ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oferim cititorilor ActiveNews partea a doua din analiza devastatoare realizată de dr. Jopseph Mercola despre 6G, Internetul Corpurilor și distopia transumanistă la materializarea căreia lucrează adepții Marii Resetări, rezultatul infernal fiind transformarea lumii într-o închisoare digitală. Ce putem face pentru a împiedica un asemenea scenariu de coșmar, pe punctul de a deveni realitate.
 
 

„Dacă credeți că 5G este dăunător, nu veți dori să știți despre 6G, care va introduce Internetul Corpurilor (IoB), integrând toți oamenii într-o «minte de stup» globală. Membrii neproductivi care nu fac altceva decât să consume resurse «prețioase», vor fi vizați pentru eliminare; raționamentul tehnocratic suprem este că oamenii și toate celelalte resurse au valoare egală. Astfel, eliminarea oamenilor nu este diferită de tăierea copacilor din pădure.” (Patrick Wood

Inteligența artificială și Internetul Corpurilor

În videoul de mai jos, Wilson Center NOW îi intervievează pe Richard Solash, editorul The Wilson Quarterly, și pe Eleonore Pauwels, directorul Laboratorului de Inteligență Anticipativă (AI), despre IoB (Internetul Corpurilor) și rolul pe care îl va avea AI în următoarea „eră algoritmică”.

 
Pauwels explică faptul că una dintre laturile inevitabile ale IoB este că vom fi sub o evaluare constantă în fiecare aspect al vieții noastre, „de la ceea ce mănânci, cu cine te întâlnești, ce cumperi, câtă energie folosești” până la semnele vitale și datele genetice.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă IoB, ea sugerează să ne gândim la modul cum funcționează Internetul Lucrurilor – toate aceste dispozitive inteligente care sunt conectate nu numai între ele, ci și la o rețea mai largă, unde AI poate analiza și optimiza toate aceste date.

Acum, să adăugăm la aceste rețele dispozitive de monitorizare a sănătății, de la cele portabile până la cele implantate, care vor transmite cele mai private date ale voastre. Apoi AI va „analiza și optimiza” acele date și, deși Pauwels nu afirmă că o astfel de optimizare va fi efectuată automat, fără știrea dvs., nu văd niciun motiv să presupun că asta face parte din plan.

Având în vedere toate acestea, cea mai mare provocare, potrivit lui Pauwels, va fi să înțelegem cum ne vom putea menține controlul asupra propriului nostru viitor și să ne asigurăm că AI va funcționa „conform idealurilor noastre”.

Deși acest avertisment sună rațional, despre ale cui idealuri vorbim? A crede că omenirea în general va avea vreun cuvânt de spus în această chestiune înseamnă a fi naiv. Nu ne putem gândi la IoB ca la ceva care să nu aibă legătură sau să fie separat de Marea Resetare transumanistă eugenistă.

Puterile care promovează IoB sunt aceleași care susțin Marea Resetare, iar scopul Marii Resetări este de a crea un guvern mondial unic, folosind transumanismul ca platformă pentru controlul minții și a corpului uman.

Nu văd nicio circumstanță în care idealurile AI să fie altele decât cele ale transumaniștilor, eugeniștilor și ale adepților Marii Resetări.

AI va lua decizii în baza programării sale, iar acea programare va fi stabilită și dirijată de cei care urmăresc să conducă întreaga lume. Cum poate AI să fie modelată în funcție de niște idealuri centrate pe om când este finanțată și dezvoltată de oameni care își doresc cu ardoare o societate post-umană?

Ce putem face

În realitate, singura soluție pentru a ne menține controlul asupra viitorului nostru este respingerea cu totul a IoB. Din păcate, acest lucru nu va fi ușor. Puțini sunt dispuși să renunțe la ceea ce percep a fi comoditate și mult mai puțini înțeleg cu adevărat unde duc toate astea.

Poate că cel mai bun lucru pe care îl putem face acum este să ne educăm pe noi înșine și pe alții cu privire la obiectivele finale [ale acestui plan]. Conștientizarea tot mai mare a faptului că toată această comoditate ne va duce într-o închisoare digitală, fără nicio posibilitate de evadare, poate fi singurul lucru care poate împiedica [un asemenea scenariu de coșmar].

Merită să ne amintim că, dacă renunțăm la libertatea noastră, renunțăm și la capacitatea de a-i proteja pe cei pe care îi iubim. Copiii ne pot fi luați dacă nu ne supunem. Soțul/soția sau părinții ne pot fi răniți sau uciși și să nu avem niciun cuvânt de spus în această chestiune.

Legile Canadei privind eutanasia

Canada permite deja eutanasia pentru o varietate de condiții și situații, de la COVID prelungit [8] și boli mintale [9] până la pierderea auzului [10] și sărăcie, „care împiedică o viață trăită cu demnitate.”[11]

După cum a menționat Exposing the Darkness [12], „După doi ani de tiranie COVID genocidară, bazată pe transformarea în armă a sistemului public de sănătate, se așteaptă apelul la psihiatrie ca armă pentru a lupta împotriva disidenței și a elimina «mâncătorii inutili» bolnavi mintal”.

Având în vedere că Psychology Today a sugerat că anti-vaxxerii ar putea avea o problemă de sănătate mintală, nu este imposibil să ne imaginăm o zi în care refuzul unui booster COVID să ne pună pe o listă de eutanasie. Deocamdată, se presupune că este ceva voluntar, dar știm cu toții pe ce pantă alunecoasă suntem conduși, mai ales când medicii sunt compensați pentru fiecare pacient pe care îl bagă sub pământ.

În cel puțin un caz, membrii familiei au declarat că bănuiesc că pacientul ar fi fost constrâns sau păcălit să semneze formularul de eutanasie.[13] În 2018, un bărbat din Ontario cu o boală neurologică incurabilă a postat înregistrări audio cu personalul spitalului care încerca să-l convingă să accepte eutanasia, deși ceea ce voia el era îngrijire asistată la domiciliu.[14]

Învață să recunoști constrângerea „soft”

Timp de zeci de ani, am acceptat tehnologiile gândindu-ne la confort și/sau siguranță. În acest mod ne „prind în laț” întotdeauna. Așa ne vor ademeni să acceptăm și IoB, identitatea digitală și CBDC (moneda digitală a băncii centrale). Trebuie să devenim conștienți în acest sens și să începem să gândim în perspectivă, pentru că cei care vor să ne înrobească cu siguranță fac asta. Ei plănuiesc ce va fi în decenii în viitor.

Marșul către implementarea CBDC în SUA a început săptămâna trecută, când Centrul de inovație al Băncii Rezervei Federale din New York, sau NYIC, a anunțat că va lansa un program pilot de 12 săptămâni pentru „validarea conceptului” pentru o monedă digitală a băncii centrale sau CBDC. [15]

Este important să înțelegem că vom pierde toate lucrurile pentru care merită să trăim dacă vom continua pe această cale fără să avem garanții de confidențialitate și fără drepturile la autonomie personală. Chiar și dacă ele ar exista, tot va exista un risc, deoarece puține legi sunt sigure. Să ne uităm la modul în care este călcată în picioare Constituția Statelor Unite, chiar dacă ea ar trebui să fie inviolabilă.

Atâta vreme cât influența corupătoare a globaliștilor continuă, putem fi siguri că își vor continua eforturile de a ne pirata corpurile și creierul și de a găsi modalități pentru a-i elimina pe cei care li se opun.

Surse și referințe:



3 YouTube Yuval Noah Harari, „Drogurile și jocurile pe calculator” https://www.youtube.com/watch?v=QkYWwWAXgKI 


5 WEF, Shaping the Future of the Internet of Bodies, iulie 2020 https://www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf 








15 NY Fed lansează un program-pilot CBDC de 12 săptămâni cu bănci importante, 15 noiembrie 2022 https://cointelegraph.com/news/ny-fed-launches-12-week-cbdc-pilot-program-with-major-banks