ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marșul tiraniei e în desfășurare. Îl vedem în lockdown-urile anti-covid, în propaganda pro-vaccinare, cenzura sponsorizată de guverne și restricțiile bancare/financiare cu privire la ceea ce avem voie să facem cu banii noștri.

Adevărul este că va deveni cu mult mai rău dacă nu oprim marșul tiraniei care accelerează peste tot în jurul nostru, scrie greentyranny.news, care prezintă 10 lucruri pe cale să se întâmple dacă nu ne opunem și nu ne recuperăm viața privată, demnitatea și viitorul nostru.

Omenirea trebuie acum să facă o alegere crucială: fie alegem calea înrobării totale sub o dictatură autoritară, tehno-fascistă, fie alegem finanțele descentralizate, libertatea de exprimare, raționalitatea și statul de drept.

Iată lista cu 10 lucruri incredibile care se vor întâmpla dacă nu punem capăt tiraniei - cele mai suportabile apar în partea de sus a listei, iar cele mai grave, în partea de jos a acestei liste:

1) Toate criptomonedele, aurul și argintul vor fi scoase în afara legii. Toate tranzacțiile financiare vor trebui supuse unor sisteme de control centralizate conduse de regim, inclusiv CBDC [moneda digitală a băncii centrale]. Vi se va cere să participați la CBDC pentru a plăti taxe, a cumpăra alimente și a beneficia de un venit de bază universal (UBI). Toate achizițiile dvs. vor fi monitorizate și, dacă este necesar, restricționate pentru a vă modela comportamentul.

2) Capacitatea dvs. de a cumpăra alimente (și în special carne) va fi sever restricționată pe baza scorului dvs. de conformare culturală și climatică. Se va impune o limită de calorii permisă pentru achizițiile de produse alimentare, iar orice alimente considerate a fi neconforme cu propaganda climatică (adică brânză, carne și lapte) vor fi restricționate.

3) Vi se va cere să vă conformați cerințelor din narativa regimului și, dacă regimul își schimbă atitudinea cu privire la ceva, vi se va impune să vă actualizați retroactiv toate articolele, videoclipurile, postările pe rețelele sociale și podcast-urile anterioare, pentru ca ele să corespundă cu noua narativă, sau vă veți confrunta cu sancțiuni și cenzură.

4) Vi se va interzice să vă cultivați hrana, să economisiți semințe și să creșteți pui de curte fără a primi permisiunea (și licența) din partea guvernului, care vă va cere să utilizați semințe modificate genetic și efectuați vaccinarea repetată a animalelor de fermă. (Și nu va fi permis laptele crud.)

5) Vi se va interzice în totalitate achiziționarea de arme de foc, muniție, cuțite, veste balistice sau alte articole pentru autoapărare, astfel că veți fi la cheremul statului ticălos care definanțează poliția și eliberează criminali violenți pe străzi.

6) Statul vă va răpi copiii pentru a-i supune la intervenții medicale și îi va mutila pentru „tranziții de gen”, iar dacă veți încerca să interveniți, veți fi acuzat de infracțiuni penale și abuz asupra copiilor. Aceasta este pe cale să devină lege în California.

7) Vi se va cere să instalați o rețea, monitorizată de guvern, de camere video și microfoane în casa dvs. pentru a se asigura că nu veți spuneți nimic care ar putea fi împotriva „faptelor” impuse de regim. Sistemele IA vă vor monitoriza discursul și activitățile, apoi vă vor raporta autorităților guvernamentale dacă nu veți arăta gradul de supunere necesar.

8) Vi se va interzice achiziționarea unui vehicul pe benzină sau motorină, dar, în același timp, consumul de energie electrică la domiciliu va fi strict limitat în funcție de scorul dvs. de conformare la ideologia climatică și culturală. Cu alte cuvinte, dacă doriți să vă încărcați mașina și să conduceți undeva, va trebui să vă supuneți total narațiunii regimului, sau nu veți avea niciodată suficienți kilowați-oră disponibili pentru a vă încărca vehiculul electric. Numai cei care vor repeta ca papagalii minciunile ridicole ale regimului – de exemplu, „un bărbat poate deveni femeie” – vor avea voie să folosească vehiculele de transport.

9) Cel mai probabil, veți fi înlocuiți de sisteme IA sau de roboți care vă vor fura actualul job. Pe măsură ce veți fi înlăturați de la locul de muncă, veți fi plasați într-un sistem UBI pentru a primi plăți digitale automate, dar, pentru a vă putea accesa „beneficiile” UBI, vi se va cere să fiți la zi cu toate vaccinurile cerute, indiferent de cât de multe sunt (și indiferent de siguranța lor). Efectiv, pentru a primi un UBI și pentru a vă permite să aveți suficientă hrană pentru a nu muri de foame, va trebui să vă supuneți programului de sinucidere medicală sponsorizată de stat prin vaccinări fără număr. Cu alte cuvinte, pentru a trăi, va trebui să cedezi pentru a fi ucis cu încetinitorul de către stat.

10) Beneficiile suplimentare UBI vor fi acordate persoanelor care vor permite în mod voluntar „verificatorilor de fapte” și „agentilor de securitate publică” să aibă acces nelimitat, în timp real, la microfoanele și camerele de pe dispozitivele mobile. Acest lucru îi va transforma pe cetățenii obișnuiți în mașini de spionaj ambulante, care vor înregistra audio și video tot ceea ce se află în jur în mediul lor imediat. Vitezele de comunicare 5G sunt necesare pentru a realiza acest lucru, iar atunci când „îmbrăcămintea inteligentă” va deveni realitate, microfoanele și camerele video vor fi încorporate în cămăși, jachete, pălării și alte articole de îmbrăcăminte, difuzând conținut audio și video în timp real către controlorii guvernamentali. Aceștia vor folosi analiza IA pentru a genera transcrieri, care vor putea fi căutate după cuvinte-cheie pentru „infracțiuni ale vorbirii”, care vor avea drept consecință pedepse aspre. Acest lucru va însemna că vei putea fi spionat de oricine, oriunde și oricând, doar mergând pe un trotuar sau doar în timp ce vorbești într-un restaurant. Aria de acoperire a regimului va fi nelimitată. Această tehnologie a fost deja testată în timpul covidului, aceasta urmărind mișcările individuale și forțând oamenii să intre în izolare dacă datele de geolocație ale telefonului arătau că au intrat în imediata apropiere a cuiva care ulterior a fost testat pozitiv pentru covid.