ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Guardian, Financial Times, New York Times, Evening Standard, Bloomberg și Le Monde au căzut marți, 8 iunie, devenind nefuncționale ca urmare a unei erori informatice care a provocat o ” pană de internet”, informam la începutul lunii trecute în articolul intitulat Cum se poate închide presa lumii. A fost un accident sau un test?

La începutul anului, experții Forumului Economic Mondial, „băieții deștepți” cu Marea Resetare pe fondul Erei Covid, ne-au „prevenit” și asupra acestei posibilități: ÎNCHIDEREA INTERNETULUI. Scenariile pot curge de aici: internetul poate să ajungă un bun oferit de Guvern numai vaccinaților, ca Televiziunea pe vremea lui Ceaușescu, două ore pe zi și acelea numai cu „ȘTIRI OFICIALE”? Să vă așteptați la orice. VIDEO de la artizanii Marii Resetări.