ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum Acordul de la Paris a promis să pună capăt poluării, acum acest tratat cu privire la apă va promite fără îndoială că nu va mai exista sete, cu condiția ca toți oamenii din lume să se supună tuturor dictatelor viitoare ale ONU cu privire la apă, scrie Cheryl K. Chumley, într-un editorial în Washington Times, pe care îl prezentăm mai jos:

ONU intenționează să „protejeze” apa care este folosită pentru scăldat; apa folosita pentru dezvoltare; apa care este „casa” faunei marine; apa folosita pentru transport. Prin urmare, controalele viitoare se vor concetra probabil asupra limitelor rezidențiale ale utilizării apei și asupra creșterii costului pentru accesul la apă; asupra interdicțiilor privind utilizarea apei în agricultură și asupra creșterii costurilor pentru fermieri; vor implica controale stricte asupra tipurilor și numărului de nave care vor putea naviga pe mări, râuri și canale, precum și creșteri ale costurilor pentru această formă de transport. ... Ca și în cazul compensărilor pentru emisiile de carbon, țarii ONU [care vor impune controlul asupra] apei vor cere compensarea presupusei poluări a căilor navigabile.

S-a terminat cu călătoriile cu scuterul acvatic. S-a terminat cu pescuitul în weekend împreună cu familia. Aceste activități vor fi prea scumpe - și reglementate.

„Crizele cu privire la resursele naturale, inclusiv privind apa și alimentele, se încadrează în top 10 al celor mai mari riscuri cu care se confruntă omenirea în următorul deceniu”, a scris Forumul Economic Mondial. „În timp ce încălzirea globală continuă să ne afecteze, vremea obișnuită devine ceva de domeniul trecutului, ceea ce adâncește criza noastră legată de apă”, a scris Forumul Economic Mondial.

Organizația Națiunilor Unite susține prima conferință din ultimele cinci decenii despre apă la New York, o adunare despre care unii spun că ar putea constitui un „nou tratat de la Paris” – cu alte cuvinte, organismul global ar putea lua în curând măsuri cu privire la apă similare celor stabilite, prin tratat, cu privire la climă. Adică ONU dorește controlul asupra surselor de apă ale lumii.

Se va încheia acord global cu privire la apă asemănător cu cel de la Paris?

Această conferință, găzduită de guvernele Olandei și Tadjikistanului, reprezintă cea mai recentă încercare a ONU de a-și atinge cele 17 obiective de dezvoltare durabilă, o listă care, dacă ar fi realizată și adoptată pe deplin, ar oferi unui grup selectat de birocrați elițiști un control total asupra tuturor activităților umane, de la zboruri până la pescuitul în mări și navigarea pe oceane și construirea de case și efectuarea de afaceri.

Fără sărăcie. Fără foamete. Sănătate – atât fizică, cât și mentală – pentru toată lumea. Egalitate între genuri. Apă curată și canalizare.

Acestea sunt primele obiective de dezvoltare durabilă, un proiect al Departamentului pentru Afaceri Economice și Sociale al ONU.

Și, deși par obiective nobile, diavolul se află în detalii. Să zicem, este un lucru bun când creștinii oferă ajutor celor flămânzi, necăjiți și săraci prin donații și activități caritabile. Un alt lucru este ca o organizație nonprofit cu o misiune caritabilă să furnizeze nevoiașilor lucrurile atât de necesare. Este un lucru bun când contribuabilul Joe Q. ia din propriul său buzunar și oferă niște bani unui biet suflet aflat în evidentă suferință.

„Conferința își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la criza globală legată de apă și să contureze decizii cu privire la acțiunile necesare pentru atingerea obiectivelor legate de apă convenite la nivel internațional”, a mai scris Forumul Economic Mondial într-o postare recentă.

WEF: Prima Conferință a ONU privind apa din ultimele aproape cinci decenii are loc la New York în perioada 22-24 martie, fiind găzduită în comun de Olanda și Tadjikistan.

Ar putea fi un „moment Paris” privind apa, scriu trimișii speciali ai țărilor cu privire la problema apei.

Aproximativ 3,6 miliarde de oameni fac eforturi să procure suficientă apă pentru a-și satisface nevoile pentru de cel puțin o lună în fiecare an, potrivit Organizației Mondiale de Meteorologie.

Comisia Globală pentru Economia Apei, lansată la Reuniunea Anuală a Forumului Economic Mondial din 2022, va raporta cu privire la modalitățile eficiente de a prețui și gestiona apa ca pe un bun comun.

Așa cum Acordul de la Paris a promis să pună capăt poluării – doar dacă oamenii ar înceta să mai călătorească cu avionul, să mai conducă mașini, să-și încălzească locuințele și să folosească sobe cu gaz –, acum acest tratat cu privire la apă va promite fără îndoială că nu va mai exista sete. Cu condiția ca toți oamenii din lume să se unească și să se supună tuturor dictatelor viitoare ale ONU cu privire la apă.

Isteria domnește! Afirmațiile isterice înfierbântă mass-media.

„Este clar că trebuie să regândim abordarea cu privire la modul în care putem aloca și valorifica cel mai bine apa. Cum putem împărți costurile pentru prevenirea sau atenuarea secetelor și inundațiilor induse de încălzirea globală?”, mai scrie Forumul Economic Mondial.

Este o întrebare la care birocrații globaliști vor să se răspundă în acest mod: ca toate activitățile umane să ajungă sub controlul ONU și al partenerilor săi selecți în aplicarea politicii globale.

În această direcție duce această conferință despre apă. Globaliștii nu vor renunța până când nu vor prelua toată puterea de la toți oamenii din toate țările, chiar dacă trebuie să o facă pe rând.