : 27 septembrie 2022, Marea Britanie

Produs de: Oracle Films si Mark Sharman

Traducere in limba română: Ionel Trandafir, octombrie 2022

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews