ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit mai multor rapoarte, Bill Gates a investit în producerea de ouă artificiale cultivate în laborator și a fost interesat de asta încă dinainte de criza actuală creată de deficitul de ouă, scrie autorul blogului leohohmann.com, într-o postare pe care o redăm în traducere mai jos:

De asemenea, Gates a investit enorm în achiziționarea de terenuri agricole din SUA și în producerea de carne cultivată în laborator. Este cel mai mare proprietar de terenuri agricole din America. Nu a explicat niciodată clar de ce vrea să posede toate aceste terenuri agricole, dar putem presupune că e vorba de a face bani, pentru că la asta se pricepe cel mai bine Bill Gates.

Știind că a investit foarte mult în terenuri agricole, ouă artificiale și carne cultivată în laborator, dacă aș fi Gates, iată ce aș face: Aș scoate acest pământ nou cumpărat din zona suprafețelor productive, producătoare de alimente. Procedând astfel, se reduce cantitatea de teren dedicată producerii de carne, de produse lactate și ouă, de care depind milioane de oameni pentru o sursă sănătoasă de proteine, și l-aș transforma în teren neproductiv. În ochii lui Gates, asta înseamnă că „salvează planeta” – însemnând mai puține pârțuri de vacă și mai puțini combustibili fosili utilizați – înfometând, în același timp populația umană.


Dacă ne uităm la proprietățile funciare ale lui Gates, vedem că acestea sunt concentrate în mare parte în state cunoscute pentru creșterea vitelor, a porcilor și a altor animale, precum și pentru producția de lactate și ouă.

Dar Bill Gates nu vrea să-l vedem drept eugenicistul și adeptul reducerii populației, care se ascunde în spatele cortinei, ci vrea să-l vedem drept Bill Gates salvatorul. După ce oamenii vor fi scoși de pe piață și nu vor mai fi suficiente produse sănătoase de carne de vită, de pui crescuți în fermă și ouă, Bill Gates va veni cu soluția salvatoare (dialectică hegeliană clasică).

Va spune: gustați carnea de vită și de pui cultivate în laborator și ouăle false bazate pe plante. Sunt sigur că o să vă placă. Încercați. Sunt bune pentru voi.

Acesta este același Bill Gates care a investit miliarde în vaccinuri și ne-a asigurat că vaccinurile anti-Covid sunt deosebit de bune pentru noi, doar pentru a-și vinde stocurile de vaccin Covid cu profituri uriașe, iar acum el recunoaște că nu funcționează (vezi videoclipul de mai jos).

 
Pe măsură ce globaliștii ne distrug infrastructura alimentară, fie prin convertirea terenurilor agricole productive în terenuri neproductive, fie prin sacrificarea brutală a puilor și curcanilor sub pretextul „gripei aviare”, ei trebuie să se străduiască să construiască o nouă infrastructură bazată pe editarea genelor CRISPR și mâncare artificială cultivată în laboratoarele lor.

Corporațiile globaliste au transformat deja toate culturile comerciale de porumb și grâu din culturi naturale în culturi nesănătoase de OMG produse de om, iar acum se concentrează pe transformarea populațiilor de animale din versiunile lor naturale în versiuni modificate de om, manipulate genetic.

De ce fac asta? Pentru că pot. Iar tehnocrații cred întotdeauna că pot îmbunătăți ceea ce a creat Dumnezeu, fie că este vorba despre plantele din câmp, despre animalele din hambar sau despre oamenii care contribuie la „creațiile” lor corporatiste.

Dar nu numai experimentele științifice îi interesează. Este vorba, de asemenea, de mulți bani și lăcomie.

În procesul de a distruge a ceea ce Dumnezeu a creat pe pământ și a declarat a fi „bun”, profiturile care vin din producția de hrană trec de la fermierii care au lucrat pământul din generație în generație la tehnocrații care umplu fermele din fabrici cu celulele lor cultivate și ADN-ul manipulat.

Nu este o coincidență faptul că fermele producătoare de ouă iau foc, că milioane de păsări au fost sacrificate pentru că ar fi intrat în contact cu o gripă aviară și că ouăle sunt acum în cantitate insuficientă, ceea ce provoacă creșterea vertiginoasă a prețurilor în magazinele alimentare.

Când ei diagnostichează cu gripă aviară o singură pasăre dintr-o fermă de pui, Departamentul Agriculturii din SUA și echivalentul său din Canada și Europa ordonă de obicei sacrificarea tuturor păsărilor din acea fermă. Zeci de milioane de păsări au fost ucise în acest mod în ultimul an.

Și ghiciți ce anume folosesc pentru a stabili dacă o pasăre are gripă aviară? Ați ghicit, infamul test PCR, care nu a fost conceput pentru a diagnostica vreo formă de boală la vreo ființă vie. Inventatorul testului, câștigătorul Premiului Nobel Kary Mulliss, a explicat clar, înainte de moartea sa prematură în 2019, cu câteva luni înainte ca Covid să devină marea problemă, că testul său nu poate stabili dacă cineva este bolnav.

Una dintre caracteristicile distinctive ale tehnocraților globaliști este că le place să creeze probleme pentru care apoi vor oferi soluții. Iar soluțiile lor presupun întotdeauna generarea de mai multe profituri și transferul controlului către tot mai puțini oameni, în timp ce toți ceilalți oameni rămân cu mai puțină bogăție, mai puțină independență și mult mai puține libertăți și opțiuni.

Am spus de multe ori că scopul globaliștilor este să ne îmbolnăvească, să ne sperie, să ne arunce în confuzie și să ne doboare. Pentru că, atunci când ajungem în această stare, suntem dependenți de sistemele lor pentru supraviețuirea noastră.

Travis Maddox de la Prepared Homestead arată aceste lucruri în videoclipul de mai jos.

 
Care este lucrul pe care toate politicile și narațiunile globaliste îl au în comun?

Fie că este vorba de înlocuirea sobelor pe gaz cu cele electrice, a mașinilor pe benzină cu vehicule electrice, de eliminarea sobelor cu lemne, de pedepsirea cetățenilor pentru că își cresc grădinile sau pentru captarea apei de ploaie, de înlocuirea banilor cash cu monedele digitale ale băncii centrale, de înlocuirea contoarelor analogice cu contoare inteligente, de impunerea vaccinurilor ARNm care modifică genele, de lockdown-uri, de carne falsă, de ouă false etc., rezultatul final este întotdeauna obținerea de mai mult control pentru grupul lor mic de elite și mai puțină libertate pentru noi, oamenii obișnuiți.

Dacă pot înlocui carnea cu versiuni cultivate în laborator și cu insecte, de ce nu pot face același lucru cu ouăle, produsele lactate și alte lucruri? Nu vor trebui decât să crească costul hranei reale prin încurajarea programelor guvernamentale care pedepsesc fermierii, apoi să înlocuiască produsele reale cu cele false. În acest fel, ajung să îi otrăvească și/sau să-i subalimenteze pe țărani în timp ce ei se îmbogățesc din venituri, deoarece vor deține toate fabricile producătoare de alimente false. Și să nu vă gândiți nici măcar un minut că ei vor mânca porcăriile acestea false pe care încearcă să ne forțeze să le punem pe masă.

Dacă dorim să nu ne pierdem sufletele, liberul arbitru sau chiar umanitatea noastră, trebuie să găsim modalități de ieși din sistemul lor demonic, devenind mai autosuficienți prin construirea propriilor noastre sisteme alternative - hrană, medicamente, securitate etc. - care respectă Creația lui Dumnezeu și liberul arbitru cu care El a înzestrat fiecare ființă umană.