ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce să vezi? Șefu' la omeseu a anunțat ca plandemonia s-a terminat oficial. Ce vorbești?! Așa brusc și dintr-o dată, cum a și început. Administrativ. La ordin politic. Că și ăsta, mare specialist, mare. Da' pe Arafat l-a întrebat? Pe Fauci sau pe Gates? Ei sunt de acord? Veterinaru' de la faizăr vrea? Că mai are niște bănuți de încasat de la fraieri, cum ar fi câteva miliarde de coco. Păi e frumos așa? Nu a anunțat și el următoarea plandemonie? Păcat. Avea material, la câți imbecili încă mai umblă cu mufele acoperite.

Să o dai tu într-o zi ca aia de ieri, când toată lumea era cu ochii beliți să-l vadă pe Șarl întronat? Când s-o fi dat știrea? Înainte sau după ce i-a pus Șarl pe toți de se zgâiau în tve uri să-i jure credință veșnică? Că am o dilemă. Că așa am auzit. Pentru prima dată, omul a dorit să-i jure lumea lui asta. Ăia de la omeseu or fi jurat?

După trei ani de nebunie, mai ales politică, ani în care genocidul a fost la putere în toată lumea, a venit unul și v-a zis că e gata. Cum e gata? Așa, din pix cum a și început. Planificat totul, până în cele mai mici amănunte. Ca să fie genocidul genocid, crima crimă și batjocora batjocoră. S-a distrus totul. Planeta e ca o grenadă cu cuiul scos. Așteptăm toți să vedem când o să și pocnească. Până la dărâmarea primului guvern, când o să cadă într-un zgomot asurzitor, în toată lumea. Acolo o să fie declanșatorul. Nici nu mai are importanță în ce stat va fi. Pentru că toate se vor duce dracului, în lanț. S-a gândit omeseul că ar cam fi vremea să închidă circul maimuțelor. Și să le tragă cumva briciul din mână.

E târziu deja!
Lumea a luat foc oricum. Doar că încă nu se vede. State întregi sunt falimentare după redistribuirea averilor către corporațiile criminale. Efectele plandemoniei abia încep. Oricât de mult ar dori unii să ascundă. Legi nebune, de tiranie, au fost date peste tot. Legile nebune, ne arată în ce stare de demență și putrefacție avasantă se află așa zisele puteri din lume. Sistemele sunt în moarte clinică. Put! Ne-au arătat cât de dictatoriale sunt, am văzut cu toții cine sunt maimuțele care se vor conducătorii lumii și stăpânii întunericului, în jungla numită lume. Realmente toți dracii din iad au ieșit și s-au instalat la putere în toată lumea. Mână-n mână, să nu cumva să rămână vreunul fără post și bani. Pentru asta au fost în stare de orice.

S-a terminat, ne zice dictatorul de la omeseu. Bine, bine, dar CINE PLĂTEȘTE?
Cine plătește pentru tot ce s-a întâmplat? Pentru crimă, pentru înțepările obligatorii, pentru patologiile apărute, pentru sărăcie, pentru tiranie, pentru cei care au murit cu zile, pentru sechestrarea în case a omenirii, pentru cenzura draconică, pentru linșajul "conspiraționiștilor", pentru punerea la zid a specialiștilor adevărați care au spus adevărul, pentru falimentarea afacerilor, pentru anularea DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR PERSONALE?

Cine plătește pentru CRIMĂ?
Acum vor să închidă povestea în tăcere. Poate lumea uită, că a trecut, poate lumea se gândește doar cum să supraviețuiască.

Doar că s-a ajuns într-un moment critic în care lumea nu mai are nimic de pierdut. Au pierdut deja tot ce era de pierdut. Abia de acum înainte devine groasă treaba. În Europa se vede. În SUA se vede, de războiul ăla regizat ce să mai zic. Altă gaură neagră de spălat bani. Nu mai punem la socoteală!

Atunci când omul, în general, nu mai are nimic de pierdut, se transformă în cel mai puternic inamic pe care-l poate avea cineva. Maimuțele de la putere din toată lumea ar trebui să știe acest lucru! Și să tremure!

Și pentru că majoritatea haznalelor media s-au transformat în Moartea Tv, în toată lumea, le va veni vremea să anunțe și Plata Tv.
Pentru că indiferent dacă oamenii vor fi în stare sau nu, să ceară dreptate, ea, dreptatea va veni oricum!

Pentru că nu o va face omul. Este peste puterea omului de a pedepsi asemenea atrocități comise.
Ea, Dreptatea, va fi făcută de Sus. Și toți dracii ăștia pe care El i-a pus la treabă ca să fie arătată mizeria și decăderea animalului care a fost cândva om și în trei ani a vândut-o și pe mă-sa pentru bani și putere, o să-și primească pedeapsa.

Pe măsură și cu Dreaptă Judecată!
Nu. Plandemonia nu s-a terminat!
Pentru că trebuie să plătească toți!

Până la ultimul drac! Cu față de om!