ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„OMS este un colos al tiraniei și dictaturii științifice, alias Tehnocrația. «Pandemia» COVID-19 a avut rolul de a provoca «Marea Panică a anului 2020», pregătind terenul pentru injectările în masă cu material genetic, ceea ce a fost în concordanță cu așa-numita A Patra Revoluție Industrială, condusă de Klaus Schwab. «Aceasta vă va schimba». Transumanismul a sosit și va fi de acum permanent pe scenă.” (Patrick Wood)  

Organizația Mondială a Sănătății a cerut „simularea” unei alte pandemii globale, astfel încât să se asigure că mecanismele de control totalitar, integrate în acordul său privind pandemiile, sunt eficiente împotriva clasei sclavilor. Acest lucru miroase a simularea din exercițiul Eveniment 201 care a avut loc pe 18 octombrie 2019, în mod ciudat, nu cu mult înainte ca boala COVID-19 să devină o pandemie.

Potrivit unui raport al ZeroHedge, 194 de țări continuă să lucreze la proiecte de acorduri privind pandemiile, care vor acorda mai multă autoritate Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), GPMB (Global Preparedness Monitoring Board), un organism convocat de OMS. Acești stăpâni autodeclarați au cerut ca, până la sfârșitul acestui an, să fie efectuată o simulare de pandemie la nivel mondial, pentru a testa eficacitatea noilor termeni, înainte ca țările membre să îi semneze, în 2024.

„Considerăm cu putere că nu putem aștepta următoarea urgență pentru a afla cât de bine vor funcționa acordul pandemic și amendamentele RSI; trebuie să știm acum”, a declarat, pe 22 mai, Joy Phumaphi, copreședinte al GPMB. 

„De aceea, sugerăm statelor membre, împreună cu alte părți-cheie interesate, să efectueze un exercițiu de simulare bazat pe proiectul de acord și proiectul de amendamente la RSI mai târziu în acest an, înainte ca acestea să fie finalizate și adoptate.”

„Un exercițiu de simulare în prealabil, o monitorizare robustă și responsabilitatea după adoptarea lor sunt două modalități prin care ne putem asigura că aceste instrumente importante își îndeplinesc potențialul și că suntem pregătiți pentru următoarea pandemie”, se arată în document.

Este foarte asemănător cu simularea pandemiei de coronavirus Eveniment 201, pe care stăpânii au condus-o chiar înainte de a susține că COVID-19 a devenit o „pandemie”.


Universitatea Johns Hopkins, împreună cu Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial (WEF) au găzduit Evenimentul 201, un exercițiu de pandemie la nivel înalt, pe 18 octombrie 2019, la New York, NY. Exercițiul a ilustrat domeniile în care parteneriatele public/privat vor fi necesare în timpul răspunsului la o pandemie severă, pentru a diminua consecințele economice și sociale pe scară largă. Acesta este un exemplu de corporatism, în care clasa conducătoare este atât guvernul, cât și corporațiile. Având în vedere că Statele Unite sunt o corporație, acest lucru nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni. Scopul este controlul și puterea totale asupra omenirii.

Consecințele economice și societale „pe scară largă” au fost că acelea că sclavii și-au predat de bunăvoie puterea stăpânilor și au ascultat obedient poruncile, din teama de a nu contracta o răceală. Ei și-au distrus mijloacele de trai și au dovedit cât de ușor este să controlezi omenirea în masă.

O simulare anterioară a fost Clade X, care a fost efectuată de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea în domeniul Sănătății și la care au participat „experți” și lideri, adunați la Washington D.C. pentru a încerca să simuleze prevenirea unei pandemii. Liderii au discutat despre funcțiile în guvern în ceea ce privește Clade X, un virus cu potențialul de a ucide 900 de milioane de oameni.

„Traiectoria se referă la centralizarea puterii în ceea ce privește situațiile de urgență medicală”, a declarat pentru Epoch Times. David Bell, medic în domeniul sănătății publice și fost angajat al OMS, specializat în politică epidemică. „Acest lucru va centraliza autoritatea în cadrul OMS, care va reveni în special directorului general, și va extinde domeniul de aplicare la ceea ce ei numesc o Singură [autoritate] privind Sănătatea.”

O altă simulare ne poate oferi o idee cu privire la ce anume va trebui să fim atenți în viitor.