ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul marșului de miercuri organizat de „Acțiune pentru națiune” se va depune la INSP acest înscris:

Către INSTITUTUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ

Urmare a gestionării dezastruoase a "pandemiei" declarate de către OMS în martie 2020, care a afectat grav viața socială, economică, sanitară, educațională și culturală a țării, dar mai ales în fața previziunilor alarmiste de cedare a suveranității statelor către acest organism în ceea ce privește deciziile de sănătate publică în viitorul apropiat, formulam următorul

PROTEST

Alături de celelalte structuri oficiale privind Asistența Medicală din România, INSP a contribuit la dezinformarea asupra situațiilor reale de supraveghere, diagnosticare și control al C-19, folosind un sistem informațional sanitar cu caracter propagandistic, fără susținere medicală în multe privințe, cu statistici fără justificare și argumentare reală. Nu există niciun act oficial al declarării EPIDEMIEI în România. Coordonarea politică a situației sanitare, de către organisme care nu au nimic de-a face cu medicina, efectuată prin intermediul sistemului medical din care faceți parte, s-a tradus prin următoarele erori :

1. impunerea testului RT-PCR ca unic criteriu de stabilire a diagnosticului, utilizând un număr mare de amplificări, care conduce la un număr mare de rezultate fals pozitive. Persoanele pozitive asimptomatice au fost considerate bolnave și au suportat restricții ilogice, inclusiv internarea forțată. Pe numărul de testați pozitiv, s-a susținut existența unui fenomen epidemiologic, supralicitând în mod nepermis raportările și măsurile coercitive.

2. interzicerea efectuării de autopsii și examene histopatologice, contrar științei medicale, deși se știa clar la scurt timp după debutul crizei, că modalitatea de transmitere a virusului NU contraindica necropsia.

3. scoaterea din circuitul normal a unei serii întregi de unități sanitare, în detrimentul bolnavilor cu afecțiuni cronice sau cu patologii acute, cu repercusiuni majore asupra sănătății și vieții acestora. Aceasta și cu scopul de a manipula situația astfel încât doar unele unități să se ocupe de pacienții Covid și să se poată invoca mereu lipsa de locuri, mai ales la ATI, în timp ce în realitate existau un mare număr de paturi libere și medici care nu aveau indicatori de activitate consistenți.

4. bolnavii C-19, cu sau fără comorbidități, au fost izolați la domiciliu, fără asistență medicală directă, fără protocol de tratament precoce adaptat vârstei și comorbidităților. Spitalizarea a fost indicată la agravarea simptomatologiei, iar protocolul de tratament în spital a inclus medicamente ineficiente, cu toxicitate crescută, cu preț de cost ridicat.

5. numărul real de bolnavi C-19, conform definiției oricărei boli (criteriul clinic și de laborator) a rămas necunoscut.

6. numărul bolnavilor C-19 spitalizați și de internați în ATI nu a fost prezentat partajat pe categorii de vârstă și comorbidități; nu au fost prezentate procentele de cazuri internate intrate în secțiile de ATI , care au necesitat intubare, procentul celor externați în viață din ATI și a celor externați în viață după
intubare, acestea fiind doar câteva dintre datele statistice care ar fi dat informații asupra impactului C 19 în România. CNSISP, CNSCBT sunt totuși parte a INSP.

7. difuzarea de știri alarmante, pe toate canalele media, cu singurul scop de a induce sentimentul de frică în rândul populației a fost atitudinea oficială permanentă, cu scopul acceptării, ulterioare, a ceea ce N-AR FI TREBUIT NICIODATĂ ACCEPTAT: experimentul genetic efectuat direct pe subiecți umani, la scară mondială!

8. politicul și toți reprezentanții oficiali ai Asistenței Medicale Naționale, în detrimentul statutului de Decidenți Suverani în Sănătatea Publică din România, au adoptat impunerea (pe diferite căi de manipulare și prin restricționarea drepturilor fundamentale) acestor produse experimentale către întreaga populație, în condițiile în care studiile clinice nu au fost finalizate, produse cu reacții adverse pe termen mediu și lung necunoscute și care nu au răspuns unor cerințe esențiale ca împiedicarea contaminării, transmiterii virusului și scăderea mortalității.

9.
incidentele apărute postinjectare, pe termen scurt, au fost și sunt dezastruoase: decese în procente nemaiîntâlnite în întreaga istorie a vaccinării, afectări neurologice grave, cardiace, imunologice (sindroame de imunodeficiență induse), boli autoimune, multiple cancere, afectarea fertilității, etc.

10.
investigațiile de laborator ale produselor folosite au evidențiat ingrediente nedeclarate, ingrediente nemaifolosite în medicina umană sau veterinară. Însă ceea ce este inacceptabil, este demonstrarea prin studii a ipotezei, avansate încă de la început, că integrarea ARN de origine virală în genomul uman este posibilă!

11. date tardiv furnizate prin desecretizarea documentației Pfizer depusă la FDA, deosebit de îngrijorătoare, au evidențiat efectele negative asupra celor expuși experimentului, inclusiv faptul că nanoparticulele ce transporta ARNm au biodistribuție și acumulare în majoritatea organelor (ficat, splina, ovare, creier, ochi, intestin, etc).

12. insistența injectării copiilor, dar și a femeilor însărcinate, nejustificată și neștiind absolut nimic despre efectele pe termen mediu și lung asupra unor organisme în plină dezvoltare staturo-ponderală și neuropsihică, ceea ce este un act criminal.

13. desfășurarea cronologică de acțiuni cu fațadă medicală în mod mimetic, scenariul internațional fiind cu aplicație unică, urmat strict de decidenții obedienți, ignorând realitățile și specificul populației. Vocile profesioniștilor cu opinii diferite au fost suprimate!

14. acțiunea de injectare s-a dovedit în mod evident total inadecvată și periculoasă, contrazicând flagrant toate declarațiile politico-sanitare de "eficiență și siguranță", neavând nimic comun cu știința medicală și menirea ei de a proteja sau vindeca. Produsele ARNm induc, în organismul injectat, un proces fiziopatologic inexistent în Biologie.

Din analiza rapoartelor de pe site-ul INSP rezultă fără dubiu nocivitatea tuturor măsurilor luate pe parcursul ultimilor doi ani. Unul dintre parametrii cei mai relevanți este sporul negativ al populației României, dublu între aprilie 2020-martie 2021 (minus 133635) și respectiv aprilie 2021-martie 2022 (minus 155020) față de anii anteriori 2014-2019 când a fost tot negativ ( cu o medie de minus 74247).

De asemenea, tot din rapoartele INSP, rezultă că până în prezent nu există în România niciun deces prin C-19 în categoria de vârsta 0-19 ani, situație sensibil similară și pe plan internațional: în USA 99,997% (AFLDS) nu au suferit repercusiuni în această viroză, în Quebec zero decese la categoria 5-19 ani (INSPQ), în UK decese în Pediatrie 0,0002% (John Hopkins Institute), Franța 4 decese (2 cu comorbidități grave), China 1% pozitivi. Global, rata deceselor (raportată la persoanele infectate) la toate categoriile de vârstă a fost de 0,23%, iar la persoanele cu vârsta sub 70 de ani de 0,05% (John Ioannidis, Epidemiologie Stanford).

Este clar pentru toți că acesta este doar începutul dezastrului care va urma ca o consecință a continuării măsurilor antiumane luate de autorități, a declinului economic sever derivat, a reacțiilor adverse tardive post vaccinuri experimentale și post măsuri de izolare, distanțare.

Având în vedere că la baza tuturor măsurilor eronate a stat Metodologia de supraveghere SARS Cov 2 (elaborată de INSP, dar care conține elemente preluate de la alte state, fiind caracterizate prin multiple greșeli medicale de fond), și luând în considerare intenția decidenților de a trece la o nouă etapă în abordarea acestei afecțiuni virale, vă somam să prezentați public, în cel mai scurt timp, într-o campanie la fel de motivantă, de extinsă în media și cu același impact emoțional ca și campania de administrare a produsului experimental, următoarelor aspecte:


A. numărul real de pacienți studiați de Pfizer și numărul de decese înregistrate în cadrul studiului desecretizat, cu sublinierea semnificației statistice a procentului de decese între voluntarii sănătoși, în raport cu rata mortalității prin C-19 la nivel mondial.

B. numărul raportat la nivel internațional de reacții adverse pe categorii de afecțiuni, cu prezentarea de cazuri dramatice raportate în literatură, în reviste de circulație internațională. Va somăm să precizați rata inacceptabil de mare de decese la copii, în raport cu rata deceselor prin C-19. Dacă nu dispuneți de articolele publicate ( de ordinul sutelor) , vă punem la dispoziție informațiile publicate. Totuși, sub raportarea reacțiilor adverse trebuie recunoscută oficial, cifrele reale fiind de aproape 100 de ori mai importante ca ordin de mărime.

C. numărul real de decese C-19, având în vedere completarea incorectă a certificatelor de deces, sub presiunea fără precedent a Metodologiei de supraveghere SARS Cov 2, care, inadmisibil, a impus medicului curant modul în care se stabilește diagnosticul de deces ( eroare care nici în prezent nu a fost corectată).

D. popularizarea platformei de raportare a efectelor adverse ale produsului experimental, platformă pe care orice persoana fizică să poată raporta, direct și personal, efectele adverse, deoarece medicii nu raportează, iar pacienților li se explica din start că ceea ce relatează nu sunt efecte adverse post administrare.

E. numărul real de pacienți C-19 internați la un moment dat în spitale, știut fiind faptul că un pacient pozitiv asimptomatic internat la cardiologie, de exemplu, după 7 zile, dacă ar fi externat ar figura ca vindecat, dar dacă rămâne internat în secția cardiologie pentru afecțiunea sa, va fi raportat la nesfârșit ca un caz confirmat . Acest demers manipulator și incorect medical, face ca să existe mai mulți confirmați raportați în statistici ca internați, decât în realitate, pacienții asimptomatici sau paucisimptomatici fiind raportați ca și confirmați internați și peste cele 7 zile stabilite legal.

F. numărul real de pacienți care au fost internați sau depistați de medicii curanți ca având tablou clinic și probe de laborator care să susțină diagnosticul de Covid -19, în afara testului PCR sau a testului rapid. Pe acest număr se bazează toate demersurile epidemiologice și previzionarea evoluției unei astfel de viroze.

G. studiile care arată posibilitatea ca produsul experimental să producă modificări ale genomului, prin reverstranscrierea ARN viral, sub influenta retrotranspozomilor LINE 1.

H. concluziile care rezultă din administrarea produsului experimental, cât și din aplicarea măsurilor restrictive, care arată ineficienta în prevenirea transmiterii și îmbolnăvirii la scara întregii populații.

I. studiile privind ineficiența dozelor repetate asupra îmbolnăvirii și transmiterii bolii în rândul populației, în țările cu rată mare de vaccinare.

J. adevărul medical care arată clar că niciodată nu s-a reușit punerea la punct a unui vaccin eficient pentru un virus ARN versatil, care sa ducă la eradicarea acelei viroze.

K. mortalitatea din alte cauze decât Covid, pentru anul 2021, din care rezultă clar o creștere față de anii precedenți, nedatorata numai C-19, precum și corelația cu o morbiditate crescută tocmai în ceea ce privește acele afecțiuni neurologice, cardiovasculare, oncologice specifice pacienților care au fost supuși experimentului medical și social.

L. studii referitoare la inutilitatea/utilitatea și nocivitatea/beneficiul măsurilor luate de combatere a pandemiei (vaccinuri, purtarea măștii, distanțare, școala online).

Alături de alte instituții și dumneavoastră SUNTEȚI RESPONSABILI de a acționa în sprijinul apărării sănătății și vieții locuitorilor acestor meleaguri, în concordanță cu nobila profesie de MEDIC. Până în acest moment, deciziile medico-sanitare în România aparțin Oficialităților Române, sunt suverane și așa trebuie să rămână, indiferent de modificările de tratate pe care le dorește OMS și UE.

București, 18.05.2022

Medic Baciu Gh. Damian Pediatrie Vaccinologie,

Medic Geanina Elena Hagima Obstetrică-Ginecologie,

Medic Oana Mihaela Secară-Igienă Dermatovenerologie

Lista este deschisă

P.S. Medicii care doresc să susțină protestul, își pot adăuga semnătura pe ActiveNews, la rubrica de Comentarii și pe adresa de e-mail damian.baciu@gmail.com.