ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fratele vitreg al premierului canadian, Kyle Kemper - fiul lui Fried Kemper și al lui Margaret Trudeau, mama lui Justin Trudeau - a acordat un interviu fast rețelei Western Standard în care l-a portretizat pe fratele lui ca fiind un purtător de cuvânt al Marii Resetări a lui Klaus Schwab, a cărui școală de mini-dictatori a și urmat-o. Kemper o spune pe șleau: Trudeau urmează „agenda Forumului Economic Mondial - adică agenda Noii Ordini Mondiale -, despre care el crede că reprezintă calea de urmat. Agenda Marii Resetări, care prevede a patra revoluție industrială, sloganul „You own nothing but you'll be happy'' (Nu vei deține nimic dar vei fi fericit) - desființarea proprietății private -, venit minim universal garantat prin moneda virtuală a băncilor centrale - desființarea banilor fizici - și introducerea sistemului de „credit” social (pe model chinezesc) asupra populației. Dar, știți, acestea sunt, în opinia mea, visuri tiranice mărețe și isterice, dar pe care ei le implementează încet-încet încă de pe acum. Iar asta implică mai mult decât doar guverne: TECH, MEDIA, PHARMA, LUCREAZĂ TOATE ÎMPREUNĂ ÎN ACEASTĂ ȘARADĂ URIAȘĂ. Șaradă este ceea ce vedem desfășurându-se în prezent.”

Kemper susține că și-a dat seamna „cine conduce de fapt lumea: Băncile centrale. Era și un citat al lui Rockefeller sau Rothchild pe tema asta: „Nu mă interesează cine conduce o țară atâta timp cât eu îi controlez finanțele”...”, afirmă fratele lui Trudeau.

El mai decriptează astfel hipnotizarea celor slabi prin narativul covidian: „Toate genocidurile din istorie s-au întâmplat atunci când ura colectivă este îndreptată asupra unui anumit segment al populației. Când te uiți la comentariile lui Justin și la cele din media observi că se investește multă energie în a-i portretiza pe nevaccinați ca egoiști, periculoși, extremiști, misogini, rasiști, adepți ai mișcării Quanon, oameni de nimic - orice etichetă identitară pe care ar putea-o pune cu scopul de a-i reduce la tăcere. Tot mestecând și reiterând asta la infinit, îi aduci pe oameni până-n punctul în care să-și dorească internarea „celorlalți” în lagăre, vaccinarea lor cu forța! Ura aceasta perpetuată, mai ales cu ajutorul unor instrumente tehnice avansate, precum rețelele de socializare și mass-media, te face să construiești și să impui o narativă unică, iar apoi să folosești o întreagă rețea de algoritmi care să verifice comentarii și să le evidențieze pe cele favorabile, trăgându-le în jos pe celelalte. Este de fapt dezlănțuirea unui război psihologic împotriva oamenilor care încearcă să se opună. Iar asta, în combinație cu suspendarea, discreditarea sau pedepsirea doctorilor, oamenilor de știință care sunt împotrivă și își afirmă crezurile și îngrijorările asupra unei imense mulțimi de probleme, pentru că nu mai este doar o singură problemă centrală, sunt atât de multe chestiuni care impun o serioasă cercetare și dezbatere.

Atunci când nu mai poți avea o dezbatere asupra unui subiect, asta întărește bănuiala că ceea ce nu poate fi dezbătut este bazat, cel mai probabil, pe minciună. Iar asta, pentru că adevărul este ușor de pus în discuție, dar minciuna nu se poate supune dezbaterii! De aceea ei nu vor să dezbată niciodată, nici măcar nu vor să audă că narativa lor ar putea fi pus în chestiune. E o dogmă, la fel ca schimbarea climei: știința o spune, noi de ce s-o mai dezbatem? Timpul dezbaterilor a trecut. 

Este doar un exemplu clasic despre felul în care nu se vrea să fie puse în discuție anumite subiecte, pentru că există multe întrebări bune care merită puse în cadrul unei dezbateri calificate, publice și deschise. Atunci când nu putem avea o asemenea dezbatere, atunci riscăm ca întreaga populație să fie hipnotizată cu o anumită narațiune. Dacă repeți suficient de mult o minciună, ea devine adevărată în mintea unora. Și dacă tot insiști pe panta asta, după aceea oamenii vor începe să apere acea minciună și acea narativă, revărsându-și ura bazată pe frică.”

Kemper mai spune că nu i s-a părut o surpriză că fratele lui a trecut de la actorie la politică. Kyle amintește cum „Klaus Schwab a spus în 2017 cât este de fericit că Justin, unul dintre protejații lui, se află în poziția în care este și acum și că și-a infiltrat cabinetul cu toți membrii lor (VIDEO aici). Și poți observa lucrul acesta în toate părțile eșichierului politic, că sunt infiltrați. Avem această iluzie a luptei dintre Stânga și Dreapta, când, de fapt, ambele partide vorbesc aceeași limbă. Ambii lideri din Canada sunt, în prezent, doar niște promotori ai vaccinurilor.”

Într-adevăr, pe lângă un Putin sau o Merkel, Justin Trudeau și Emmanuel Macron sau Viktor Orban dar și Mark Zuckerberg, Larry Page de la Google sau Niklas Zennström de la Skype și David Roy Thomson de la Reuters, ca să dăm doar câteva exemple, fac parte din Școala de dictatori Covid a lui Klaus Schwab iar premierul Canadei a fost întotdeauna încântat să se afișeze alături de George Soros sau Bill Gates (FOTO mai sus și mai jos), mari promotori ai inginerii pandemiei și vaccinurilor Covid. Despre acestea Kyle afirmă tranșant: Eu nici măcar nu le pot numi „vaccinuri”, sunt false vaccinuri. Nu avem de-a face cu un vaccin. Nu asigură imunitatea, nu oprește răspândirea infecției, deci nu este un vaccin, este o biotehnologie experimentală, nanotehnologie, compuși magnetici - nu mă interesează!”

Kyle Kemper compară TIRIȘTII liberii cu ȘTIRIȘTII plătiți de politicieni, la fel ca la noi: „Am mai spus-o și o repet: acești indivizi nu pot să scoată oamenii în stradă în număr atât de mare cum o fac șoferii de camion. Pur și simplu nu pot s-o facă. Știți pe cine pot ei să scoată afară în număr mare? Mașinile CBC News, CTV News, Global News și ale CP24 News. Ei pot obține un convoi format din dube TV, de fapt asta e ceea ce au făcut în campania electorală, când au călătorit însoțiți de o mână de știriști. Pot să obțină o cameră plină de postaci plătiți de Big Media să scrie pe Twitter și să rostogolească o anume agendă. Asta e tot ce pot face politicienii, să plătească oameni. Dar acești oameni din spatele meu (arată spre camioanele din Freedom Convoy 2022) din întreaga Canadă nu sunt plătiți să facă ceea ce fac.”

Fratele lui Trudeau crede că urmează să asistăm la o adevărată explozie în favoarea Convoiului LIbertății de la Ottawa: „Atunci când din ce în ce mai mulți oameni se ridică și susțin acest Convoi, asta devine un fel de scânteie ce cade pe o saltea îmbibată cu benzină. Sper că rezultatul va fi... și o revoltă populară adevărată”, mai consideră acesta.

Despre morții din pandemie, Kemper afirmă ceea ce s-a constatat și în România: „Se pare că totul a fost doar un spectacol, iar mass-media a fost prinsă cu scenarii prefabricate. Au implementat în ultimii doi ani protocoale demente și nu i-au lăsat pe pacienți să aibă rudele sau prietenii sau reprezentantul legal alături în spital. Ceea ce a facilitat ca bolnavilor să li se dea medicamente ciudate precum Remdesivir, după care să fie aduși în situația de a fi ventilați mecanic și, apoi, să moară. Iar dacă te uiți la sistemul american, și acolo încep să apară o mulțime de dovezi privind stimulente financiare pentru punerea bolnavilor pe ventilație mecanică și pentru declararea deceselor Covid.”

Pe partea de familie, Kemper și soția sa Brittany au 4 copii și locuiesc în prezent în San Diego, California - o mutare recentă despre care a spus că a fost necesară pentru a scăpa de măsurile draconice stabilite de guvernul Trudeau din Canada. Kemper afirmă că se va mai întoarce în Canada doar dacă se va renunța la ordinele de vaccinare obligatorie și se vor anula toate cerințele de vaccinare, precum și cele de testare care condiționează călătoria.

Spre încheierea interviului-fluviu el îi dă următorul sfat fratelui său: „Sfatul meu pentru el acesta este, să facă un pas înapoi, să iasă din situație. Ca o broască aflată într-o oală cu apă, pusă la foc și încălzită puternic. Ieși afară până nu te arzi!

El face în interviul său o frescă dramatică dar cât se poate de reală cu privire la planurilor criminale care au afectat toate țările supuse MINCIUNII COVID:

INTERVIU CU FRATELE VITREG AL LUI TRUDEAU, URMAT DE TRADUCEREA ÎN LIMBA ROMÂNĂ. VIDEO:

Reporter: Avem un interviu special în seara asta cu KYLE KEMPER care este frate după mamă cu prim-ministrul Justin Trudeau. Deci, să facem cunoștință cu Kyle Kemper: Locuiești actualmente în Statele Unite. Este un lucru relativ nou, nu?
 
KK: Da, am întâlnit-o pe soția mea americancă acum 4 ani și mi-am petrecut mult timp în San Diego, dar înaintea pandemiei reveneam mereu în Canada în fiecare lună timp de zece zile, dus-întors, o mulțime de drumuri, care s-au terminat în martie 2020. Dar, având copii în ambele părți ale graniței, asta mi-a ridicat mai multe probleme pe care a trebuit să le înfrunt în timpul pandemiei.
 
R: Spune-ne câte ceva despre tine, despre relația ta de rudenie cu Justin, un pic de contextualizare.

KK: Da, sigur: m-am născut în Ottawa, tatăl meu făcea afaceri imobiliare în Ottawa, iar mama este chiar Margaret Trudeau. Sunt al patrulea copil al ei. Am crescut în Ottawa, am studiat afaceri, antreprenoriat și marketing la Universitatea din Halifax. Apoi, am lucrat în domeniul capitalului de risc și al tehnologiei aplicațiilor mobile. În 2013 lucram în restaurantul familiei mele când am avut o întâlnire interesantă cu o persoană sus-pusă, care mi-a deschis ochii. După aceea s-a produs marea trezire în viața mea, care începuse de fapt încă din momentul 9/11 și, mai apoi, după ce am urmărit a treia parte din filmul Zeitgeist, care vorbește de omul din spatele perdelelor. Am început să îmi dau seama cine conduce de fapt lumea: băncile centrale. Era și un citat al lui Rockefeller sau Rothchild pe tema asta: „Nu mă interesează cine conduce o țară atâta timp cât eu îi controlez finanțele”. Cred în libertate și în valorile umanității. Presimt că ne aflăm pe marginea unei epoci de aur, iar una dintre caracteristicile tranziției de la o epocă la alta este o perioadă de haos. Simt că pandemia de coronavirus reprezintă una dintre componentele haosului care ne va aduce aici, într-o nouă epocă de aur. 

Justin Trudeau este fratele meu mai mare. Am fost 4 frați la părinți: eu, Sasha, Michel și Justin. Michel a murit în mod tragic, într-o avalanșă. Sasha e un intelectual care s-a implicat în toate războaiele lumii, din Cecenia până în Palestina și Afganistan și Irak. Justin, pe de altă parte, a fost mereu un soi de lider, care putea mereu să atragă atenția, să-i inspire pe ceilalți, să se conecteze cu lumea, avea talentul de a impresiona lumea, să fie și foarte competitiv în același timp. În copilărie, am făcut multe lucruri împreună, de la schi până la canoe și sporturi de apă. Am învățat foarte multe lucruri de la toți cei trei frați ai mei. M-am uitat cu admirație la ei, dar fără a-mi dori să fiu ca ei. Fiecare și-a urmat propriu-i drum. 

Cu timpul, în ultimii zece ani, Justin și-a intrat în rolul său politic. Nu sunt de acord și nu mă pot identifica cu ceea ce face Justin. Eu sunt un om de afaceri și am nevoie de cineva care să fie un purtător de cuvânt pentru proiectele mele și compania mea. Justin ar fi un purtător de cuvânt excelent pentru treaba asta. Cred că este exact ceea ce face la momentul actual, este un purtător de cuvânt. (dar în poziția de premier, n.r.). Da...

R: V-a surprins că, din poziția de actor și profesor de actorie, a trecut în cea de politician?

KK: Nu, n-a fost nici o surpriză pentru mine. El a fost profesor de actorie și actor; a și jucat în vreo două filme după profesorat și înainte de a intra în politică. Cred că s-a luat după tatăl lui - care a fost premier și a avut un „ego” debordant. Aceasta e calea pe care a urmat-o și cred că și oamenii l-au urmat, recunoscându-i puterea lăuntrică și capacitățile. 

R: Intrarea lui Justin în politică și ascensiunea sa în poziția de premier al Canadei a schimbat cumva relația ta cu el, ai mai putut să te înțelegi cu el, s-a schimbat ceva între voi?

KK: Cred că el își dorește să păstreze o relație de familiaritate, ca de exemplu să ne putem distra împreună, și mie îmi place să mă distrez, am petrecut clipe frumoase împreună, dar, când vine vorba despre politică, criptomonede sau descentralizare, nu mai suntem pe aceeași lungime de undă. Eu am viziunea mea, nu sunt adeptul unui control puternic centralizat sau al unui Guvern Monidial. Nu cred că marile corporații au interesul suprem în bunăstarea oamenilor. Corporațiile au responsabilitatea față de acționarii lor de a obține profituri, iar dacă acesta este obiectivul principal, ar putea fi în detrimentul oamenilor. Nu spun că Justin ar fi un corporatist, dar modul în care corporatocrația este orientată... Știți, Klaus Schwab a spus în 2017 cât este de fericit că Justin, unul dintre protejații lui, se află în poziția în care este și acum și că și-a infiltrat cabinetul cu toți membrii lor. Și poți observa lucrul acesta în toate părțile eșichierului politic, că sunt infiltrați. Avem această iluzie a luptei dintre Stânga și Dreapta, când, de fapt, ambele partide vorbesc aceeași limbă. Ambii lideri din Canada sunt, în prezent, doar niște promotori ai vaccinurilor.

Eu nici măcar nu le pot numi „vaccinuri”, sunt false vaccinuri. Nu avem de-a face cu un vaccin. Nu asigură imunitatea, nu oprește răspândirea infecției, deci nu este un vaccin, este o biotehnologie experimentală, nanotehnologie, cap magnetic - nu mă interesează! 

R: Ați avut o replică pe Twitter, în care foloseați hashtag-ul „fake vaccine” (vaccin fals) și spuneați: Anchetați vaccinurile, urmăriți traiectoria banilor, este ceva mult dincolo de Justiție! Insinuați cumva că fratele d-voastră, prim-ministrul Canadei, este cumva controlat de mai sus? Ce ați vrut să spuneți prin acea remarcă de pe Twitter?

KK: Cred că toată această ÎNȘELĂTORIE covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru a întări puterea și a aduce profituri enorme și a facilita mai mult transferul de bunăstare de la țări la corporații și nimeni nu poate nega asta. Canada a cheltuit un trilion de dolari, sume de bani greu de imaginat. Iar acum ne întoarcem la efectul hipnozei. Cred că Justin chiar crede că ceea ce face este un lucru bun, chiar dacă știe că asta coincide cu agenda Forumului Economic Mondial - adică agenda Noii Ordini Mondiale -, despre care el crede că reprezintă calea de urmat. Agenda Marii Resetări, care prevede a patra revoluție industrială, sloganul „You own nothing but you'll be happy'' (Nu vei deține nimic dar vei fi fericit) - desființarea proprietății private -, venit minim universal garantat prin moneda virtuală a băncilor centrale - desființarea banilor fizici - și introducerea sistemului de „credit” social (pe model chinezesc) asupra populației. Dar, știți, acestea sunt, în opinia mea, visuri tiranice mărețe și isterice, dar pe care ei le implementează încet-încet încă de pe acum. Iar asta implică mai mult decât doar guverne: TECH, MEDIA, PHARMA, LUCREAZĂ TOATE ÎMPREUNĂ ÎN ACEASTĂ ȘARADĂ URIAȘĂ. Șaradă este ceea ce vedem desfășurându-se în prezent.

Și tu, Melanie, ai lucrat în tabăra globală, ai evadat din „lumea” aceea, dar ai văzut ce presupune ea și ai simțit că nu mai poți continua în acea direcție și să rămâi de bună credință.

R: Pentru mine, motivul de a intra în media a fost nevoia de a evalua și a trage la răspundere pe reprezentanții noștri aleși, pe marile corporații, și de a da glas năzuințelor poporului. Sunt atâtea lucruri care ar fi trecut complet neștiute de populație dacă presa n-ar fi atras atenția asupra lor. Asta m-a atras spre mass-media: sunt un om care caută dreptatea și spune adevarul. Din această cauză, am întâmpinat lucruri (neplăcute) în toate media centrale, lucruri care m-au provocat: lipsa abilității (celorlalți) de a pune informațiile sub semnul întrebării, descurajarea spiritului investigativ al jurnaliștilor, nu mai e la modă să-ți pui întrebări în presă! M-am luptat cu asta și asta face parte din motivația mea de a nu mai fi unde eram și de a fi unde sunt acuma.

Ai folosit de mai multe ori noțiuni precum „hipnoză”, „psihoză de formare în masă”, la ce te-ai referit mai exact?

KK: Charles Eisenstein a scris un eseu remarcabil, Mob Morality and the Unvaxxed” (Moralitatea de turmă și Nevaccinații). Eisenstein este unul dintre cei mai mari scriitori și gânditori din epoca noastră. El trage un semnal de alarmă, arătând că toate genocidurile din istorie s-au întâmplat atunci când ura colectivă este îndreptată asupra unui anumit segment al populației. Când te uiți la comentariile lui Justin și la cele din media observi că se investește multă energie în a-i portretiza pe nevaccinați ca egoiști, periculoși, extremiști, misogini, rasiști, adepți ai mișcării Quanon, oameni de nimic - orice etichetă identitară pe care ar putea-o pune cu scopul de a-i reduce la tăcere. Tot mestecând și reiterând asta la infinit, îi aduci pe oameni până-n punctul în care să-și dorească internarea „celorlalți” în lagăre, vaccinarea lor cu forța! Ura aceasta perpetuată, mai ales cu ajutorul unor instrumente tehnice avansate, precum rețelele de socializare și mass-media, te face să construiești și să impui o narativă unică, iar apoi să folosești o întreagă rețea de algoritmi care să verifice comentarii și să le evidențieze pe cele favorabile, trăgându-le în jos pe celelalte. Este de fapt dezlănțuirea unui război psihologic împotriva oamenilor care încearcă să se opună. Iar asta, în combinație cu suspendarea, discreditarea sau pedepsirea doctorilor, oamenilor de știință care sunt împotrivă și își afirmă crezurile și îngrijorările asupra unei imense mulțimi de probleme, pentru că nu mai este doar o singură problemă centrală, sunt atât de multe chestiuni care impun o serioasă cercetare și dezbatere.

Atunci când nu mai poți avea o dezbatere asupra unui subiect, asta întărește bănuiala că ceea ce nu poate fi dezbătut este bazat, cel mai probabil, pe minciună. Iar asta, pentru că adevărul este ușor de pus în discuție, dar minciuna nu se poate supune dezbaterii! De aceea ei nu vor să dezbată niciodată, nici măcar nu vor să audă că narativa lor ar putea fi pus în chestiune. E o dogmă, la fel ca schimbarea climei: știința o spune, noi de ce s-o mai dezbatem? Timpul dezbaterilor a trecut. 

Este doar un exemplu clasic despre felul în care nu se vrea să fie puse în discuție anumite subiecte, pentru că există multe întrebări bune care merită puse în cadrul unei dezbateri calificate, publice și deschise. Atunci când nu putem avea o asemenea dezbatere, atunci riscăm ca întreaga populație să fie hipnotizată cu o anumită narațiune. Dacă repeți suficient de mult o minciună, ea devine adevărată în mintea unora. Și dacă tot insiști pe panta asta, după aceea oamenii vor începe să apere acea minciună și acea narativă, revărsându-și ura bazată pe frică.

Frica a fost regula care a stat la baza acestei politici, au pompat frică și au zugrăvit încă de la începu speranța ca venind doar de la acest vaccin. Totul este clar, întreaga structură, adevărul se vede cu ochiul liber, stă scris pe pereți, totul e la îndemână dacă avem un sistem de justiție care să fie la înălțimea provocării și să ancheteze corespunzător toate corporațiile, toți actanții individuali care să dea seama pentru această situație și să fie făcută dreptate, așa cum ați spus. Sunt atâția oameni care cercetează și care caută adevărul de aproape doi ani încontinuu - e de ajuns să vorbiți cu dr. Reiner Fuellmich din Germania.

Eu sunt doar un om, nu sunt Salvatorul, nu sunt Mesia, eu doar îmi exprim adevărurile, sunt oameni care mă caută și îmi spun că eu sunt o speranță, dar eu le repet sunt doar un om care încearcă să stea DREPT și să fac ce pot: să spun adevărul, să fiu blând și neînfricat. Nu vreau să ies în față și să îi acuz pe alții, ideea e să aducem lumea laolaltă.

R: Tocmai pentru că ați vorbit despre aducerea oamenilor laolaltă, iar fratele d-voastră face contrariul, folosind un limbaj al dezbinării, ce credeți, se face el vinovat de „hate speech” (discurs al urii) prin comentariile pe care le-a făcut în mod public? (numindu-i pe antivacciniști „minoritate infimă și marginală”, care răspândește „dezinformări” și incită la „ură”)

KK: Da, aș spune că este unul dintre lucrurile pentru care se face vinovat. O altă carte care mi-a influențat viața și pe care o recomand tuturor se numește „Patru Angajamente”. Primul angajament este să fii impecabil cu vorba. Al doilea este să nu faci presupuneri. Al treilea este să nu iei nimic la modul personal. Și al patrulea este să te străduiești mereu să faci tot ce poți mai bine.

Și, sincer, mi se pare că Justin a încălcat toate aceste angajamente la fiecare pas al acestei plandemii. Aceste presupuneri și cuvinte pe care le folosește e și cum ar oficia o magie neagră acolo, este foarte frustrant și mă face să mă doară inima văzând la ce nivel... Și apoi să nu facă decât să vină după aceea (după sosirea convoiului protestatar la Ottawa, n.tr.) și să încerce să-i marginalizeze pe toți... Toți acei canadieni care s-au săturat și care iau atitudine! Și cu asta ajungem la acest Convoi al Libertății, al Transportatorilor, toată energia acumulată... Știți, reversul acestei psihoze de formare în masă e că oamenii stau încordați și așteaptă ca ceva să se întâmple. Pentru că numai vreo 20% dintre oameni sunt cu adevărat profund hipnotizați de această narativă, în timp ce alte 60 - 70 de procente doar vor să se descurce, acceptă să poarte „scutecul facial” când merg la magazin pentru că nu doresc probleme, acceptă să se vaccineze ca să nu se pună rău cu guvernul federal, dar care înțeleg undeva în adâncul lor că ceva nu e în regulă cu asta, dar mai sunt și cele 20 - 30 de procente din populație care sunt împotrivă, dintre care 10% cred că se opun vehement, au o neîncredere profundă și se opun în toate modurile în care pot s-o facă, ridicându-se și făcând opoziție. Și e foarte important să avem dizidență și opoziție. E unul dintre motivele pentru care avem un Parlament, care trebuia sa se opună și sa zică NU acestor lucruri, dar se pare că nu avem opoziție, avem un Parlament foarte slab, la fel de șubred ca și fundația pe care e întemeiat. Ei nu sunt puși să răspundă la întrebări. Dacă le pui întrebări dure, ei nu-ți vor răspunde, îți vor da acele teribile răspunsuri prescrise care sunt atât de străvezii. Cred că totul face parte din această hipnoză generală.

Însă atunci când din ce în ce mai mulți oameni se ridică și susțin acest Convoi, asta devine un fel de scânteie ce cade pe o saltea îmbibată cu benzină. Sper că rezultatul va fi mai multă conștientizare, mai multă înțelegere, îndemnuri la a lua atitudine pentru a opri toate astea și o revoltă populară adevărată: oameni care să se adune laolaltă în jurul a ceva. E ca atunci când Canada a câștigat medalia de aur în 2010, toți canadienii s-au adunat laolaltă în jurul acestei victorii. În acest moment, presimt că o mare parte din Canada se adună alături de acești șoferi de camion, pentru că ei reprezintă o poveste uimitoare, să-i vezi și să-i asculți pe toți acei oameni... Am văzut o filmare cu copii care își trimiteau mesajele de susținere față de transportatori. E atât de frumos! Asta e un simbol, o acțiune, o întâmplare. Iar să vină Justin ieri cu declarațiile lui și să spună că este INACCEPTABIL, că transportatorii propagă puncte de vedere care sunt INACCEPTABILE, ce înseamnă asta? Inacceptabile pentru cine? Pentru tine, Justin? Acesta e punctul tău de vedere subiectiv că este inacceptabil, că acestea sunt puncte de vedere cu care eu nu sunt neapărat de acord, dar în Canada asta e ceva foarte tare, pentru că suntem o țară liberă, în care putem avea puncte de vedere divergente asupra cărora putem sta de vorbă, pe care le putem dezbate, acesta ar fi fost un răspuns mai normal. Dar, în loc să-l dea, încearcă să marginalizeze, să trivializeze totul, iar Jerry Butler îi ține isonul pe Twitter. Am mai spus-o și o repet: acești indivizi nu pot să scoată oamenii în stradă în număr atât de mare cum o fac șoferii de camion. Pur și simplu nu pot s-o facă. Știți pe cine pot ei să scoată afară în număr mare? Mașinile CBC News, CTV News, Global News și ale CP24 News. Ei pot obține un convoi format din dube TV, de fapt asta e ceea ce au făcut în campania electorală, când au călătorit însoțiți de o mână de știriști. Pot să obțină o cameră plină de postaci plătiți de Big Media să scrie pe Twitter și să rostogolească o anume agendă. Asta e tot ce pot face politicienii, să plătească oameni. Dar acești oameni din spatele meu (arată spre camioanele din Freedom Convoy 2022) din întreaga Canadă nu sunt plătiți să facă ceea ce fac. Da, au strâns circa 6 milioane de dolari într-o campanie GoFundMe (platforma de donații blocată între timp, după ce suma a ajuns la 10 milioane, plus alte aproape 10 milioane pe altă platformă, blocate și acelea).

R.: Care a fost pusă sub semnul întrebării în mod repetat de mass-media, chiar am văzut oameni care scriau pe Twitter că sunt bani furați, care ar urma să fie folosiți pentru acțiuni motivate de ură, ba chiar pentru acte „teroriste”. Și am mai observat o atitudine, al cărei complice este și Trudeau: minimalizarea. Se tot încearcă acreditarea ideii că n-ar fi vorba decât de o grupare minusculă, de o mișcare marginală, de o răbufnire minoră. Iar asta se poate afirma doar în lipsa unei opoziții politice. Cred că problema partidelor noastre politic e că încearcă să se plieze pe opiniile cele mai „populare”, care par a fi majoritare. Care sunt influențate de modul în care mainstream media reflectă lucrurile, influențând o mulțime de oameni. Știu că multe tipuri de media independentă sunt în creștere, dar totuși canadienii obișnuiți se bazează încă pe știrile de la ora 6, iar dacă ceea ce văd la TV este acea percepție că protestatarii ar fi o categorie socială marginală, reticentă să se conformeze, formată din elemente radicale, atunci și politicienii au crezut că asta e opinia publică (generală) și s-au purtat în consecință. Am vorbit cu o grămadă de canadieni obișnuiți care se luptă cu situația - doctori, asistente -, care își pun întrebări și sunt puși la colț sau pedepsiți, ostracizați, își pierd locurile sau posibilitatea de muncă. Nu sunt elemente radicale, extremiști, dizidenți, sunt doar simpli canadieni care au o opinie diferită pe tema ordinelor de vaccinare obligatorie.

KK: Am cercetat și știu că totul e o prejudecată. Poate că nu totul, poate că sunt mai multe paliere de discuție, dar există oameni care pur și simplu se opun vaccinării din cauza propriei stări de sănătate, au anumite contraindicații, nu pot să facă vaccinul, cum să-i obligi să-l facă fie ce-o fi? Dacă tot sunt etichetați drept minoritari, știți cine sunt adevărații minoritari? Să luăm, de pildă, Partidul „Liberal” (de guvernământ). Este un guvern minoritar. Care e numărul de voturi pe care-l au? Dacă vorbim de întreaga Canadă, ar putea să aibă mai puțin de 10% dintre voturile canadienilor. (LA FEL CA ACTUALUL GUVERN DIN ROMÂNIA! - n.n.) Dacă ar fi să-i întrebăm pe toți „chiar ați votat pentru P.L.?”, am realiza că P.L. chiar reprezintă o minoritate foarte mică. Dat fiind că majoritatea oamenilor nu votează. Iar când ne uităm la popularitate... Uitați-vă la Maxime Bernier din alegerile trecute, vorbea cu mulțimile, era cu adevărat popular, dar nu a avut o bază largă de alegători sau un sistem partinic sofisticat, pentru că a câștiga alegerile implică multă știință și inginerie: să vorbești cu oamenii, să-i convingi, să-i coalizezi, să-i pui să doneze bani - pentru că atunci când ai reușit să strângi chiar și o singură dată 5 dolari de la un om înseamnă că poți să-i obții într-adevăr și votul. Ei n-au făcut decât să tureze această mașinărie din nou și din nou, au făcut toate promisiunile din lume, au vorbit despre toate lucrurile pe care le vor face și apoi au fost aleși, iar acum au ZERO răspundere să dovedească dacă s-au ținut de vreunul dintre lucrurile pe care le-au promis. Iar acesta e motivul fundamental pentru care sistemul nostru democratic este complet distrus și este nevoie să ne uităm la noi modele, cum ar fi democrația directă, democrația lichidă, la tehnologia din spatele cryptomonedelor și a bitcoin pentru a crea sisteme de răspundere, de așa natură încât eu să pot vota cu tine, Justin, crezând în ceea ce faci, dar, de îndată ce începi să faci lucruri cu care eu nu sunt de acord, să pot să-mi retrag votul pe loc. Haideți să creăm răspundere și responsabilitate, nu să acordăm cecuri de putere în alb unor indivizi pentru că, până la urmă, acesta a fost scopul democrației reprezentative. Acest sistem a fost creat într-o epocă în care nu exista Internet, nu existau nici telefoane, aveam oameni de pe tot cuprinsul țării și trebuia să guvernăm și ne-am gândit să trimitem o persoană la Ottawa care să ne reprezinte interesele noastre, ale celor de aici. Se adunau laolaltă, lucrau timp de 6 luni pe an reprezentându-ne pe noi, apoi se întorceau înapoi. Dar acum, în epoca noastră, avem Internet, avem comunicații, avem Zoom, nu mai este nevoie să dăm toată acea putere acelei singure persoane care să ne reprezinte. Deputații reprezintă maximum 20% din populația unui district și dacă faci ca 20% din întreaga populație să te voteze, tu vei fi acel deputat, ei bine, acesta e semnul unui sistem stricat, Iar când intervine și influența din afară, precum cea a firmelor de lobby care se străduiesc să controleze politicile și finanțează campanii de toate părțile, atunci ai o gașcă de politicieni care nu vor face decât să ia legislația și propunerile de politici de la sectorul privat și să le promoveze de ca și cum ar fi propriile lor idei strălucite și să lupte pentru ele. La fel cum am văzut că s-au luptat pentru achiziția de către Canada a sute de milioane de vaccinuri false și experimentale, prin înțelegeri secrete - nici până astăzi nu știm cât costă fiecare vaccin, ca să nu mai pomenim de toate acele teste din plastic, cât costă fiecare dintre ele, dacă este subvenționat sau parte din sistemul de sănătate (la fel ca în România - n.n.). Mai sunt și ajutoarele sociale, care bătătoresc calea către venitul universal minim garantat, dar ce sunt acelea? Sunt tot sume bani al căror efect se traduce în inflație. Pasul următor după toată această chestie e inflația. Și vom ajunge să vedem hiperinflație, ceea ce vedem deja.

R: Că veni vorba despre ramificațiile financiare ale acestor cheltuieli pe care le tot facem, cea mai interesantă mi s-a părut discuția neîncetată despre extinderea sistemului nostru de sănătate, taxarea acestuia, faptul că nu există suficiente paturi de spital, că ar exista prea multe cazuri pentru capacitatea actuală a sistemului. Pe de altă parte, s-au cheltuit sute și sute de mii de dolari pe lucruri precum cele amintite de tine mai sus (vaccinuri, teste, măști etc.). Dacă am fi investit toți acești bani pentru a consolida sistemul sanitar, așa cum ne-au tot spus cei de la AHS: ne este depășită capacitatea, nu avem paturi suficiente, taxăm sistemul sanitar. În aceste condiții, nu mi se pare corectă concentrarea unidirecțională a resurselor.

KK: Se pare că totul a fost doar un spectacol, iar mass-media a fost prinsă cu scenarii prefabricate. Au implementat în ultimii doi ani protocoale demente și nu i-au lăsat pe pacienți să aibă rudele sau prietenii sau reprezentantul legal alături în spital. Ceea ce a facilitat ca bolnavilor să li se dea medicamente ciudate precum Remdesivir, după care să fie aduși în situația de a fi ventilați mecanic și, apoi, să moară. Iar dacă te uiți la sistemul american, și acolo încep să apară o mulțime de dovezi privind stimulente financiare pentru punerea bolnavilor pe ventilație mecanică și pentru declararea deceselor Covid.

Sistemul spitalicesc este un sistem spitalicesc farmaceutic, iar sistemul de sănătate este de fapt un sistem de îmbolnăvire. Ai cărui angajați nu sunt acolo pentru sănătate. Vrei să le asiguri oamenilor sănătatea? Atunci de ce nu vorbești despre administrarea vitaminei D, care este o consecință a statului la soare, mai ales atunci când transpiri la soare. În lunile sărace în lumină solară, canadienii nu sunt încurajați să ia suplimente de vitamina D. Acesta e unul din motivele pentru care Canada are un sezon gripal asigurat, care începe în octombrie și merge până în ianuarie-februarie în fiecare an, mereu la fel. Oamenii au carențe de vitamina D, moment în care apar și se răspândesc îmbolnăvirile, iar sistemul nostru imunitar natural se luptă cu ele și devine astfel mai puternic și trecem prin această perioadă de boală, dar care presupune și o detoxifiere și curățare a organismului. Și eu am avut febră mare, o noapte întreagă am transpirat abundent, iar a doua zi m-am simțit bine. E OK, trecem prin aceste curățiri.

Dar cum s-a dorit să gestionăm toată situația? Oare acesta a fost scopul, de a ne asigura că locuitorii Canadei au sistemul imunitar întărit? Atunci ne trebuia vitamina D, vitamina C, exerciții fizice, dietă... În loc de asta, ce au făcut? I-au închis pe oameni în case, obligându-i să se uite la filme, să nu vorbească unii cu alții, să-și comande mâncare, să cumpere și mai multă mâncare procesată, să continue să bea bere și alte băuturi alcoolice, poate chiar și droguri legale. Poartă-te în continuare prostește și nu-ți face griji, doar uită-te la filme pentru că sunt amuzante, ce-ți trebuie mai mult?

R.: Iar în tot acest timp, starea sănătății mintale a majorității oamenilor a decăzut substanțial în toată țara, ba chiar în toată lumea, aproape că ne aflăm într-o criză de sănătate mintală mai mult decât orice altceva, dacă te uiți pe acele statistici care nu sunt raportate prea des.

KK: Cu siguranță! Și mai sunt și copiii. Unul dintre lucrurile care mă dor cel mai tare e să știu că micuții mei sunt în Ottawa și merg în fiecare zi la școală cu masca pe figură, purtând măști din plastic sau material textil... 

R: Unde ești acum sunt impuse și acolo restricții?

KK: Aici în SUA n-am purtat mască decât în avion, cu ezitare. De fapt, chiar de la început am fost expus la infecția Covid pe care a făcut-o Sophie Trudeau în martie 2020. Am luat-o foarte în serios timp de 14 zile, am făcut toate acele lucruri prostești care se cer în cele două săptămâni, după care din a 12-a sau a 13-a zi deja presimțeam că asta nu e prea bine. Iar, apoi, în aprilie 2020 am înregistrat un videoclip în care spuneam lumii că toate astea (pandemia, restricțiile) vor fi folosite pentru a ni se lua drepturile. Și, uite, s-a ajuns la asta!

R: Sunteți foarte activ pe Twitter și am văzut câteva postări interesante, precum și comentarii la postările pe care le face premierul Justin Trudeau. Se pare că ultimul comentariu la o postare de-a lui v-a cam adus ceva necazuri. Ați putea să explicați ce ați scris și ce s-a întâmplat apoi?

KK: Da, cu siguranță. În clipa de față sunt interzis pe Twitter, sunt închis timp de 7 zile, poate chiar mai mult, dacă așa va hotărî consiliul Twitter. L-am văzut pe fratele meu postând ceva de genul „76 de milioane de vaccinuri sunt administrate. Mergeți, grăbiți-vă să vă programați la vaccinare, vaccinurile sunt singura modalitate de a depăși pandemia”, iar eu am răspuns „#fakevaccine” (vaccin fals), deoarece nu conferă imunitate, nu oprește răspândirea viruslui și, potrivit sistemului de raportare VAERS, a omorât mai mulți oameni decât toate celelalte vaccinuri din istorie, ale căror reacții adverse au fost raportate către VAERS. Sunt fapte dovedite statistic. Iar faptul că le-am denunțat m-a costat suspendarea de pe Twitter. În nici două minute am fost INTERZIS și BLOCAT.

R: Credeți că fratele dumneavoastră, Justin Trudeau, e cel care v-a blocat?

KK: NU ȘTIU DACA A FOST CHIAR JUSTIN, nu cred că Justin e cel care postează pe contul lui oficial de Twitter, probabil că cei care-i administrează contul m-au raportat sau, folosind super-secretul „blue checkmark”, acel parteneriat public-privat al Twitter, ... nu știu, nu vreau să mă pierd în presupuneri, dar, acum sunt în situația asta și am toate motivele să merg mai departe ...

R: Când ați vorbit ultima dată cu fratele d-voastră?

KK: Ultima dată când l-am văzut era chiar înainte de izbucnirea pandemiei, când Sophie s-a întors din Europa și am avut cu toții o cină în familie, pe la sfârșitul lunii februarie 2020 ...

R: Percepția mea despre mama d-voastră, Margaret Trudeau, cu care presupun că vorbiți destul de des...

K.K: Eu și mama mea am avut o relați destul de plină de încercări, mi-a scris un SMS destul de urât în care-mi spunea că nu sunt suficient de trezit („woke”)...

R: Ce-i asta, o insultă? Eu mi-aș fi imaginat-o pe mama d-voastră ca pe o mare liber-cugetătoare, din câte am citit despre trecutul ei. Oare împărtășește și ea, la rândul ei, viziunile lui Justin Trudeau?

K.K.:  Este și ea o victimă a hipnotizării mediatice. Ultima dată când am văzut-o fiecare televizor al ei era pornit pe CNN iar ea era convinsă că Trump este diavolul în carne și oase. Încă o dovadă despre puterea mass-mediei de a infiltra mintea oamenilor. Plus că, puneți-vă în locul ei, dacă fiul d-voastră ar fi primul-ministru, ați fi cu siguranță mândră, ați vrea să-l susțineți în tot ceea ce face. Iar când ești atât de plonjată în mass-media, care are atât de multă influență asupra ta, dacă vin eu și spun ceva în contradictoriu, are imediat impresia că sunt suporterul lui Trump. Eu nu țin cu Trump, cred că și el a fost parte din toată treaba asta, a fost părtaș la divizarea profundă a oamenilor în ultimii 4 ani dinainte de a pleca, a întreținut divizarea între roșii și albaștri (republicani și democrați), polarizând societatea, fapt care se regăsește și în Canada. 

R: Pe viitor, aveți în plan să reveniți în Canada, sau numai după ce condițiile se vor fi schimbat radical?

K.K.: Da, dacă se va renunța la ordinele de vaccinare obligatorie și se vor anula toate cerințele de vaccinare, precum și cele de testare care condiționează călătoria în nord, sper că mă voi întoarce în Canada. Ultima dată când am încercat s-o fac a fost în vara anului 2020. Soția și fiul meu sunt americani. Nu am avut încredere în companiile aeriene, deoarece atunci când zbori ai de-a face cu personalul de zbor care e învestit cu multă putere și, dacă ajungi să te confrunți cu persoana nepotrivită, riști să fii despărțit de familie la aeroport. Nu am vrut să-mi asum un asemenea risc. Așa că am luat autorulota și am condus de-a lungul întregii țări, în mijlocul „pandemiei”, începând din California, trecând apoi prin Texas și America centrală, unde mii de oameni se bucurau de sezonul estival fără nici o grijă, iar, pe măsură ce ne apropiam de Canada, totul devenea din ce în ce mai strict, cu oameni care purtau peste tot acoperitoarea facială ... 

R: Mai am câteva întrebări. Este o petiție care circulă peste tot prin Canada prin care i se cere lui Justin Trudeau să facă un pas înapoi. Tu ai semna-o?

K.K.: Da, iar sfatul meu pentru el acesta este, să facă un pas înapoi, să iasă din situație. Ca o broască aflată într-o oală cu apă, pusă la foc și încălzită puternic. Ieși afară până nu te arzi!

R: Deci îl vedeți ca pe broasca din oală, nu ca pe omul care dă focul mai tare?

KK: Ei bine, e doar o metaforă. El se afundă tot mai tare și mai tare, declarațiile lui sunt tot mai tăioase, dezbinătoare, inconștiente, ar trebui să plece sau cineva dintre consilierii lui să-i spună, orice om de bună credință și cu inima bună din grup ar trebui să-i spună să iasă afară din grup sau din partid. Nu-i nevoie decât ca vreo 10 dintre voi să se mute în celălalt partid pentru a avea un nou prim-ministru. Și dacă recunoști că partidul albastru e totuna cu partidul roșu, poate doar cu o nuanță diferită, ar trebui să vă uitați spre partidul violet și să vă orientați spre alți oameni, precum Bernier și Hilier. De ce să nu resetăm sistemul politic canadian cu forțe noi care nu sunt înrobite corporatocrației globaliste? Asta e ceea ce simt că ar trebui să se întâmple. Nu am răspunsuri exacte, dar am idei și pot să văd că există speranță, Canada e o țară extraordinară, producem și avem atât de mult, atunci când toți canadienii lucrează împreună pentru a da formă Canadei, vrem să vedem o Canadă prosperă și îmbelșugată. Putem s-o facem, putem transforma visul în realitate! Dacă suntem hipnotizați să credem în roșu și albastru, stânga și dreapta, politică identitară, mentalitatea deficitului, controlul minții prin frică, o viziune asupra lumii care ne este prezentată prin micul ecran, prin canale și programe de televiziune, atunci avem probleme.

De aceea cred că e important ca oamenii să continue să vorbească cu alți oameni, să pună întrebări grele, dar să fie sinceri și delicați. Să fie foarte blânzi în abordare, încercând să vindece, deoarece un obstacol imens a fost creat și nu cred că trebuie să avem spânzurători în massă ori linșaje sau violențe pentru a-l depăși. Cred că e cu adevărat important să nu avem violențe. Violența nu va fi răspunsul în acest caz. Violența nu ar face decât să le dea mai multă putere (asupritorilor). Știind asta, Convoiul care va fi în Ottawa la acest sfârșit de săptămână, toată lumea care ne privește și se pregătește să meargă acolo să fie atentă că vor exista agenți provocatori, care vor fi pe poziții, se vor strădui să incite la violență, vor avea bolovani și vor încerca să intre în mijlocul lor... Dacă sunt aduse echipele de revoltă, la fiecare două sute de oameni de-ai lor vor fi probabil doi sau trei dintre ei costumați în anarhiști care cară bolovani.   

R: Exact asta eram pe punctul să vă întreb, credeți că vor infiltra oameni?

K.K.: Da, desigur, ei cu asta se ocupă.

R: Ați auzit că Justin Trudeau a anunțat azi că a fost în contact apropiat cu cineva care avea Covid și că se va auto-izola... probabil la mare distanță de locul unde Convoiul va manifesta în Ottawa...

K.K.: Da, ce ridicol! A zis că va fi acasă, probabil la rezidența sa de la Harrington Lake. Dar acea locuință este cu două intrări.

R: Am observat că lumea pe Twitter vă bate apropouri să ieșiți în față, de ca și cum ați sta deoparte sau v-ați ascunde. Ce le transmiteți celor care vă acuză că n-ați vorbit suficient despre ceea ce se întâmplă în Canada și care insinuează că și d-voastră vă ascundeți?

K.K.: Da. Nu mă ascund. Sunt chiar aici și simt că mi-am afirmat adevărurile în care cred. Poate că oamenii vor mai mult, poate cred că eu dețin soluția. Fac și eu ce pot. Dar, înainte de toate, îmi întrețin familia. Sunt un antreprenor, nu sunt stipendiat de nicăieri, muncesc din greu să produc pentru familia mea. Nu sunt politician, nu am vreun salariu special și nu sunt susținut pentru a-mi promova ideile. Tot ce fac este din inimă, de unde adresez aceste cuvinte, voi continua să o fac și să vorbesc liber pentru că, până la urmă, trebuie să stăm neclintiți și să respingem frica și dezamăgirea care ni s-au inoculat din stânga și din dreapta.

R: Un ultim comentariu aș vrea să vă cer. Să zicem că Justin Trudeau se uită la noi chiar în acest moment. Ce ați dori să-i spuneți?

K.K.: Parcă am răspuns deja la această întrebare! I-aș spune: „Justin, destul înseamnă destul!”. Orice te-a adus până în punctul ăsta, orice ai făcut, orice au ei (despre tine), recunoaște că ești în poziția asta și nu ai, după cum spuneam și mai devreme, decât două-trei opțiuni: să continui această șaradă, să te retragi și să ieși din această șaradă sau să abrogi și să dai pe față și să reconectezi lumea și să vindeci rănile. Ai ajuns într-un punct în care lumea e furioasă, supărată și desperată. Iar noi ne dorim o Canadă puternică și liberă! Guvernarea e a poporului, de către popor și pentru popor. Respectă poporul! Respectă-i diferențele de opinie. Recunoaște că aceste chestiuni nu au fost supuse dezbaterii. Dezbaterea stă la baza unei societăți libere: exprimarea liberă, comunicarea și dezbaterea. Deci... tu știi că eu te iubesc. Chiar te iubesc! (dar nu sunt de acord cu tine).

R: Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit astăzi perspectiva d-voastră asupra lucrurilor, știu că ați părăsit Canada, dar mă bucur că ne-ați destăinuit câteva lucruri din interiorul familiei și al relației pe care o aveți cu prim-ministrul nostru. Ne luptăm, ca țară, cu dezbinarea. Deci cuvintele d-voastră și atitudinea conciliantă pe care o aveți ne-au prins bine. 

UN ALT INTERVIU, DOUĂ SĂPTĂMÂNI MAI TÂRZIU 

Întrucât interviul de mai sus îi fusese luat fratelui premierului Trudeau cu o zi înainte de ajungerea Convoiului Libertății la Ottawa, atașăm mai jos ți un alt interviu dat de același Kyle Kemper pe 10 februarie în cadrul The Alex Jones Show, citat de InfoWars.com. VIDEO: