ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„A Patra Revoluție Industrială a FEM [Forumul Economic Mondial] afirmă fuziunea dintre mașină și om, dintre minte și IA. Jurnalista Laura Aboli spune: «Dacă deja te identifici ca fiind un hibrid între bărbat și femeie, vei fi convins cu ușurință să devii un hibrid între om și mașină.» Astfel, transgenderismul și transumanismul sunt legate abil între ele prin cuvântul «trans». Ambele sunt evident anti-umane și complet tehnocratice.” (Patrick Wood)  

Este un lucru rar, dar din când în când dai peste cineva care pare să înțeleagă pe deplin natura anti-umană a agendei globaliste care este impusă asupra societății astăzi de către Națiunile Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial, Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală și colab. - scrie Leo Hohmann  

Această agendă este o formă de tehnofascism global. Imaginați-vă cel de-al Treilea Reich nazist îmbinat cu puterea Inteligenței Artificiale de astăzi condusă de supercalculatoare. Dacă aceeași ideologie ar exista astăzi, și cred că încă există, am ajunge în cele din urmă cu un al Patrulea Reich în ascensiune, ridicându-se pentru dominația totală a tuturor popoarelor și limbilor. L-am văzut în campusurile universitare, unde este alimentată întreaga mișcare „trans”.

Am văzut și în timpul pandemiei cum globaliștii și-au manevrat slujitorii pentru a exercita un control aproape total asupra activității umane, limitându-ne libertatea de mișcare, stabilind unde puteam să ne întâlnim și unde nu, cu câți oameni și pentru cât timp. Ne-au spus care afaceri sunt „esențiale” și care nu. Ei au exercitat controlul asupra noastră restricționând inclusiv adunările pentru rugăciune. Au încercat să ne controleze activitatea economică (impunându-ne să cumpărăm numai de la magazinele mari, nu și de la acele magazine independente murdare). 

Ei au descurajat utilizarea numerarului și ne-au controlat deciziile privind îngrijirea sănătății (impunându-ne să urmăm un program nesfârșit de injectări cu o substanță misterioasă cu ingrediente secrete). Cât despre supunere, au vrut să avem cu toții instalată o aplicație pe telefon care să ne identifice ca fiind unul dintre sclavii lor, cu vaccinările permanent la zi pentru a ne fi permise călătoriile și accesul în diferite locuri publice. Mantra Agendei ONU 2030 este „Nicio persoană nu va fi lăsată în urmă” de acest sistem.  

Puțini oameni au o imagine clară cu privire la ceea ce se întâmplă. Ei nu pot pune lucrurile cap la cap. Toți jucătorii și numeroasele lor cerințe le creează confuzie.

Laura Aboli este cetățean al Marii Britanii cu experiență în afaceri antreprenoriale și colectare de informații.

Ca reacție la acest control global care cere supunerea în masă, Aboli a fondat în 2020 Mișcarea Internațională Democrată Unită pentru Conștientizare și Libertate. Ea a spus că este nevoie de o astfel de mișcare pentru a contracara frica și controlul minții care îi determină pe oameni să accepte de bunăvoie inacceptabilul - pierderea libertății lor, restrângerea drepturilor civile și impunerea unei „noui normalități” bazate pe separare, alienare, deconectare și control total de către un grup de miliardari globaliști.

La Conferința Better Way din iunie 2023 din Bath, Anglia, Aboli a susținut un discurs despre agenda transumanistă care urmărește să înlocuiască civilizația creștină și valorile biblice cu o distopie antihristică și anti-umană.

Aboli a spus că scopul transumanist este de a ne face să punem la îndoială cea mai importantă distincție a identității umane: genul nostru.

În cartea din 1980 „Fenomenul socialist”, autorul rus Egor Shafarevici, care a fost un partener contemporan și colaborator cu marele Alexander Soljenițîn, subliniază că scopul final al tuturor ideologiilor socialiste, de la începutul timpurilor, a fost un cult cronic al morții. Moartea culturii. Moartea sensului. Moartea frumuseții. Moartea familiei. Moartea existenței umane. Deși folosește metode diferite, tehnocrația modernă este, la fel ca socialismul, o mișcare colectivistă care pretinde că lucrează în slujba „binelui mai mare” al societății, deși în realitate lucrează pentru a o distruge. De aceea, avortul și mișcarea LGBTQ sunt cele mai mari două obsesii ale stângii în acest moment - ambele duc la moartea rasei umane.

Aboli a evidențiat acest lucru când a comentat în videoclipul de mai jos:

„Dacă nu știi cine ești, dacă te identifici deja ca fiind un hibrid între un bărbat și o femeie, vei fi cu ușurință convins să devii un hibrid între om și mașină. Ideologia de gen este 2+2=5 din romanul distopic al lui George Orwell «1984». Este testul final pentru a vedea dacă vom urma cea mai absurdă linie de partid către propria noastră dispariție. Dar 2+2 este egal cu 4 și, indiferent cum ai alege să te îmbraci, să te numești sau să-ți schimbi fizicul, nu vei schimba acest lucru. Totuși, realitatea tristă este că, în procesul de gaslighting folosit pentru a ne aduce și mai aproape de un viitor postuman, ei au afectat psihic și fizic un număr tot mai mare de copii și tineri. Și este din ce în ce mai rău. Acest lucru trebuie oprit!”

„Indiferent dacă suntem sau nu dispuși să recunoaștem, locuim într-un matrix al hipercontrolului, în care este meticulos plănuit, coordonat și modelat modul cum noi percepem realitatea pentru a ne controla și a ne dirija în orice direcție doresc. Iar direcția este o lume postumană. Pentru aceasta, ei au nevoie mai întâi să destabilizeze, să dezumanizeze și demoralizeze umanitatea prin orice mijloace posibile. Distrugerea familiei nucleare, îndoctrinarea copiilor de către stat, avortul, înlăturarea lui Dumnezeu din educație, viața în megametropole, separată de natură, mâncare, aer și apă toxice, înlocuirea prin social media a conexiunii și interacțiunii reale între oameni, crize financiare create, războaie nesfârșite și migrare masivă, stres, anxietate, depresie, droguri și alcool, crearea unei stări constante de frică, relativismul moral ca noua religie – și pot continua la nesfârșit cu exemple prin care să arăt cum umanitatea este influențată și forțată să se îndepărteze de tot ceea ce ne poate oferi putere, securitate, scop și sens. O populație slabă, imorală, formată din indivizi deconectați unii de ceilalți, ignorantă și nesănătoasă constituie o țintă ușoară (…).”