ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul canadian a declarat că răspunsul la pandemia de COVID-19 arată că Agenda 2030, care include 17 puncte legate de așa-numitele „schimbări climatice” și îngrijirea sănătății, poate fi realizată.

Prim-ministrul Justin Trudeau s-a lăudat deschis că experiența Canadei privind pandemia de COVID „ne-a arătat de ce suntem capabili” în ceea ce privește implementarea obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD) anti-familie și ale Agendei 2030 globaliste ale Națiunilor Unite (ONU), relatează LifesiteNews.  

Comentariile lui Trudeau au fost postate miercuri pe canalul YouTube al ONU.

De remarcat este faptul că Trudeau este copreședintele grupului SDG Advocates al Secretarului General al ONU, poziție în care se află încă de anul trecut.

ODD-urile ONU sunt alcătuite din 17 puncte legate de așa-numitele „schimbări climatice” și îngrijirea sănătății și se speră să fie adoptate până în 2030 de multe țări.

„Vreau să spun că am avut o pandemie și circumstanțe globale care au încetinit progresul pe care ne-am fi dorit să îl facem, dar am arătat și de ce suntem capabili”, a adăugat el.

Trudeau a spus apoi: „Ne-am reunit pentru a contracara criza alimentară cauzată de invazia ilegală a Rusiei”.

De asemenea, s-a lăudat: „Modul în care am lucrat la [crearea] vaccinurilor și le-am răspândit în întreaga lume prin pandemie și am sprijinit oamenii ne-a arătat de ce suntem capabili.”

Trudeau a spus că obiectivele SDG „sunt ceea ce este necesar pentru a crea o planetă de succes”, adăugând că „dacă nu le înțelegem corect, atunci nimeni nu va reuși”.

Potrivit LifeSiteNews, obiectivele fin Agenda 2030 a ONU includ promovarea „accesului universal” la avort, precum și la contraceptive, așa-numita educație sexuală universală, precum și „necesitatea de a promova așa-numita egalitate de gen, conceptul ambiguu al genului fiind interpretat din ce în ce mai mult ca un sex determinat cultural, pe care oricine are dreptul să-l schimbe.”

Luna trecută, episcopul Manuel Sánchez Monge de Santander, Spania, a expus Agenda ONU 2030 ca fiind un fel de „capcană” anti-creștină.

„În spatele Agendei 2030 se află încercarea de a schimba civilizația, o nouă ordine mondială care va schimba convingerile oamenilor”, a scris Monge. „Este un sistem globalist, care vizează stabilirea unui guvern mondial neales și nedemocratic.”

Agenda ONU 2030 se bazează pe promovarea așa-numitelor ODD.

Guvernul federal canadian, sub conducerea lui Trudeau, a implementat pentru o vreme obligativitatea vaccinurilor COVID pentru toți lucrătorii federali, precum și în cazul călătoriior aeriene, feroviare și maritime.

Ultimul dintre aceste dictate COVID a fost suspendat în octombrie 2022, după luni de proteste, inclusiv după ce Convoiul pentru Libertate au cerut încetarea mandatelor.

Trudeau a mers până la adoptarea Legii privind situațiile de urgență (EA), despre care a susținut că este necesară pentru a face față protestatarilor din Convoiul pentru Libertate, care cereau încetarea tuturor mandatelor COVID. Trudeau a revocat EA pe 23 februarie 2022.

De când a devenit prim-ministru în 2015, Trudeau a promovat o agendă radicală de „schimbări climatice” care a crescut costurile la multe produse, în primul rând din cauza impunerii unei „taxe pe carbon” punitive și în continuă creștere pe utilizarea gazului și motorinei.

Creșterea taxelor legate de carburanți a venit împreună cu decizia guvernului Trudeau de a se alătura unui număr de inițiative globaliste, inclusiv „Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă” a Națiunilor Unite, care implică eliminarea treptată sau reducerea utilizării energiei pe bază de cărbune, îngrășăminte bogate în azot și gaze naturale.