ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei conferințe de presă stradale de pe 30 iunie 2022, primarului New York-ului, Eric Adams, a anunțat că are în calcul impunerea vaccinării obligatorii pentru copii.

Adams a răspuns la o întrebare din public afirmând că da, vaccinurile vor fi obligatorii pentru copii și că el și echipa sa încă „se întâlnesc și discută” și încearcă să găsească „cea mai bună modalitate de a face acest lucru”. Impunerea abuzivă ar urma să afecteze în primul rând unitățile de învățământ.

Orașul New York a gestionat criza Covid la fel de prost ca orice alt oraș din lume, scrie jurnalistul american Ian Miller de la OutKick, semnalat de Steve Kirsch.

De la valul inițial și ratele de mortalitate îngrozitoare datorate, în parte, trimiterii pacienților COVID pozitivi înapoi în căminele de bătrâni pentru a infecta alți rezidenți în vârstă - și a-i omorî -, la mascarea copiilor mici și obligativitatea vaccinării pentru angajații întreprinderilor private și pașapoartele de vaccinare discriminatorii, New York a fost un exemplu de frunte a ceea ce nu trebuie făcut, afirmă jurnalistul american.

În timp ce fostul primar Bill de Blasio a fost responsabil pentru multe dintre politicile teribile ale orașului, actualul primar Eric Adams a făcut un efort concertat pentru a le dubla și a le face și mai rele.

Ei bine, asta atunci când nu este prea ocupat să danseze fără mască la un restaurant, să participe la spectacolele de pe Broadway fără mască sau să petreacă în club fără mască.

„Nu există nicio justificare științifică pentru a impune aceste vaccinuri specifice pentru copii, în special pentru copiii mici. În mod concludent, nu există niciun beneficiu în ceea ce privește prevenirea infectării copiilor sau transmiterea virusului altora, iar copiii prezintă un risc remarcabil de scăzut de îmbolnăvire severă din cauza COVID, indiferent de aceasta.”, afirmă jurnalistul american, ultragiat, oferind și următoarele argumente:

- Recenta autorizare de urgență a vaccinurilor pentru cele mai tinere grupe de vârstă s-a bazat pe estimări de eficacitate care nu ar fi respectat standardul FDA cerut pentru adulți.

Presupusele cercetări la care CDC a făcut referire pentru a justifica recomandarea lor pentru copii au fost, de asemenea, atât de prost realizate și intenționat înșelătoare încât au trebuit să fie editate de către autori. Nici măcar acest lucru nu a fost suficient pentru a rezolva toate problemele.

- Studiile nici măcar nu au încercat să studieze dacă există un beneficiu pentru vaccinarea copiilor care au avut anterior COVID, în condițiile în care CDC estimează că 75% dintre copii au contractat deja virusul.

- În loc să evalueze datele sau să realizeze cât de slabe sunt argumentele pentru ca părinții să aleagă să își vaccineze copiii, primarul și echipa sa de „experți” vor lua această decizie în locul lor. Ei ignoră în mod intenționat orice analiză de risc/beneficiu și apelează exclusiv la echipa lor politică, afimă jurnalistul.

Acest lucru va duce, de asemenea, în mod inevitabil, la noi anulări de înscrieri și retrageri din școlile din New York. Doar anul trecut, înscrierile au scăzut cu 4%, iar școlile publice au pierdut aproape 50.000 de elevi din 2019-2020 până în 2020-2021, scrie publicația citată.

În loc să pună COVID în oglinda retrovizoare și să recunoască realitatea că vaccinarea trebuie să fie exclusiv o alegere personală, primarul orașului New York continuă circul cu obligativități fără sens și ofensatoare, conchide jurnalistul american de la OutKick, care oferă și filmarea conferinței de presă unde primarul se exprimă pe această temă în jurul minutului 19. Video mai jos.

Vedeți și Avertisment extraordinar de grav: Dacă faceți vaccinul Covid copiilor, comiteți o crima!, alertează savantul virusolog Sucharit Bhakdi într-o filmare virală