ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ce este bun „pașaportul de vaccinare” dacă nu oprește răspândirea pandemiei? Care este rostul lui? Și de ce guvernele lumii se zbat să îl introducă forțat?

În cadrul emisiunii Iconoclast, realizată de Ryland Media, experta financiară nord-irlandeză Melissa Ciummei a făcut o serie de dezvăluiri senzaționale.

„Nu sunt pașapoarte de vaccinare, sunt pașapoarte de date, sunt pașapoarte de participare, dar nu există nici un motiv medical în spatele lor.”

În realitate, explică Ciummei, „este o decizie economică, nu una medicală”. 

Marea Resetare, la care asistăm, este în primul rând o „resetare financiară” a lumii, din cauză că „moneda fiduciară a eșuat, așa cum au eșuat toate celelalte”.

Din 1971, economia mondială s-a îndatorat din ce în ce mai mult, până când a ajuns să se prăbușească sub propria greutate.

„Pentru a continua jocul, au nevoie de un pașaport financiar. De aceea, toată lumea, fără excepții, trebuie să-și facă un asemenea pașaport.”

Faptul că există o campanie de vaccinare UNICĂ în toată lumea se explică prin necesitatea implementării noului sistem de înregimentare digitală, mai spune experta nord-irlandeză.

Ciummei amintește că, în septembrie 2019, a existat o gravă criză pe  așa-numita piață Repo, unde au loc colosale speculații financiare.

După câteva săptămâni, în octombrie, Fundația Gates, Forumul Economic Mondial și centrul Johns Hopkins organizau o simulare privin reacția la o pandemie de coronavirus.

În noiembrie, izbucnea pandemia de COVID-19.

Scopul final al pandemiei și al „pașapoartelor de vaccinare” este introducerea unei monede digitale de către Banca Centrală împreună cu controlul totalitar pe care aceasta îl impune, explică Melissa Ciummei.

„Pentru a introduce moneda digitală a Băncii Centrale este nevoie de un document de identitate digital.”

„Pentru a introduce un document de identitate digital este nevoie de aceste pașapoarte (de vaccinare), combinate cu un sistem de credite sociale și cu un sistem de credite de carbon (verzi).”

Acest sistem nu aduce nimic bun pentru omul de rând, mai explică experta. El va institui un control total al guvernului asupra celor mai mărunte aspecte ale vieții.

„Vor putea dicta unde îți poți cheltui banii, vor putea spune că îi poți cheltui doar pentru bunuri esențiale sau pentru chirie, te vor putea amenda după bunul plac, vor avea un control total asupra fiecărui aspect al finanțelor tale.”

Cetățenii obedienți vor fi recompensați, cei recalcitranți vor fi sancționați, ca în China.

Un coșmar orwellian se desfășoară chiar acum. Sub ochii noștri și pe pielea noastră. 

Urmăriți: