ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acest documentar a fost produs de TruNews pentru a menține adevărul viu într-o lume a propagandei.

„Elitele lumii sunt pe punctul de a-și pune în aplicare așa-numita Mare Resetare, remodelând societatea după chipul minților lor întunecate și al inimilor împietrite”, scrie Ionel Trandafir, traducătorul acestui nou film documentar din seria excepțională publicată AICI de ActiveNews.

„Nici o piatră nu este lăsată neîntoarsă pentru a explica de unde venim, cum am ajuns aici și unde să găsim Arca pentru a trece peste potop.

Prințul Charles, în prezent regele Charles al III-lea, a declarat la sesiunea de deschidere a unei întâlniri virtuale a Forumului Economic Mondial, la 3 iunie 2020, că liderii mondiali au avut „o oportunitate de aur pentru a profita de ceva bun” de pe urma pandemiei de coronavirus. Viitorul rege al Angliei a văzut în Covid-19 modalitatea de a „reseta” civilizația umană și de a recunoaște „interdependența tuturor lucrurilor vii”.

Reuters a relatat că discursul Prințului Charles a făcut „parte dintr-un eveniment de lansare a Marii Resetări, un proiect care implică WEF și Inițiativa pentru Piețe Durabile a Prințului de Wales, cu scopul de a reconstrui sistemul economic și social pentru a fi mai durabil".

Cea Mai Mare Resetare: Ridicarea Fiarei este un răspuns creștin la globaliștii de la Forumul Economic Mondial care cred că s-au născut pentru a conduce lumea. Să sperăm că acesta este primul film dintr-o serie de documentare despre CEA MAI MARE RESETETARE - care este a doua venire a lui Iisus Hristos și manifestarea deplină a Împărăției Sale. Hristos vine, dar Antihristul trebuie să vină mai întâi.”, scrie Ionel Tradafir în explicația sa.

„Războiul continuu purtat de copiii întunericului pare să fi atins un punct cu adevărat îngrijorător... poate că acesta este începutul adevăratei celei mai mari resetări." este citat și Arhiepiscopul Vigano, care apare în film, alături de Dr. Robert Malone, Dr. Vladimir Zelenko și Av. Robert F. Kennedy, între alte personalități care au apărat OMUL de DUȘMANII LUI în Noua Eră Covidistă.

Lansare SUA : 27.09.2022
Traducere în română : Ionel Trandafir – 27 decembrie 2022