ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert F. Kennedy Jr. spune adevărul despre răspunsul autoritar la pandemie, răspuns care continuă să amenințe democrația și libertatea așa cum le cunoaștem, scrie Dr. Joseph Mercola, într-un articol în care se referă la un interviu cu fondatorul Children’s Health Defense. Redăm mai jos un rezumat tradus al articolului sau:

Într-un interviu cu jurnalistul Kim Iversen, Kennedy explică modul în care complexul industrial militar folosește tehnici de control al minții și frica pentru a exercita controlul asupra populației.
Frica este inamicul, întrucât permite sistemelor totalitare să preia controlul asupra oamenilor, distrugând democrația în acest proces.
Deși democrația opune rezistență, tehnologia disponibilă acum este folosită pentru a controla comportamentul uman pe scară largă.
Democrația depinde de libera circulație a informațiilor, iar cenzura duce la totalitarism.

Robert F. Kennedy Jr. spune adevărul despre răspunsul autoritar la pandemie, răspuns care continuă să amenințe democrația și libertatea așa cum le cunoaștem. Acest lucru l-a costat prietenii, care au fost pierdute, și 40 de ani de contacte politice, ca să nu mai vorbim de pierderea veniturilor și a relațiilor de afaceri.

Însă amenințările la adresa reputației și credibilității sale – fiindcă mass-media a atacat atât persoana sa, cât și mesajul său – , nu se simt ca un sacrificiu, spune Kennedy, deoarece se simte chemat să susțină această cauză.

Trăim un experiment Milgram în lumea reală

Kennedy face parte dintre cei 30% din populație care a rămas sceptică față de narațiunea propagată în presa mainstream pe tot parcursul pandemiei. Însă majoritatea populației nu a fost, căzând pe deplin pradă fricii și propagandei care le-au fost vândute.

El face referire la un experiment condus de psihologul de la Universitatea Yale Stanley Milgram în 1962, în timpul căruia a testat limitele supunerii umane față de autoritate. Experimentul Milgram a fost realizat în urma procesului intentat nazistului Adolf Eichmann, care a folosit argumentul de apărare de la Nürnberg „befehl ist befehl”, care se traduce prin „un ordin este un ordin”.

Experimentul Milgram a arătat în mod clar că oamenii ar acționa împotriva propriei lor judecăți și ar face rău unei alte persoane un grad extrem, pur și simplu pentru că li s-a spus să facă acest lucru. A fost asociat cu proiectul secret MKULTRA al CIA, care a constat în experimente de control al minții, tortură umană și alte studii medicale, inclusiv cu privire la cât de mult LSD ar fi necesar pentru a „anihila mintea și a distruge conștiința”.

MKULTRA a fost doar unul dintre numeroasele experimente de control al minții efectuate de CIA în anii 1960 și 1970. Potrivit lui Kennedy:

CIA a realizat o mulțime de experimente cu universități, aproape 200 de universități din toată țara, cu implicarea de specialiști în științele sociale pentru a studia oamenii și comportamentul uman și au experimentat cu tot felul de metode precum medicamente psihiatrice, droguri psihedelice, LSD, tortură, privare senzorială și tot felul de mijloace pentru a controla nu numai indivizii, ci și populații întregi prin propagandă, frică, toate aceste lucruri.

Prin urmare, toate aceste universități au primit sute de mii și milioane de dolari de la CIA sau de la grupurile sub acoperire ale CIA pentru programe care se numeau MKULTRA. MK este codul pentru controlul minții. Deci, MK Dietrich, MKULTRA, MK Naomi, Operațiunea Artichoke, Operațiunea Bluebird și multe altele au avut legătură cu direcționarea de bani către universități pentru a studia controlul asupra comportamentului uman.

Cu toate acestea, chiar în timpul experimentului Milgram, 33% dintre oameni s-au ridicat și au ieșit din experiment, refuzând să-și încalce principiile etice.

Frica este inamicul

Frica este inamicul, deoarece permite sistemelor totalitare să preia controlul asupra oamenilor, distrugând democrația în acest proces, spune Kennedy. Este folosită în mod obișnuit de persoanele cu autoritate pentru a exercita un control suplimentar, de exemplu, prin ordinele de vaccinare obligatorie și prin lockdown-uri. Children’s Health Defense, fondată de Kennedy, a intentat peste 50 de procese, multe dintre referitoare la obligația vaccinării anti-COVID.

Oamenii trebuie să știe că nimeni nu își păstrează libertatea respectând regulile regimului totalitar. [Acest lucru] nu le va satisface nevoia lor de a ne controla. Doar îi va încuraja să facă lucruri și mai rele.

Vremuri fără precedent: tehnologia amenință democrația

Kennedy susține că ne confruntăm cu o situație cum nu a mai existat niciodată. Nu este vorba de faptul că democrația nu a fost amenințată și pierdută în trecut, dar acum instrumentele tehnologice permit o supraveghere pe scară largă:

Problema este că acum există aceste instrumente, aceste tehnologii pentru controlul comportamentului uman, pe care nu le-am avut niciodată înainte. Ambiția, intenția fiecărui regim totalitar din istorie este de a controla fiecare aspect al comportamentului uman – ceea ce spunem, gândurile noastre, tranzacțiile, mișcările noastre, tot ceea ce facem - dar ei nu au reușit niciodată să facă asta, pentru că nimeni, nici un guvern, nu a ajuns vreodată atât de departe cu supravegherea.

Dar astăzi avem sisteme de recunoaștere facială peste tot. Avem sisteme prin satelit. Bill Gates spune că sistemul său prin satelit, care cuprinde 61.000 de sateliți, va putea observa fiecare centimetru pătrat al Pământului 24 de ore din 24. Urmează adoptarea monedelor digitale, care înseamnă sclavie economică. De îndată ce se va întâmpla acest lucru, ne vom pierdem toate drepturile pentru că ei ne vor putea înfometa.

Și avem deja un exemplu în acest sens: în cazul unui protest al șoferilor de camioane, în Toronto, Trudeau a trimis oameni să vadă plăcuțele de înmatriculare ale acestora și apoi le-au fost înghețate conturile bancare. Așadar, eu nu și-au mai putut plăti ratele, nu și-au mai putut duce copiii la școală, nu au mai putut cumpăra mâncare pentru familiile lor. Niciunul dintre ei nu a fost acuzat pentru vreo infracțiune.

Cenzura distruge democrația

Kennedy spune că remediul pentru a opri controlul totalitar este democrația. Dar „tatăl meu a spus mereu că democrația este complet dependentă de libera circulație a informațiilor.” Dezbaterea deschisă, permisă în baza libertății de exprimare, duce la cele mai bune idei și soluții care permit unei țări și populației sale să prospere.

„Dacă se întrerupe fluxul liber al informațiilor și începe cenzura, pierdem singurul avantaj pe care îl avem. Și, desigur, odată ce începi să aplici cenzura, te afli pe panta alunecoasă către totalitarism.” În acest moment, ne confruntăm cu corupția instituțională, complexul militar-industrial fiind la cârmă.

Trebuie să ne luam înapoi democrația de la complexul industrial militar, care deține și presa, potrivit lui Kennedy.

Trăim în epoca cu privire la care ne-a avertizat Dwight Eisenhower la 17 ianuarie 1960... În discursul său de rămas bun, Eisenhower a ținut probabil cel mai important discurs din istoria Americii, în care i-a avertizat pe americani cu privire la apariția complexului militar industrial - agențiile de informații, Pentagonul și industriile asociate, în care a inclus birocrația științifică.

În acel discurs a vorbit despre birocrația științifică federală, adică NIH, spunând că ei ar fi autorii distrugerii democrației americane dacă le-am permite să facă asta... Apoi 11 septembrie a transformat America într-adevăr într-un stat al supravegherii, aflat la începuturile sale. Iar [pandemia de] COVID a finalizat sarcina.

… Misiunea CIA este să dezvolte o serie de noi războaie pe care le-ar duce America pentru a alimenta această mașină, antreprenorii militari, și uitați-vă ce s-a întâmplat în [pandemia de] COVID – 138 de companii au fost implicate în fabricarea și distribuirea vaccinurilor.

Toți sunt antreprenori militari. Pentagonul și Agenția Națională de Securitate au condus întregul răspuns la pandemie. Pfizer și Moderna nu sunt deținătorii adevărați ai acestor vaccinuri. Doar și-au pus etichetele pe ele, dar a fost un proiect al Pentagonului. Astfel, avem de-a face cu un complex industrial militar.