ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulți dintre voi ați văzut uimitorul film de animație „Dincolo de Marea Resetare”, care a apărut și a fost deja tradus de Ionel Trandafir și publicat de Active News (VIDEO mai sus). Filmul descrie viața într-o tabără de carantină: autobuze care conduc oamenii îmbotnițați în lagăre, livrări de colete cu mâncare, supravegherea cu dronele, deținuți care își fac cu mâna de la balcon (singurul lucru pe care îl pot face). 

Dar înainte de tabere, filmul arată „cum am ajuns aici”: certuri între soți, deoarece unul dintre soți este „susținător al teoriei conspirației”, iar celălalt nu. „Avertismente” roșii inundând ecranele, ordonând oamenilor să „RĂMÂNĂ ÎN INTERIOR” și să „URMEZE ORDINELE”. Și, în sfârșit, etapa finală a tiraniei: semnarea unui formular de vaccinare, după care părăsirea taberei într-un sac de cadavre.

Este ceea ce ne-au făcut. Și continuă să facă. De ce refuză să vorbească despre asta? Acesta nu este un simplu film distopic, ci un documentar care arată încotro ne îndreptăm, scrie autorul blogului ExcessDeathsAU (Morți în Exces - Australia), care a luat un interviu creatorului filmului de animație.

Creatorul se numește Oleg Kuznetsov, de la 3D Epix Animation. El și-a folosit experiența tehnică considerabilă pentru a crea „Dincolo de Marea Resetare”. Prezentăm mai jos interviul:

ExcessDeathsAU: Ai folosit ca sursă de inspirație Australia când ai creat „Dincolo de Marea Resetare”?

Oleg Kuznetsov: Sursa de inspirație au fost mai multe țări, iar Australia este una dintre ele. Aceste țări, în afară de Australia, au fost Canada (țara mea de origine), SUA, Italia, Noua Zeelandă, China și Marea Britanie.

Cât timp ți-a luat ca să creezi „Dincolo de Marea Resetare”?

Mi-a luat 3 ani, dar am lucrat la acest proiect în timpul liber, între lucrul la proiecte comerciale și călătorii.

Care a fost experiența ta în tirania covid?

Carantine forțate (Lockdown), măști, ordine de vaccinare (fără acces în restaurante sau alte locuri publice dacă nu aveam vaccinul, fără călătorii internaționale). Soția mea și-a pierdut locul de muncă pentru că proprietarii companiei la care lucra nu au putut plăti chiria în timpul lockdown-ului din cauza lipsei de profit și au fost nevoiți să-și închidă afacerea.

Ai pregătire militară/în operațiuni psihologice?

Nu.

Ce mesaj ai transmite cetățenilor care tac și acceptă aceste lucruri? (obedienții, cei care „cred în știință”)

Nu cred că există un mesaj care să-i convingă până când nu se confruntă ei înșiși cu consecințele și ceva nu îi trezește.

Ce mesaj ai transmite acelor politicieni de nivel mediu (premieri, guvernatori, primari) care au reprezentat tirania covid și au decis că nu vor mai vorbi niciodată despre asta?

Din nou, nimic. Ei știu exact ce fac, știu că acest lucru este greșit, dar nu le pasă. Niciun mesaj nu i-ar opri.

Vrei să spui ceva oamenilor care nu se vor da bătuți și nu vor accepta niciodată să meargă în lagăre?

Rămâneți pe poziție, nu cedați sau, cel puțin, încercați să păcăliți sistemul.

Care speri că va fi rezultatul lansării „Dincolo de Marea Resetare”?

Ei bine, sper că YouTube nu îl va interzice. Nu am nicio speranță anume, doar l-am postat acolo și am plănuit să trec la următorul proiect.

Gânduri finale

Încerc să judec un pom după roadele sale (Luca 6:43-45), iar acest film este magnific. Cred că, dacă o mare parte a lumii vede acest film, oamenii vor înțelege unde i-a adus supunerea. Interesant este că dl Kuznetsov pare să nu fie de acord: [el consideră] că niciun mesaj nu va convinge cetățenii sau tiranii obedienți de ceea ce au făcut sau de ceea ce s-a întâmplat. Poate că are dreptate, dar cred că [filmul] pe care l-a creat poate contribui în mare măsură la transmiterea acestui mesaj. Poate că acum depinde de noi să transmitem acest mesaj și către tirani și oamenii care s-au supus.

Tirania începe adesea „picătură cu picătură”. O lege aici, un mandat acolo. Vezi ce se întâmplă în Australia: mai multe dovezi că s-a strâns atât de tare lațul tiraniei pentru că liderii și compatrioții noștri sunt atât de lași. Ei (mai ales liderii) refuză să admită că au greșit, cât de puțin. 

Fiecare „mică greșeală” a creat un efect de cascadă, culminând într-o situație în care (într-un viitor nu foarte îndepărtat) un om „înarmat” cu o pompă de WC va trebui să înfrunte un robot. Dar situația nu ar fi fost niciodată aceasta dacă ar fi refuzat să se urce în autobuz. Dacă liderii nu ar fi atât de fricoși și corupți din punct de vedere moral. Dacă oamenii ar refuza ca frica să îi stăpânească, dacă... dacă... dacă…