ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Sorin Croitoru din Italia, ale cărui opinii pertinente au mai fost publicate de ActiveNews, vine cu o soluție simplă, clară și eficientă contra Marii Resetări, soluție prezentată și de noi în cadrul Conferințelor ActiveNews - Starea de Libertate pe această temă. Însă Părintele Sorin Croitoru enunță această soluție mai bine decât noi, motiv pentru care îi preluăm integral discursul scurt și la obiect:

Am văzut pe internet că lumea a cam înțeles ce se întâmplă la nivel mondial.

O minoritate de bogătani vor să reducă drastic numărul de oameni de pe pământ ca să le ajungă lor și urmașilor lor resursele Globului pământesc pentru multe sute de ani. Iar pe cei ne- "reduși" de domniile lor vor să-i prefacă în sclavi perfecți, lipsiți de reacții de revoltă, adevărați roboți ascultători. Cam așa ceva au înțeles toți.

Mulți comentează pe internet din unghiuri de vedere diferite, majoritatea dintre aceștia neavând nici o tangență cu viața duhovnicească creștină.

Fraților, nu-i suficient să înțelegi problema, trebuie să ai și soluții pentru ea.

Adevărul este mult mai complex și mai înfiorător. Adevărul este că această redusă elită de trilionari este de fapt o sectă satanică de adoratori ai lui Lucifer. Sunt vânduți Satanei și s-au pus complet la dispoziția acestuia. Iar diavolul nu este interesat de bunăstarea noastră materială, ci de sufletele noastre! El se apropie încetișor de suflete, dictatura lui este foarte perversă și vicleană.

Au obținut foarte ușor accesul la universul intim al trupurilor noastre mai întâi, cu pretextul pandemiei. Au creat un precedent, putând să penetreze de aici încolo în trupurile noastre cu orice tehnologie vor dori, medicală sau electronică.

Dar de ce?

Ca de la nivelul sângelui, al hormonilor și al rețelei neuronale să poată ajunge la influențarea proceselor noastre intime de gândire.

Adică prin trup să înceapă să controleze sufletul. Să-l controleze ca să-l poată nimici.

Cine poate opri o astfel de acțiune tehnologică asupra minții umane?..

Numai Duhul Sfânt!

De aceea spun că nu-i suficient să înțelegi problema, ci trebuie să înțelegi obiectivul final al problemei și să ai la îndemână soluția problemei.

Iar soluția se găsește în sânul Sfintei Biserici Ortodoxe: "Luați Duh Sfânt!"

Mă miră faptul că preoții nu spun deschis aceste lucruri...

Domnul să vă binecuvânteze pe toți!