ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii, inclusiv copiii, sunt spălați pe creier, fiind inițiați în dogmele „Marii resetări” alimentare, care stabilesc că mâncarea de insecte este una dintre măsurile „necesare” pentru „salvarea planetei”. Globaliștii, mass-media de stânga și mai mulți educatori au început deja îndoctrinarea copiilor în această direcție.

Eagle 93.5 FM, un post de radio din Canada care emite în zona Valea Pembina, organizează o campanie lunară cu titlul „Clasa lunii”, adresată școlilor și îi recompensează pe elevi cu premii, printre care „gustări” de greieri prăjiți, relatează thegatewaypundit.com

Pentru a fi selectată „sala de clasă a lunii”, profesorii și elevii trebuie mai întâi să se înscrie.

Sala de clasă câștigătoare în fiecare lună primește un prânz la McDonald’s, un cadou de la Aspire Dental Centre, greieri prăjiți de la Prairie Cricket Farms, precum și o excursie organizată de The Eagle 93.5 FM dacă sunt aproape de zonă.

Într-un video ajuns viral postat de Dr. Shawn Baker pe Twitter, se vede cum prezentatorul de la Eagle 93.5 Morning Show, Ronny Guenther, a vizitat o clasă de a șasea de la Parkland School din Canada pentru a sărbători, cu oferirea de premii, printre care greieri prăjiți de la Prairie Cricket Farms.

Copiii pot fi văzuți purtând măști. Un utilizator a spus: „Măștile sunt necesare, dar vom face o excepție pentru consumul de greieri”.

Un alt video arată cum Ronny Guenther a vizitat o altă școală, Border Valley School, în februarie 2022.

„Sala de clasă a lunii februarie 2022 a însemnat o excursie la Borden Valley School pentru Ronny Guenther și Nicole Klassen. Clasa Doamnei Hildebrand [...] a fost surprinsă când a fost anunțată că Eagle 93.5 se va opri la școală pentru o petrecere cu premii de la McDonalds în Morden and Winkler, de la Alt Marketing, Aspire Dental Center și Prairie Cricket Farms!” conform site-ului pembinavalleyonline.com.

 
„«Clasa lunii» pentru martie 2022 i-a trimis pe Ronny Guenther și Nicole Klassen la Miami. Doamna Owen și-a informat elevii că perechea de la The Eagle 93.5 se va opri [la școală] pentru o petrecere cu premii de la McDonalds Morden and Winkler, Alt Marketing, Aspire Dental Centre. Chiar și Ryan Steppler de la Prairie Cricket Farms a trecut pentru o vizită!”, a informat site-ul

Un bărbat care pare să fie profesor poate fi ascultat în videoul de mai jos îndoctrinând elevii cu ideea că mâncarea de insecte este bună pentru ei.

 
Alte clipuri video pot fi vizionate AICI

Potrivit NY Allergy, în ultimii doi ani au fost raportate mai multe reacții alergice la „mâncarea” de greieri.

„Greierii sunt antropode, precum creveții, crabii și homarii. Aceasta înseamnă că ei conțin o parte din aceleași proteine, astfel că persoanele care sunt alergice la crustacee pot dezvolta o alergie la greieri. Există și o relație cu gândacii. Cercetătorii au descoperit că greierii conțin o parte din aceleași proteine ca ale gândacilor. Dacă suferiți de alergie la gândaci, s-ar putea să aveți alergie și la greieri”, potrivit publicației.

„Pentru cei care sunt alergici, [greierii] reprezintă o amenințare serioasă. Când sunt ingerați, greierii pot provoca anafilaxie și alte reacții grave. Înainte de a încerca această nouă tendință, este important să cunoaștem riscurile consumului acestei insecte.”

Dr. Baker a distribuit o fotografie cu pufuleți „Cheddar Cheese”, care conțin făină de greieri printre ingrediente.
Gateway Pundit a relatat anterior că TMZ face acum publicitate suplimentelor proteice produse de Human Improvement, suplimente care conțin pulbere de greieri.

Cercetătorii și-au exprimat îngrijorarea că anumite insecte, cum sunt greierii, pot acționa ca purtători și pot transmite viruși care pot infecta atât oamenii, cât și animalele.

Potrivit Healthline, într-un studiu din 2019, cercetătorii au analizat mostre de insecte de la 300 de ferme de insecte și magazine de animale de companie din Europa Centrală, inclusiv de la 75 de ferme de greieri.

În aproape 81% dintre fermele de insecte examinate în studiu au fost descoperiți paraziți. Paraziții care pot provoca boli la oameni au fost descoperiți în 30% dintre aceste probe.