ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, foștii turnători și tablagii „rebrănduiți” în „factcheker”-ii, se străduie din răsputeri să ne acuze de „fake news” pentru că atragem atenția asupra demenților planetari care se cred atotputernici pe pământ și ne schimbă, deja, clima, prin întunecarea Soarelui pe Pământ în timp ce fac și experimente climatice opuse.

În 2019 Rețeaua Soros nu inventase noii milițieni online iar posturile oficiale nu fuseseră încă instruite asupra a ce au voie să spună și ce nu despre subiectul acesta. Un reportaj CNBC din 2019 (VIDEO mai jos) adeverește intențiile bolnave de modificare climatică planetară ale personajului malthusianist: „Bill Gates susține primul experiment la mare altitudine al unei soluții radicale pentru schimbările climatice - crearea unui nor chimic masiv care ar putea răci Pământul. Se numește geoinginerie solară”.

Vedeți și Planul nebun de a ni se lua Soarele prin injectarea de aerosoli stratosferici cu avioane speciale. Chemtrails există - STUDII OFICIALE

VIDEO tradus și subtitrat de Ionel Trandafir: