ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews lansează azi Concursul cu Premii „Era Covid și Marea Resetare - starea actuală, perspective, soluții”, concurs de eseuri realizat în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Carte Ortodoxă, cu termen limită 10 ianuarie și premiere pe 15 ianuarie de Ziua Românului și Gazetarului Absolut, Mihai Eminescu.

Concursul se adresează tuturor vorbitorilor de limbă română din spațiul istoric românesc și din întreaga lume dar și străinilor interesați de acest subiect. Primii trei câștigători vor primi cărți și Diplome de participare iar articolele lor vor fi publicate pe site-urile ActiveNews și UZPR.

Vă rugăm să transmiteți articolele Dvs până pe date de 10 ianuarie, orele 24.00, la adresa contact@activenews.ro cu mențiunea în titlul mesajului PENTRU CONCURS.

Mulțumim! Vă așteptăm! Doamne, ajută!

Vedeți și

SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!