ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o nouă analiză, bine documentată, semnată de Dr. Joseph Mercola, sunt prezentate detalii despre dr. Jeremy Farrar, noul cercetător-șef al OMS, și despre rețeaua tehnocrată globalistă din care face parte, aducându-și contribuția în cercetarea transumanistă și implementarea celei de-a patra Revoluții Industriale.
Redăm mai jos analiza Dr. Mercola:

Pe 13 decembrie 2022, Organizația Mondială a Sănătății l-a numit pe dr. Jeremy Farrar drept noul cercetător-șef pentru sănătatea globală.

Farrar, în timp ce era director al Wellcome Trust, a fost complice la mușamalizarea originii SARS-CoV-2. Wellcome Trust, pe care Farrar l-a condus din 2013 până în februarie 2023, face parte din rețeaua tehnocratică globalistă, fundația fiind o susținătoare a mișcării eugeniste moderne.

Farrar s-a aflat în fruntea celor care au susținut dezvoltarea vaccinurilor, astfel încât terapia genetică experimentală este acum utilizată ca metodă de „prevenire” a infecției virale. Când a izbucnit pandemia de COVID, Farrar a fondat Wellcome Leap, care este practic un DARPA a sănătății publice globale. Accentul este pus în întregime asupra cercetării transumaniste pentru instaurarea celei de-a patra Revoluții Industriale.

Farrar și directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, fac parte dintr-o rețea restrânsă, dar globală, care lucrează în culise pentru a influența sănătatea, finanțele și guvernanța la nivel mondial.
*

Pe 13 decembrie 2022, Organizația Mondială a Sănătății l-a numit pe dr. Jeremy Farrar în funcția de cercetător-șef pentru sănătatea globală. În calitate cercetător-șef, Farrar va supraveghea divizia de știință a OMS „pentru a dezvolta și furniza servicii de sănătate de înaltă calitate” la nivel mondial.

Așa cum este detaliat în acest articol, pe 1 februarie 2020, Farrar a convocat o conferință telefonică cu Dr. Anthony Fauci, Dr. Francis Collins și mai mulți oameni de știință pentru a discuta despre semnele că SARS-CoV- 2 a fost modificat genetic, ceea ce însemna că pandemia a fost rezultatul unei scurgeri de laborator.

La acea vreme, Farrar a scris că „Pe un spectru, dacă zero este natura și 100 este eliberarea [din laborator] — eu sunt, sincer, la 50!” Dar, în loc să fie transparent, Farrar a devenit complice la mușamalizarea de către Fauci și Collins a originii SARS-CoV-2. Dar acesta este departe de singurul motiv de a fi îngrijorați cu privire la noul rol al lui Farrar.

Legăturile lui Farrar cu cabala globalistă

Farrar a fost directorul Wellcome Trust din 2013 până în februarie 2023 și, așa cum a explicat jurnalista de investigații Whitney Webb în acest interviu, Wellcome Trust face parte din rețeaua tehnocrată globalistă și din mișcarea eugenistă modernă.  

Nu numai că Wellcome Trust este arhivistul Societății de Eugenie, cunoscută acum sub numele de Institutul Galton, dar are și un centru propriu de eugenie. Centrul pentru Genetică Umană al Wellcome Trust investighează genetica rasei și susceptibilitatea la boli și infertilitate și cofinanțează cercetarea și dezvoltarea de vaccinuri și metode pentru controlul nașterilor, împreună cu Fundația Bill & Melinda Gates.

Conducerea Wellcome este formată din bancheri actuali sau foști, directori de companii de asigurări și de investiții. Fondatorul, Sir Henry Wellcome, încă în viață, a fondat și compania care a devenit GlaxoSmithKline, astfel că Wellcome Trust este, în fond, „brațul filantropic” al GSK. Wellcome Trust este, de asemenea, unul dintre investitorii din spatele Vaccitech, o companie privată care deține brevetele și redevențele pentru vaccinul anti-COVID AstraZeneca.

Având în vedere planul OMS de a prelua controlul asupra deciziilor în domeniul sănătății la nivel mondial, începând cu răspunsurile la pandemie - o măsură care va transforma, în esență, OMS într-un „incubator” pentru Guvernul Unic sau Noua Ordine Mondială (NWO) - alegerea lui Farrar are sens. Face parte din tehnocrație și este deja un insider susținător al eugenismului.

O rețetă pentru dezastru

Dacă Tratatul OMS privind pandemiile va fi semnat anul acesta (și există toate motivele să credem că se va întâmpla), atunci Farrar va deține o putere și o influență fără precedent, întrucât statele membre nu vor avea de ales decât să adere la recomandările sale medicale. Ceea ce este atât de îngrijorător este disponibilitatea acestuia de a îmbrățișa „știința” absurdă și idealurile utopice transumaniste.

După cum a remarcat Webb, Farrar s-a aflat în fruntea celor care au susținut dezvoltarea vaccinurilor, astfel încât terapia genetică experimentală este acum utilizată ca metodă de „prevenire” a infecției virale. Când a izbucnit COVID, Farrar a fondat Wellcome Leap, o organizație care „dezvoltă programe îndrăznețe, neconvenționale” și care „urmărește să ofere... rezultate aparent imposibile în intervale aparent imposibile.”

Directorul general al Wellcome Leap, Regina Dugan, a lucrat la U.S. Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) din 1996 până în 2012. Între 2009 și 2012, a fost prima femeie director al agenției. În 2012, Dugan a plecat de la DARPA pentru a crea un echivalent DARPA pentru Google, numit Advanced Technology and Projects (ATAP). Mai târziu, ea a preluat un proiect similar la Facebook, denumit Building 8. DARPA, desigur, investește masiv în tehnologii transumaniste pentru utilizare de către soldați, printre care interfețe creier-mașină și alte idei și mai extreme. Wellcome Leap este practic un DARPA a sănătății publice globale, cu toate conotațiile transumaniste pe care le poate avea acest lucru, iar acesta este genul de mentalitate pe care Farrar o aduce în funcția sa de cercetător-șef la OMS. Ce ar putea merge prost?

„Aș spune că Farrar este o rețetă pentru dezastru când vine vorba de impunerea tehnologiilor medicale experimentale asupra populației în timpul crizelor de sănătate publică”, a spus Webb. „A fost foarte implicat în astfel de chestiuni…

În ceea ce privește tipul de politici de răspuns la pandemie pe care le susține, este vorba de lockdown-uri, măști – în esență, toate aceste lucruri. El a fost arhitectul multor asemenea măsuri, în special pentru OMS în timpul COVID-19. A susținut în mod constant politicile care, în realitate, în cele din urmă, au puțin de-a face cu sănătatea publică”.

Farrar anunță instaurarea transumanismului la nivel global

După cum a explicat mai în detaliu Webb, în interviul ei cu Kim Iversen, asistăm la fuziunea dintre industria medicale, Big Tech și complexul de informații militare. Există de multă vreme planuri pentru introducerea biosupravegherii, iar acest lucru se realizează în primul rând prin sectorul asistenței medicale.

Tehnologiile de supraveghere sunt practic introduse și vândute drept tehnologii menite să ne ajute să ne gestionăm mai bine sănătatea, dar, în fond, nu este vorba despre promovarea sănătății, ci despre implementarea unor mecanisme de supraveghere din ce în ce mai invazive, fără a stârni îngrijorări.

Potrivit istoricului și „guru”-ului transumanist al WEF, Yuval Harari, tehnologiile de supraveghere portabile și/sau implantate vor fi utilizate în cele din urmă „pentru a elimina disidența, fiindcă, și dacă vă veți comporta în exterior ca și cum ați fi de acord cu cei de la conducere și ați susține anumite agende și politici, însă în interior gândiți diferit, guvernul va ști acest lucru.”

În ceea ce privește Wellcome Leap a lui Farrar, nu există nicio îndoială că se axează, la fel ca și DARPA, pe cercetarea transumanistă. De exemplu, un proiect are ca obiectiv proiectarea dezvoltării creierului nou-născuților pentru a crea un „model perfect al creierului copilului”, pe care apoi intenționează să îl folosească drept bază pentru intervențiile bazate pe inteligența artificială asupra copiilor mici, cu scopul de a-i face „omogeni din punct de vedere cognitiv”. După cum a menționat Webb:

„Par niște oameni de știință nebuni și, potrivit Wellcome Leap, care este o organizație cu multă influență, ei speră ca 80% dintre copii să fie supuși acestui program până în 2030. Deci, dacă Jeremy Farrar, în calitate de cercetător-șef al OMS, este dispus să semneze un astfel de program, cu astfel de ambiții nebunești... este ca un scenariu din cartea Brave New World a lui Aldous Huxley”.

Farrar face parte din rețeaua mică, dar globală

De asemenea, alți jurnaliști de investigații au descoperit că Farrar face parte dintr-o rețea mică, dar globală, care lucrează în culise pentru a influența sănătatea, finanțele și guvernanța la nivel mondial. În septembrie 2021, jurnalistul și regizorul german Markus Langemann a postat videoclipul de mai jos, în care prezintă câteva dintre cele mai importante informații dintr-un document de 170 de pagini, care detaliază peste 7.200 de legături între 6.500 de entități, inclusiv fluxuri de plăți și investiții legate de înșelătoria COVID.

 
Materialul audio este în limba germană, dar există traducere subtitrată în partea de jos a videoului [din „setări”, „subtitrări” se poate seta traducere automată în engleză sau română]. Puteți consulta și descărcați documentul aici. Acest document a fost creat folosindu-se un software pe care anchetatorii și detectivii îl folosesc pentru a putea identifica conexiunile ascunse între potențialii suspecți pe baza datelor disponibile publicului.

Săgețile roșii sunt folosite în document pentru a indica fluxurile de bani, cum sunt granturi, donații și alte plăți. Pentru a da un exemplu, așa cum se arată la pagina 3, cel puțin 21 de universități din SUA sunt finanțate de și prin doar trei organizații-cheie: Fundația Bill & Melinda Gates, proiectul Open Philanthropy (o fundație pentru cercetare și acordare de granturi legată de Forumul Economic Mondial) și Wellcome Trust.

Farrar și directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, fac parte dintr-o rețea mică și restrânsă, dar globală, care lucrează în culise pentru a influența sănătatea, finanțele și guvernanța la nivel mondial.

Potrivit specialistului IT anonim care a creat documentul, nucleul acestei „rețele criminale COVID”, în jurul căreia se învârte aproape totul, nu este mai mare de 20 sau 30 de persoane. Mai mulți dintre aceștia apar la pagina 36, iar printre ei îl regăsim nu doar pe Farrar, ci și pe directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Acest grup restrâns s-a reunit pe 8 mai 2019, la un eveniment CDU/CSU, unde au discutat despre consolidarea [instituțiilor globale de] sănătate și implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. CDU/CSU este o alianță politică între două partide politice germane, Uniunea Creștin Democrată din Germania (CDU) și Uniunea Creștin Socială din Bavaria (CSU).

După acea întâlnire din mai 2019, acești indivizi s-au reunit frecvent, în grupuri de lucru suprapuse.

Un eveniment semnificativ la care a participat Farrar a fost exercițiul teoretic din 14 februarie 2019 privind Răspunsul Internațional la Evenimentele Biologice Deliberate, după cum se arată la pag. 124. Au fost prezenți și persoane din CDC-ul chinez și de la Fundația Gates.

În 2018, Farrar a devenit membru al Comitetului Consultativ Internațional pentru Sănătatea Globală. De asemenea, el s-a alăturat Comitetului Global pentru Monitorizarea Pregătirii, un braț comun al OMS și al Băncii Mondiale, lansat oficial în mai 2018. Dr. Anthony Fauci este, de asemenea, membru al acestui comitet.

Organizații-cheie

Datorită complexității conexiunilor din rețea, nu există o modalitate ușoară de a le rezuma aici. Trebuie să parcurgeți documentul, pagină cu pagină. Acestea fiind spuse, printre organizațiile cheie, a căror rețea de conexiuni este detaliată, sunt:

Wellcome Trust
Fundația Bill & Melinda Gates
Organizația Mondială a Sănătății
Fundația Rockefeller
Grupul Băncii Mondiale
Forumul Economic Mondial (WEF)
GAVI, Alianța pentru Vaccinuri, fondată de Fundația Gates
Coaliția pentru Inovații în Pregătirea pentru Epidemii (CEPI), fondată de guvernele Norvegiei și Indiei, Fundația Gates, Wellcome Trust și WEF
Fondul Global
Forumul Tinerilor Lideri Globali, fondat de WEF în 2004
FIND, alianța globală pentru diagnosticare
Big Pharma
Universitatea Johns Hopkins
Charité, Universitätsmedizin Berlin
Institutul Robert Koch
Comisia Europeană
Agenția Europeană de Reglementare pentru Medicamente și Produse de Îngrijire a Sănătății (MHRA)
Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice
Centrul German de Sănătate Globală

Dintre acestea, Fundația Bill & Melinda Gates pare a fi aproape de vârful sau centrul acestei rețele criminale, în funcție de modul în care o vizualizați. Gates este, de asemenea, un finanțator important al OMS și, după cum a menționat Webb, este posibil ca miliardari precum Gates și aliații săi din Big Pharma și Big Tech să fie păpușarii care trag sforile OMS.

În cele din urmă, aceștia sunt cei care vor să preia controlul asupra sănătății globale, medicina fiind vehiculul pe care îl vor folosi pentru a instaura distopia lor tehnocratică și transumanistă.