ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ticăloșii care ocupă fotoliile de la pupitrele și din platourile uzinelor de distrugere în masă numite televiziuni vor să dea impresia că ei sunt majoritari doar pentru că ei apar lățiți pe toate ecranele. Ne referim aici la medici ticăloși, la ofițeri ticăloși, la jurnaliști ticăloși. Ei bine, nu-i așa.

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul ticăloșilor care o propaga, zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că nu sunt lăsați să fie auziți. Îi găsiți însă și încă, pe internet. Vedeți, de exemplu, Declarația Great Barrington - semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști. Sau: Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

Aveți în acest scurt film documentar nume dintre cele mai mari pe plan mondial în domeniul epidemiologiei și virusologiei, savanți cu adevărat, nu glugi la cocenii lui Arafat, ca Gheorghiță și răspândacii lui. Aceștia sunt oamenii către care trebuie și către care se uită orice om inteligent al planetei în acest moment. Între ei, cititorii ActiveNews. Traducerea, transcrierea de mai jos și subtitrarea acestui scurt și profund documentar este făcută tot de unul dintre mulții noștri cititorii care ne iubesc, la fel cum vă iubim și noi pe Dvs. Mulțumim! De altfel, după cum ați observat, ActiveNews este un deja un portal interactiv, al cititorilor, pentru cititori. Vizionați, citiți și dați mai departe. După cum se încheie și documentarul, doar de noi depinde cum va fi viitorul. Doamne, ajută!

Am urmat îndemnul autorităților statului, cât și a celor bisericești, și prezentăm aici opiniile despre Era Covid a unor mari specialiști ai lumii, între care inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, fostul cercetător șef al Pfizer Michael Yeadon sau savantul Sucharit Bhakdi. Să ascultăm sfaturile lor, ale medicilor dar și, ca români, ale preoților adevărați, care nu și-au trădat jurământul, respectiv credința, pentru un pumn de arginți!

VIDEO:

Dr. Sucharit Bhakdi - virusolog: „Au planificat acest lucru, totul este planificat.De ce au planificat aceasta situatie? Nu stiu si nici nu cred ca vreau sa stiu.”

Michael Yeadon - fost cercetator sef Pfizer: „Acest sistem este construit folosind minciuni si este astfel modelat cu un scop si cred ca acest scop este controlul complet totalitar si mai cred ca scopul acestuia este depopularea lumii”.

Dr. Robert Malone - medic virusolog si imunolog, inventatorul tehnologiei ARNm: „Una dintre problemele noastre este presupunerea ca acesta este un vaccin ca oricare altul de pana acum si nu este’’.

Dr. Sucharit Bhakdi: „Este cel mai vast experiment din istoria medicinei, care a fost vreodata derulat si a fost efectuat pe oameni. Este o constatare incredibila”.

Dr. Peter McCullough - medic epidemiolog: „Toate lucrurile au inceput sa se lege si am inceput sa avem sentimentul ca se intampla ceva rau, stiinta merge intr-o directie gresita, nimic din toate acestea nu trebuia sa se intample. CDC-ul nu a explicat niciodata aceste decese care sunt atat de strans legate de vaccinare’’.

Dr. Ryan Cole - medic patolog: „50% dintre lucratorii in sanatate nu vor face cu siguranta acest vaccin.Nu avem incredere in datele lor. Vulpea pazeste cotetul gainilor. Companiile si-au fabricat propriile date. Nu exista grupuri independente de observatori”.

Michael Yeadon: „Ar trebui sa nu luati in considerare nici un anunt privind ratele de infectare in comunitatile dumneavoastra pentru ca sunt falsificate.”

Insusi inventatorul testului PCR, castigator al premiului Nobel, Kary Mullis, a declarat ca acest test nu este o metoda de diagnostic.

Kary Mullis - inventatorul testului PCR: „Cu testul PCR, daca intentionezi, poti gasi aproape orice in oricine.”

Dr. Dan Erickson - medic ATI:  Au sustinut: „Am fost presati sa adaugam covid pe lista de diagnostice”, in timp ce noi credem ca nu are nici o legatura cu cauza reala a decesului.

Dr. Scott Jensen - medic de familie si senator: „Ca medic, am primit saptamana trecuta un email din partea Departamentului de Sanatate, in care sunt instruit cum  sa completez certificatele de deces.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Totul este acum la un alt nivel, de criminalitate.”

Dr. Ian Brighthope - presedintele Brighthope Health: ‘’Sunt multi doctori care gandesc la fel.”

Moderatoare: „Unde sunt?”

Dr. Ian Brighthope: „Sunt prea inspaimantati ca sa vorbeasca si imediat ce fac acest lucru, (apare) o notificare si esti chemat in fata consiliului medical.”

Moderatoare: „Este uimitor.”

Sonia Elijah - jurnalist: „Dr.Robert Malone este un expert in vaccinare.Este inventatorul tehnologiei ARN mesager.A fost supus unor atacuri sistematice. Istoricul sau a fost pur si simplu sters din online. Aceste grupuri de verificare a informatiilor, de exemplu Factcheck.org sunt finantate de o organizatie care detine actiuni intr-o companie de vaccinare in suma de peste 1.8 miliarde dolari.”

Brian Rose - gazda emisiunii London Real: „In momentul in care am fost cenzurat, m-am simtit ca si cum as fi plecat intr-o alta lume in care sunt inconjurat de oameni pentru care este normala o ciudata realitate paralela.’’

Ivory Hecker - reporter denuntator: „M-au trimis acolo ca sa nu vorbesc despre tratamentul anticovid in acel spital. Nu trebuia sa pun acea intrebare. Privitorii sunt inselati cu o poveste fabricata cu multa atentie.’’

Prof. Dolores Cahill - biolog, imunolog: „Incearca sa impuna un scenariu care nu se bazeaza pe zecile de ani de studii de imunologie.”

- Nu este nimeni in spital? Cum este posibil intr-o pandemie?

- Pentru ca sunt stiri false, de aceea.

Oamenii au folosit Facebook pentru a-si impartasi povestile si experientele.Un grup cu 65000 membri  a fost sters peste noapte fara nici o motivatie concreta.

Steve Kirsch - „Victimele acestui vaccin nu sunt lasate sa-si relateze experientele.”

Dr. Robert Malone: „Cenzura este in derulare de mai bine de un an. Totul este bine documentat, foarte clar.”

Victima a vaccinarii: „TikTok mi-a inlaturat toate postarile pentru ca voi sa nu puteti afla povestea mea.”

Declaratia Great Barringhton, redactata si semnata de trei dintre cei mai mari experti mondiali in epidemiologie, boli infectioase si vaccinuri, zeci de mii de medici din intreaga lume si sute de mii de oameni.

Moderator:  „Am ajuns in punctul in care oamenii de stiinta asemenea dumneavoastra trebuie sa se adune la intruniri secrete pentru a elabora declaratii de dezacord.”

Moderator: „Sunteti de aceeasi parere?

Dr.Carolyn Bosak-medic de medicina integrativa: „Nu cred ca pot raspunde la aceasta intrebare.”

Moderator: „De ce nu puteti?”

Dr. Carolyn Bosak: „Oricine vorbeste impotriva acestei politici este redus la tacere. Trebuie sa ma aliniez la cerintele guvernului.”

Dr. Byram Bridle - dr.imunologie virala: „Vreti ca vocea doctorilor si a oamenilor vostri de stiinta sa fie suprimata? Suntem impartiti in doua tabere acum, suntem polarizati.”

Dr. Patrick Phillips - medic de familie: „Se solicita investigarea si disciplinarea oricarui doctor care prezinta oricare din aspectele negative ale acestor interventii, indiferent de ce ar arata dovezile.”

Rusine sa va fie!

Moderatoare:  „Nu sunteti primul doctor de la care am aflat ca a primit vizite neobisnuite din partea unor oficiali ai statului sau a avut parte de multa opozitie.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Trebuie sa intelegeti ca numarul doctorilor si al oamenilor de stiinta care spun nu, tuturor (acestor politici) depaseste numarul celor care spun da.’’

Dr. Stella Immanuel - medic de familie: „Daca acesta este muntele sau daca acesta este dealul pe care voi fi pironita, o sa ma las tintuita, nu-mi pasa. Puteti sa ma raportati conducerii medicale, puteti sa ma omorati, puteti sa-mi faceti orice dar nu-i voi lasa pe americani sa moara.’’

Robert Kennedy Jr. - avocat: „Acum 75 de ani, Hermann Goring a dat declaratii la procesul de la Nurnberg si a fost intrebat: Cum i-ati determinat pe germani sa fie de acord cu toate acestea? Si el a raspuns: E foarte usor. Tot ceea ce ii trebuie guvernului pentru a-i transforma pe oameni in sclavi, este frica.Poti face acest lucru intr-un regim nazist, o poti face intr-un regim socialist, o poti face intr-un regim comunist, o poti face intr-o monarhie si intr-o democratie.”

Heiko Schoning - medic: „Noi germanii ne punem intrebarea cum s-au putut intampla aceste lucruri in 1930.Multi oameni inteleg acum cum a fost posibil sa se intample.”

Dr. Andrew Kaufmann - medic biologie moleculara: „Suntem prizonierii din ce in ce mai multor mutatii care pot fi folosite pentru manipularea noastra continua si interzicerea libertatilor.’’

„Am folosit aceste tactici in alte tari pentru a manipula, divide si cuceri si acum privim cum propriul nostru guvern si armata le folosesc impotriva noastra. Oamenii din unitatea si din serviciul nostru sunt de parere ca ne indreptam armele in directia gresita. De data aceasta tirania este indreptata impotriva noastra si a oamenilor nostri si nu ne putem da seama pentru ca se intampla pe propriul nostru pamant pe care nu s-a mai intamplat pana acum.’’

„Trebuie sa incepem sa ne uita la noi ca la niste ofiteri si sa ne gandim: Este corect ceea ce fac? Nu e suficient doar sa spui: Urmez ordinele. Si daca asta te va duce la pierderea slujbei, asa sa fie. Vei fi cel putin capabil sa te uiti in oglinda.”

„Au inceput sa impuna statul  comunist prin intermediul pasaportului de vaccinare. Te rog, Australia, nu ingreuna situatia.Imediat ce vei face asta, vor incepe sa construiasca statul fascist.”

„In Australia, oamenilor le merge bine de prea mult timp asa incat atunci cand privesc spre state comuniste se gandesc: La noi nu s-ar putea niciodata intampla asta.”

„Acum suntem cea mai carantinata tara din lume.”

„- Suntem peste 50.000 oameni aici. Proteste masive: Stiti, media a relatat ca au fost numai 3500 de oameni.

- Ce am vazut astazi au fost 3500 de capete patrate foarte egoiste.

- Presa centrala nu va fi niciodata de partea noastra pentru ca este detinuta si controlata de chiar cei impotriva carora luptam.

- Au identificat aceasta categorie umana ca fiind una foarte puternica: oameni puternici, buna purtare, obiceiuri sanatoase.

- Sunteti cei mai tari, aveti cele mai puternice conexiuni in familie si societate, conexiuni religioase. Sunteti de neoprit si ei stiu ca daca va urmaresc si va zdrobesc pe voi, primii, va fi mai usor pentru ei sa ne distruga si pe noi.

- Ridicati-va! Nu fiti motivul pentru care generatiile viitoare se vor uita inapoi si vor spune: „Unde.....au fost oamenii astia?”

- Acum este momentul. Nu va mai fi un alt timp daca nu ii dam jos.”

AUSTRALIA, TERRA

„Nesupunerea civila devine o datorie sacra atunci cand statul devine nelegiuit si corupt” - Mahatma Gandhi

„Umanitate, ridică-te din genunchi. Leul nu mai doarme!”