ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Predică fabuloasă a părintelui Mar Mari Emmanuel, episcop al Bisericii Asiriene „Bunul Păstor” din Wakeley, Sydney, despre trădarea guvernelor care impun dictatura și despre lașitatea oamenilor de rând, care o acceptă.

Te consideri un politician creștin și știi foarte bine că ceea ce se petrece acum nu este altceva decât o acțiune deliberat necurată a societăților secrete. Totuși, mergi mai departe cu ea, și o sprijini, și o aplici cu forța.

Mobilizezi tot mai multe forțe de poliție și armată pentru a te asigura că aceste zone respectă lockdown-urile. De aceea, ești un trădător, un Iuda Iscarioteanul, deoarece l-ai vândut pe stăpânul tău Hristos. L-ai vândut.

Și dacă crezi că, în poziția pe care o ocupi, nu poți face nimic deoarece sunt atâtea puteri care te forțează să faci ceea ce ți se cere, și te uiți în jur și gândești că nu poți schimba nimic, nu poți opri nimic, atunci o să fiu de acord că ești un creștin adevărat doar dacă demisionezi din funcția ta.

Ziua în care o ființă umană înrobește o altă ființă umană pentru propriile interese și foloase egoiste, ziua aceea nu există în ochii Atotputernicului Dumnezeu. Nu există.

Liderii egoiști, generație egoiste, secol XXI egoist, vă veți distruge singuri prin voi înșivă.

Ce folos are omul dacă câștigă lumea întreagă, dar la sfârșit se pierde pe sine? Și ce dacă ești prim-ministru, și ce dacă ești președinte, și ce dacă ești rege, și ce dacă ești lider bisericesc? Oprește-te și nu mai înrobi oamenii!

Și destul cu minciunile, destul cu lockdown-urile! Asta este sclavie. 

Și destul cu așa-zisul corona! Poate fi tratat destul de ușor cu medicamente dovedite eficiente. Lăsați-l pe Bill Gates să se înțepe! Lăsați-l pe George Soros să se înțepe! Destul cu prostia! Destul!
Rușine să îi fie unei asemenea generații!

A mai rămas vreo urmă de conștiință în oameni? Mai există cineva cu conștiință, sau ați ucis-o cu toții? 

Vreau ca prim-ministrul (Australiei) și prim-ministrul provinciei New South Wales să audă asta. Este un mesaj pentru amândoi. Sunt familii care mă sună, atât de stresate, atât de triste, și îmi spun că se tem, dar nu au de ales deoarece angajatorii lor le spun că dacă nu se vaccinează, nu se pot întoarce la muncă și își vor pierde slujba. Le este teamă că își vor pierde slujba, deoarece aceste este singurul mijloc prin care își pot asigura viața familiei lor.

Sunteți lipsiți de inimă? Mai sunteți voi oameni? 

Nu vor să se vaccineze, dar nu au de ales, dacă nu se vaccinează, patronul îi concediază.

Ascultați! Dacă o ființă umană dorește să facă acest vaccin, fie! Dar nu forțați oamenii! Guvernele au fost puse pe pământ de Dumnezeu, Iisus Hristos, pentru a-mi proteja și păzi drepturile, nu pentru a impune împotriva mea acțiuni necurate. Acțiuni în numele „grijii față de mine”.

Ascultați aici: nu fiți îngrijorați! Sunt mulțumit așa cum sunt. Vă rog, lăsați-mă în pace, vedeți-vă de viața voastră, și lăsați-mă pe mine să-mi trăiesc viața așa cum Hristos dorește să mi-o trăiesc.

Încetați să îi mai obligați pe oameni să se vaccineze, în numele „măsurilor de siguranță”! Vedeți-vă de treburile voastre!

Mai există printre voi vreun bărbat care să se ridice și să spună adevărul, chiar dacă îl vor da afară? Mai există vreunul? Sunteți cu toții lași? V-au orbit banii?

Mi-e milă de voi. Sincer. 

Acesta este un mesaj pentru guvernul australian.

Acesta este un mesaj pentru fiecare conducător bisericesc.

Vai vouă când alegeți să fiți fratele cel mare, nu cel mic (din pilda Fiului Risipitor). Vai vouă!