ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul vicepreședinte al companiei Pfizer și șeful departamentului științific, dr. Michael Yeadon, a lansat un avertisment sever lumii întregi cu privire la programele de vaccinare și la măsurile politice legate de ele.

Yeadon susține că acestea au drept scop instituirea „unui control totalitar asupra întregii populații pentru totdeauna”.

El a citat numeroase exemple de măsuri adoptate deja prin sistemul Pașapoartelor Verzi impuse de Israel și care se extind în lumea întreagă.

Yeadon a oferit și un link către o relatare video care demonstrează cum „situația pe care o trăim chiar acum, frica de un virus și măsurile care decurg din ea restrângând libertățile este exact situația care a fost repetată și intens antrenată și repetată în anii trecuți cu tot felul de simulări de maladii infecțioase”.

Doctorul Yeadon, care este cetățean britanic, a declarat pentru America’s Frontline Doctors: „Asta se întâmplă acum în Israel, iar în Marea Britanie peste câteva săptămâni.”

Mesajul lui Yeadon a continuat astfel:

„Celor care credeți că pașapoartele de vaccinare sunt bune, sau măcat OK, vouă mă adresez acum.

„Dacă sunteți o persoană vulnerabilă și ați fost vaccinat, sunteți protejat. Nu aveți nevoie să știți statutul de imunitate al celorlalți. Observați că, și dacă ar fi vaccinați, asta nu garantează că nu sunt purtători ai virusului și nu vi-l pot transmite. Așa că faptul că știți că toți ceilalți s-au vaccinat nu vă ajută, nici nu vă face să fiți mai în siguranță.

„Dacă ați refuzat vaccinarea, de exemplu, pentru că nu sunteți în categoria de risc pentru virus, cunoscând că persoanele tinere sunt într-un risc MAI MARE din cauza gripei decât a COVID-19, tot nu aveți nevoie să cunoașteți statutul imunitar al altora.

„Vaccinarea îi protejează pe cei care au nevoie. Pașapoartele de vaccinare nu protejează pe nimeni.

„Însă certificatele de vaccinare sunt folositoare pentru stăpânii noștri. Ele ar deveni prima bază de date globale, accesibilă de peste tot, de la Bolton la Bogota, conținând ID-ul dvs digital unic și un indicator al situației de sănătate (deocamndată, doar despre situația vaccinării).

„Cine controlează această bază de date și algoritmele, care reglementează ce este permis și ce este interzis, are un control totalitar absolut asupra oricărui aspect al vieții voastre.

„Imaginați-vă un viitor în care un certificat valid de vaccinare va fi necesar pentru a intra pe o arenă de sport sau la un muzeu. Un certificat invalid vă va opri să intrați.

„Acum, imaginați-vă că regulile se înăspresc (pentru că se vor înăspri). Nu veți mai putea intra în malluri sau hoteluri fără un certificat de vaccinare valid.

„Vreți să mergem mai departe? Sigur că da, de ce nu! Algoritmul se va modifica din nou și nu veți mai putea intra în supermarketuri sau în transportul în comun.

„O măsură tiranică ar putea fi modificarea cardurilor VISA/Mastercard pentru a solicita un certificat de vaccinare valid ÎNAINTE de a folosi un ATM.

„Atunci, nu veți mai putea cumpăra nici măcar o sticlă de apă. Sau benzină. Nimic.

„Bip! Certificatul digital de vaccinare vă ordonă să vă prezentați pentru reînnoirea vaccinului. Dacă nu vă prezentați, certificatul expiră. Credeți că aveți de ales?

„Bip! Vi se amintește să îl aduceți și pe nepotul vostru, pentru că mama lui nu a făcut-o. Dacă nu o faceți, certificatul vostru devine invalid. La fel și certificatul mamei copilului.

„Tot continuați să credeți că veți avea de ales?

„Faptul că pot să continui să găsesc exemple ar trebui să vă spună cel puțin că potențialul unui control total al întregii populații se găsește ca un vierme în miezul acestui viitor orwellian.

„Nu este nimic speculativ. Ni se spune că acest sistem este pe punctul de a se naște. Veți fi forțați să vă vaccinați sau veți fi rapid marginalizați.

„Odată ce vă vaccinați, libertățile limitate pe care încă vi le mai îngăduie pot fi anulate în orice moment.

„Nu glumiți cu voi înșivă că «nimeni nu poate fi atât de rău». Vă pot aduce o mulțime de exemple din ultimul secol. Există o grămadă de oameni răi și singura diferență în cazul de față este SCARA și natura ireversibilă a lui.

„Acum, că ați văzut cât este de ușor se preia controlul total al unei întregi societăți, TREBUIE să vă opuneți și să găsiți mijloacele de a împiedica aplicarea unui sistem de pașaport vaccinal. Prin orice mijloace necesare.

„În fine, pentru cei care spun că toate acestea sunt doar o serie de erori nefericite și de incompetențe, urmăriți vă rog documentarul de mai jos. Cu mult înainte de a ajunge la sfârșit veți realiza, așa cum am făcut și eu cu oroare, că nu este absolut deloc vorba de incompetență. Este o situație repetată și exersată de ani buni, dacă nu de decenii, asemenea unor manevre militare.

„Probabil că vă va schimba ideile în privința acestor nenorociri și crime.

„Vă rog, însă, un singur lucru: să nu spuneți că nu ați fost avertizați!”