ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parintele Bogdan Florin Vlaicu ne oferă o dezbatere cu invitații săi speciali, dr. Mila Aleckovic Bataille, cu doctorat la Sorbona, profesor de psihopatologie și psihologie la Paris și Belgrad, psihologul Adrian Aciu din Deva, doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer.

Continua dialogul despre psihopații aflați la conducere în vremea pandemiei, cu exemple concrete, si despre experimentul la care a fost supusă omenirea.

Citiți pe această temă:

SUNTEM CONDUȘI DE PSIHOPAȚI? Dr. Damian Baciu traduce poziția Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

LISTA PRINCIPALILOR PSIHOPAȚI AI LUMII. Dr. Damian Baciu oferă sinteza Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

VIDEO:

Vedeți și o a doua dezbatere cu invitații speciali ai părintelui, doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer. Un dialog despre modul cum pot ajunge psihopații la conducere, în serviciul Globalismului, inocularea ca luptă contra naturii și Sfinții Ioan Gura de Aur și Efrem Sirul.

VIDEO: