ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Dan Bădulescu: „ (...) Acum, suferințele noastre le vedem, și noi suntem supuși unor presiuni la modul general și social; și vedem la fiecare ceas: virus și vaccin, virus-vaccin, virus-vaccin, suntem tocați de 20 de luni cu această pacoste pe capul nostru. Dar nu trebuie să scăpăm din vedere [altceva] – nu știu dacă dvs. ați fost la circ, dar sigur ați văzut la televizor – un scamator, cum scoate el porumbelul din joben, face așa, dispar, apar lucruri, din astea… Iluzionist, prestidigitator – are mâna rapidă: „iuțeala noastră de mână și nebăgarea dvs. de seamă”. Noi suntem în fața unor scamatori care ne fac să ne fugă atenția; acum ne concentrăm pe boala asta și ne scapă altele. Și în momentul în care cineva îi zice: <Stai, nu e așa! Nu aveai cărțile alea!>, îl dai de gol, el zice: <Aaa, nu-i așa! Fake news! Teoria conspirației!> Dar mai ce? <Zadărnicirea combaterii…!> Combaterii cui? Ce zădărnicim? Când îl dai de gol îi zădărnicești scamatoriile și nu se simte bine.

Și atunci, iubiți credincioși, cuvântul de bază cu care să rămâneți nu este covidul sau nu-știu-ce, astea vin, se duc; nici măcar vaccinul. Dar va fi ce? Noua Ordine Mondială, noul om! Totu-i nou! Mai zic ăștia de neo-marxiști. Nou, nou, nou, nou... Noua medicină, noua lege, noul dicționar... Sunt cuvinte care au alt sens. Astea se instalează și deja noi suntem martorii unei noi ere. New Age. Este noua ordine socială, noua medicină. Și veți vedea și noua economie și, ferească Dumnezeu, noua religie, noua biserică, toate astea. „Omul nou” – dar nu omul nou de care vorbește Hristos sau noi, Biserica. Că și noi spuneam omul nou și omul vechi, dar cine era omul vechi? Păi era ăla antic, care era păgân sau era barbar. Hristos a inaugurat acum și El o nouă lume și un nou om. Cum este acest nou om? E omul creștin! Uite-o pe Sfânta Muceniță Filofteea. Ea este un om plenar creștin!

Ăștia ce zic că e omul nou și care e omul vechi? Pentru ei, pentru că ei au apărut în spațiul creștin apusean, american și Europa de Vest, omul vechi este exact creștinul! Creștinul, așa cum este el, bun sau rău, păcătos, cum suntem noi, pătimași, vai de capul nostru, de-abia știm Evanghelia, de-abia știm Crezul, dar suntem creștini, suntem botezați, mergem la biserică, dvs. sunteți și practicanți… Ei, ăsta e vechi! Trebuie să apară un om nou, „superior”! Și la asta se lucrează de mult și acum lucrarea aia secretă apare pe față. „Noua ordine socială”, „noua economie” și de-aia nu ne mai înțelegem, de-aia nu înțelegem măsurile lor medicale, de-aia nu înțelegem măsurile lor legale, nu seamănă nici cu Constituția, nici cu democrația, nici cu Declarația Drepturilor Omului, nimic. Toate par anapoda, ilogice, iraționale și nelegale. Dar sunt foarte logice, sunt foarte raționale și ei au un plan foarte coerent și hotărât de a crea Noua Ordine Mondială și Noul om.

Și atacul se va da, o spunem cu părere de rău, asupra copiilor. Căci aștia bătrânii… – „cal bătrân nu se mai învață în buiestru”. Noi am apucat pe drumul nostru… Dar așa a fost când s-a instaurat comunismul. Noi nu am apucat, foarte puțini de aici au apucat când s-a instalat; majoritatea ne-am născut după. Dar așa a fost! Vă dați seama că asta se întâmplă și noi la asta trebuie să facem față. Și n-o putem impiedica. Poți să faci patru mii de proteste și să te tăvălești pe jos, ba chiar să faci pelerinaj la sfinți, că Dumnezeu lasă să se întâmple acest lucru – și e tot răul spre bine! Lasă să vină și Noua Ordine Mondială asta, că Scriptura trebuie să se împlinească. Antihrist nu trebuie să vină? Va putea fi împiedicată venirea lui Antihrist? Asta credeți dvs.? Poate să postească negru tot Muntele Athos, toată lumea – tot o să vină! Așa e proorocia; Scriptura se împlinește. Dar vine și Domnul!

Așa că, iubiți credincioși, să ne întărim ca să trecem și noi prin aceste necazuri, că tot răul e spre bine. Tot răul e spre bine. Și la sfârșit victoria este doar a lui Hristos. Hristos a biruit deja: Îndrăzniți, Eu am biruit lumea! Păi dacă Eu am biruit lumea și voi sunteți creștini, nu veți birui și voi lumea? Dar n-o s-o biruim cu armele lumii. N-ai cum. Cu armele dracului?! Ne luptăm uneori cu armele lor și veți vedea ce înfrângere vom avea. Cu armele Duhului biruința este doar a noastră, spre mântuirea a cât mai mulți oameni.

Nu uitați, România statistic are cel mai credincios popor, mai mult decât grecii, decât rușii, decât toată Ortodoxia. Așa se întâmplă, cu toate păcatele și nenorocirile noastre. E o Țară bogată, toți străinii sug din ea cât pot, ne prăpădesc, ne pun biruri, ne fac, așa era și înainte, așa o să fie mereu, or să ne prăpădească. Nu-i nimic. Dar valoarea aceasta pe care o avem de la strămoși noi să o potențăm! Și avem, uitați, câți sfinți care ne ajută!

Să ne ajute Maica Domnului și toți sfinții și Sf. Mc. Filofteea să ajungem la dreapta Tatălui! Amin.”

Fragment din predica la Sf. Mc. Filofteia https://youtu.be/YUs707fKKUs (7 decembrie 2021): 

Transcriere: Cuvântul Ortodox

Fotografiile dintr-o postare propagandistică a Paginii Ro Vaccinare a CNCAV cu „lecția” unei învățătoare de la Școala Gimnazială nr 10 „Dimitrie Sturdza” din Tecuci, pot fi vizionate în Galeria Foto de mai jos, imediat după foto-explicația cu unicornul ca simbol al homosexualilor:

Mai multe detalii despre simbolurile homosexualilor și pedofililor la:

http://thebabylonmatrix.com/index.php?title=911:Homosexual_Agenda

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3560069/The-symbols-pedophiles-use-signal-sordid-sexual-preferences-social-media.html

GALERIA FOTO:

Propagandă pro vaccinare în rândul copiilor de școală primară

Vezi galeria Propagandă pro vaccinare în rândul copiilor de școală primară