ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Onciu / Mediafax: (..) În România, populația pare deocamdată adormită, prinsă în chingi. Încă nu realizează magnitudinea abuzurilor și consecințele pe termen lung. Picătura chinezească guvernamentală și-a dovedit pe deplin eficiența.

Pas cu pas, restricțiile mici și nesemnificative au devenit restricții mari, încălcări flagrante, nemaiîntâlnite, ale drepturilor fundamentale ale omului, specifice unor regimuri totalitare.

Politicienii de nivel înalt, în frunte cu Iohannis și Cîțu, s-au întrecut în declarații pline de demagogie, mincinoase, menite să calmeze spiritele încinse ale așa-zișilor conspiraționiști.

Însă totul fusese stabilit din timp. Iar ei știau asta, fără îndoială.

Dovadă că acum tac, în cel mai bun caz (vezi Iohannis) sau aplică directivele dictaturii sanitare cu deosebit sârg (vezi Cîțu), de parcă peste noapte ar fi avut o adevărată revelație în legătură cu pericolul care ne paște. 

Avem o certitudine: politicienii ne-au mințit și continuă să ne mintă cu zâmbetul pe față.(...)

Integral la MEDIAFAX