ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, a acordat un interviu pentru Realitatea Tv. În cadrul interviului, acesta a vorbit despre cardul de sănătate impus românilor, precizând, de fapt, motivul real pentru care a luat naștere: inventarierea, urmărirea și controlarea întregii populații a României; controlul total. Duță a confirmat practic o profeție a Părintelui Justin Pârvu care avertiza la data creării cardului de sănătate că acesta este un instrument al „Big Brother” care trebuie refuzat. Așa s-a și numit cartea publicată atunci de Mănăstirea Petru Vodă și Asociația Civic Media: Dictatura Biometrică - cipul controlului total.
 
"Anii trecuți, odată cu apariția pașaportului biometric, s-au strâns un milion de semnături care s-au înmânat autorităților. Am cerut referendum împotriva oricărui act electronic, dar nu am fost ascultați. Cine vrea să își pună cip nu are decât; noi vrem doar să ni se ofere alternativa de a putea păstra actele simple pe care le-am folosit și până acum și de a nu fi obligați să folosim carduri electronice de sănătate pentru a merge la o farmacie sau la un doctor. De aceea se cere tuturor fiilor acestui neam, indiferent ca este țărănist, democrat sau socialist – să răspundă împotriva acestor măsuri de control total al populației, de instaurare a unui stat polițienesc. Să ne unim în dragoste și armonie, ca să putem ieși de sub jugul erei electronice”, a fost unul din mesajele publice transmise de Părintele Justin Pârvu.
 

”Viclenia vrăjmașului e mai mare conform cu vremurile în care traim. El are mii de ani de experiență și e normal să își desăvârșeasca metodele de ispitire a lumii”, atragea atenția Părintele Justin, într-o discuție cu privire la cardul de sănătate.  La întrebarea Cu cardul de sănatate cum e bine să procedam, că se trezește omul cu el la poștă și trebuie să semneze pentru el? Părintele a răspuns clar: „Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin postă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru și este și pentru ei o ocazie sa vadă că poporul se opune în masă”, a raspuns atunci Părintele Justin, citat și de Reporterul.ro.

 
Mănăstirea Petru Vodă a Părintelui Justin a publicat și argumentele clare pentru care trebuie refuzat Cardul de sănătate. Starețul Mănăstirii lăsat de Părintele Justin, Arhimandritul Harition Negrea, a vorbit la rândul său despre aceasta problemă, la fel ca și Monahul Filotheu Bălan, chiar la dezbaterea publică pe această temă, organizată de formă de către autorități, acum 11 ani.
 
Confirmarea fraudei Card-Big Brother devine publică de 1 iunie, ziua Sfântului Justin Martirul și Filosoful, dar și ziua copilului, când autoritățile s-au gândit să facă un cadou otrăvit copiilor: vaccinarea lor cu un ser experimental și în același dozaj cu cel injectat adulților. Dezvăluirile lui Duță sunt extrem de grave și arată că de fapt Sistemul nu a urmărit niciodată prin crearea cardului cu cip electronic beneficiile românilor în ceea ce privește sănătatea lor ci doar urmărirea lor cât mai bună: reinstaurarea statului polițienesc. Ce ne-ar face să credem că acum, prin campania de vaccinare, același Sistem ar vrea binele românilor?
 
 
 
 

Lucian Duță a spus totul despre cardul de sănătate. Fostul șef al CNAS a spus care este, de fapt, menirea lui

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a declarat că acest card de sănătate pe care românii îl au a fost introdus drept cal troian al sistemului Big Brother, scrie Capital.ro. În plus, de-a lungul deceniului scurs de la crearea cardului au existat informații că baza de date a tuturor românilor a fost accesată de servicii secrete străine, în speță din SUA, Israel și Rusia.

”Acest card de sănătate este rezultatul unui compromis pe care eu am fost nevoit să-l fac în 2010, pentru că acest card de sănătate nu se putea face fără baza de date a cetățenilor din România.

Cu alte cuvinte, nu existau în acel moment baze de date agregate referitoare la toți cetățenii din România. Și vă spun și de ce, pentru că serviciile speciale, vorbim aici SRI, SIE, „Doi și-un Sfert”, Armată, sistemul de justiție nu erau de acord să dea acele date personale despre acei angajați din motive pe care unii le înțeleg, alții nu le înțeleg.

 

Să spunem de sistemul de justiție, vă dau un exemplu: nu convine nimănui să avem datele personale ale unui procuror sau ale unui judecător, care, să fac o paranteză, fiecare poate avea o cădere nervoasă și apoi să poată reveni în câmpul muncii recuperat.

Ce se întâmplă cu un cetățean care la un moment dat este șantajat cu: „domnule, tu ești nebun!”, nefiind convenabil sistemului?” s-a întrebat retoric medicul.

”Am fost folosit”

Lucian Duță a mai spus că a fost folosit de persoane din vârful SRI pentru a forța celelalte sisteme care nu doreau să dea bazele de date. Acesta a mai spus că CNAS a fost folosită ca un cal troian.

”Am fost folosit de persoane de la vârful SRI, Coldea, Maior, alți generali, în sensul că, sub pretextul de a anula frauda din sistemul de sănătate, să forțăm celelalte sisteme despre care v-am spus că nu voiau să dea bazele de date, să le pună împreună cu cele civile.

Cu alte cuvinte, casa de sănătate a fost folosită ca un cal troian în curtea celorlalte servicii, în curtea structurilor militarizate, armatei, sistemul de justiție, pentru a-i forța, sub acest deziderat nobil, să dea acele baze de date” a relatat chirurgul.

Cum s-a ajuns aici

Medicul chirurg a povestit cum a ajuns în mijlocul acestei probleme. El a spus că un general care fusese adjunct SRI s-a prezentat la el și i-a povestit despre importanța unirii bazelor de date.

 

”La mine s-a prezentat foarte devreme un domn general care fusese adjunct la SRI, abia ieșit la pensie, generalul (Dumitru n.n.) Zamfir, împreună cu doamna (Irina n.n.) Socol, iar domnul general mi-a ținut o întreagă teorie despre necesitatea unificării bazelor de date, este un deziderat foarte exact și foarte dorit de SRI pentru a face un așa-zis sistem „Big Brother”.

Cu alte cuvinte, sistemul „Big Brother” de la SRI, cel de monitorizare a populației, nu se putea face niciodată în absența sistemului informatic de la CNAS. Parctic, ei au transplantat și au replicat acest sistem în mod ilegal și l-au folosit la un moment dat.

 

Am și fost dus atunci și am avut întâlnire la sediul lor și cu domnul Maior și cu domnul Coldea, nu era nicio chestiune ascunsă”, spune el.

Guvernul României a spus minciuni la Bruxelles

Fostul președinte al CNAS spune că sistemul Big Brother a fost făcut în urma minciunilor pe care Guvernul României le-a spus la Bruxelles.

”Cu alte cuvinte, fondurile României au fost accesate de Guvernul României pentru a face două proiecte care se numesc „SIIC Analytics” și „SII Infrastructură”, adică sistem informatic integrat. Adică interconectarea tuturor bazelor de date, astfel încât ministerele importante să aibă acces la date în timp real. Pentru asta a dat Bruxelles-ul banii, pentru a face un sistem integrat civil și public în subordinea guvernului” completează fostul șef al CNAS.

Traian Băsescu, implicat în această poveste

Lucian Duță mai spune că fostul președinte Traian Băsescu știa parțial de această afacere, având în vedere că el a fost cel care a cerut în CSAT serviciilor să accepte proiectul cardului de sănătate.

”Sigur că știa, la un moment dat, din ce știu eu, după ce s-au întâmplat lucrurile despre care v-am spus, în ședința CSAT s-a spus că pentru îndeplinirea acestui deziderat să fie date bazele de date de la servicii. Cea mai mare suspiciune era că atunci când dau datele vor descoperi ofițerii acoperiți pe care îi vor vedea cei de la SRI. Aici am picat eu. Dacă ar fi aflat Traian Băsescu nu aș mai fi ocupat scaunul ăla, nu aveam susținerea lui, nu aș fi avut protecția lui. Dacă știa mai multe, nu m-ar mai fi ținut”, mai spune el.

Cum funcționează sistemul

Lucian Duță a spus că ”Acest sistem „Big Brother”, practic, după ce sunt adunate toate datele, aceste baze de date, el avea nevoie de o structura cibernetică. Ca să funcționeze, ca să poată fi pus în funcțiune, în afară de bazele de date, avea nevoie de o structură cibernetică, un motor se numește, pe care nu-l fac, aparent, decât două firme mari din lume: americanii și Cambridge Analytica.”

”Aceste motoare, practic, în momentul în care corelează bazele de date, acestea despre noi, cu tot ce există în sondarea internetului despre noi, practic cu un singur click, toată viața dvs. poate fi expusă instantaneu, inclusiv lucruri mult mai subtile și mult mai neplăcute. Absolut, aici nu-i vorba că accesezi starea de sănătate a fiecăruia dintre noi și este vorba despre viața privată. Aceste motoare pe care, repet, noi am fost și am spus că sunt pentru Guvernul României la Bae Systems.
Ele sunt folosite pentru uz militar, exact. Și atunci, această firmă englezească nu putea să vândă aceste motoare decât cu acordul Marii Britanii, unde trebuie să declari cine este beneficiarul, ori noi am declarat că beneficiarul este Guvernul României, că de aia am luat fonduri europene.”, spune el.

Medicul spune că sistemul funcționează perfect și că a fost făcut pe bani europeni.

”Și ceea ce este și mai grav este că SRI a finalizat acest proiect acum doi ani de zile și conform angajamentelor legale pe care le-am luat la Bruxelles, el trebuia să-l predea guvernului. O să mă întrebați cui anume de la guvern, tocmai de aia guvernul nu a făcut nicio structură specializată pentru a prelua acest „Big Brother” pentru a le da celor de la SRI posibilitatea să-l păstreze. Astfel încât am ajuns în următoarea stare de fapt: sistemul funcționează perfect, a fost făcut pe bani europeni” mai spune medicul.

Cine a creat acest sistem

Lucian Duță a mai spus că persoana care a creat sistemul Big Brother deghizat în card de sănătate este Generalul (Gabriel n.n.) Stătescu.

”Este un ”copil” crescut de generalul Dumitru Zamfir, care a fost directorul IT în SRI. El a coordonat în mod direct proiectele de la CNAS. Dl general Stătescu este cel care a coordonat, din punct de vedere tehnic, și a premeditat cele două proiecte, de la CNAS și de la SRI, bazele de date, sistemul medical informatic, astfel încât acesta să poată fi transferat și să fie compatibil mai departe cu acel sistem „Big Brother”, pentru că tot proiectul și caietul de sarcini de la SRI, știu sigur, a fost coordonat și implementat tot de domnul general Stătescu și este o întâmplare, desigur, că sistemul „Big Brother” și licitația CNAS sunt făcute de aceleași firme românești – respectiv Siveco, pentru că acolo unde apare domnul general Stătescu, apare automat și Siveco”, spune el.

Concluzia fostului președinte CNAS

La final, Lucian Duță spune că este neplăcut să îți dai seama că ai fost folosit pentru ”extragerea unor lucruri extrem de sensibile de la celelelalte servicii de informații, să știți că eu am fost la tot felul de întâlniri la care au vrut să mă cunoască și ceilalți de la celelalte servicii și se uitau la mine foarte suspicioși”.

”M-a adus dl general (George n.n.) Voinescu. Pentru că cei de la celelalte servicii nu erau de acord și au vrut să mă vadă și să mă asculte. Practic, eu am fost folosit pentru o treabă care la final se dovedește că ne afectează pe toți. Chestia asta o regret și, pentru că m-ați întrebat, dacă aș lua-o de la capăt, m-aș gândi de două ori”, mai spune el.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews