ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două dezbateri publice au avut loc miercuri, 12 ianuarie, în Parlamentul Luxemburgului, în urma a două petiții semnate de cetățeni. Conform legilor luxemburgheze privind petiționarea, dacă se întrunesc minimum 4.500 de semnături Parlamentul e obligat să dezbată problema sesizată. Una dintre petiții era împotriva injectării Covid a copiilor, iar alta, contra vaccinării obligatorii a cetățenilor. În apărarea petiției au luat cuvântul în Camera Deputaților din Luxemburg nume sonore precum prof. Christian Perronne, Alexandra Henrion-Caude (cercetătoare specializată în ARN), Benoit Ochs sau dr. Luc Montagnier. Acesta din urmă a vorbit împotriva injectării Covid a copiilor și duminică la un protest din Milano, unde a atenționat că „vaccinarea copiilor este o crimă”. Afirmațiilor celor prezenți, în special a prof. Christian Perronne - fost consilier al mai multor guverne franceze timp de 15 ani în domeniul gestionării crizelor sanitare și epidemiilor, fost președinte timp de mai mulți ani al Comitetului Tehnic al Vaccinării în Franța și fost vicepreședinte al OMS timp de zece ani pentru zona Europa - sunt ȘOCANTE, după cum veți putea citi și asculta mai jos. Prezentăm pentru cititorii ActiveNews dezbaterile integrale, în format video - grație publicației „pentru o societate decentă” Kairos - și extrase relevente din intervențiile prof. Christian Perronne și ale prof. Luc Montagnier, cunoscutul laureat Nobel pentru medicină.

În seara aceleiași zile a avut loc un protest în Luxemburg, oamenii fiind disperați că începând de astăzi li se impune pașaportul de vaccinare la locul de muncă. Ne întrebăm și noi de ce Parlamentul României nu a găzduit nici o dezbatere științifică în cei aproape doi ani de stare excepțională asupra politicilor „sanitare” care îi afectează pe toți românii, dar în privința cărora românii - și foarte adesea nici parlamentarii - nu sunt consultați, ele fiind impuse cu mână de fier de un comitet arafatian obscur în cârdășie cu Guvernul și având legitimitate democratică ZERO. Motiv pentru care măsurile ilegitime sunt „trântite” de Justiție de fiecare dată când termenul de judecată e mai mic decât termenul prelungirii stării de alertă - sau măcar retroactiv. Totuși, de ce fug decidenții români de o dezbatere cu caracter național, cerută de numeroase petiții? Dacă e s-o amintim măcar pe cea inițiată de Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, care i-a cerut ministrului sănătății, Alexandru Rafila (PSD), să organizeze o dezbatere cu medicii pe tema certificatului digital Covid. Răspunsul întârzie deja de 32 de zile, în condițiile în care instituțiile statului sunt obligate să răspundă solicitărilor cetățenilor în cel mult 30 de zile. Aceste dezbateri civilizate din Parlamentul luxemburghez merită să fie luate de exemplu de politicienii români cinstiți și dornici să-și apere cetățenii pe care se presupune că îi reprezintă, dacă mai există așa ceva.

Balanța beneficii - riscuri contraindică vaccinarea copiilor

David Georgiu, autorul petiției „Stop vaccinurilor de tip terapie genică (Covid-19) la copiii noștri!”, cere ca „folosirea noilor terapii genetice” să nu se facă decât cu anumite condiții: în primul rând, ca balanța beneficii - riscuri să fie avantajoasă și să nu existe „nici un tratament activ”. Nu este vorba deci despre solicitarea unei interdicții totale, ci de a cere întâi de toate dovezi solide, relevă France Soir

În apărarea acestei poziții, au luat cuvântul medici și oameni de știință proveniți din diverse domenii ale cercetării. Printre aceștia, și nume bine cunoscute ale luptei contra modului de gestionare a crizei sanitare: Christian Perronne, Alexandra Henrion-Caude și Luc Montagnier. 

Au intervenit în dezbatere și victime ale reacțiilor adverse grave ale vaccinurilor Covid sau apropiați ai persoanelor decedate în urma vaccinării. 
 
Intervenția relevantă a profesorului Christian Pierronne: Acestea nu sunt vaccinuri, sunt o batjocură la adresa Științei și a Dreptului. Ele încalcă Codul Nürnberg. Oricine le aprobă poate fi urmărit penal internațional
 
 
„Voi aminti mai întâi experiența mea profesională, ca președinte al Comisiei de Boli Transmisibile și Consiliul de Sănătate Publică din Franța. 

Am fost consilier al mai multor guverne franceze timp de 15 ani în domeniul gestionării crizelor sanitare și epidemiilor. 

Am fost președinte timp de mai mulți ani al Comitetului Tehnic al Vaccinării, deci am prezidat politica de vaccinare franceză.

Deci nu sunt câtuși de puțin un „anti-vax”, cum a spus presa, sunt profund convins de importanța vaccinării.

Am fost chiar și vicepreședinte al OMS timp de zece ani al grupului de vaccinare pentru zona Europa.

Am așadar foarte multă experiență în domeniul epidemiilor și al vaccinării.

Aș avea să vă transmit un mesaj principal: în această criză, a fost bajocorită știința și a fost batjocorită dreptul.

A fost batjocorită știința, pentru că toate deciziile luate de politicienii noștri, bazate pe experți care, din păcate, după cum se știe acum, se află în conflicte de interese cu industria farmaceutică, și care, atunci când iau decizii în secret ne oferă ZERO referințe științifice.

Eu însumi îl cunoșteam foarte bine pe Jean-François Delfraissy, președintele Consiliului Științific de la Elysée, încă din 1978, și l-am rugat acum câteva săptămâni să avem o dezbatere, deoarece nu își face niciodată cunoscute sursele (pe care își bazează deciziile). Și a refuzat dezbaterea.

De aceea, mă simt foarte în largul meu, sunt doi ani de când mă lupt în presa franceză, am scris două cărți care nu au fost niciodată contestate din punct de vedere științific. Au zeci de pagini de dovezi. Tot ce am afirmat s-a bazat pe surse pe care le-am prezentat public.

Niciodată în ultimii doi ani nu mi-am schimbat opiniile și nimeni nu a putut să îmi contrazică nici măcar un cuvânt.

Deși presa afirmă în fiecare zi că sunt complotist, pentru că nu au alte argumente.

Reținem, deci, mai întâi, lipsa de dovezi științifice (a guvernului).

Apoi, atunci când au fost prezentate așa-zise dovezi științifice, am asistat cum se adună fraudele. Inclusiv în cele mai mari publicații științifice din lume.

Vă amintiți cu toții scandalul „Lancet Gate”, când s-a dorit discreditarea clorochinei, iar grupuri de lobby au plătit revista să publice un studiu mincinos, care a blocat utilizarea clorochinei peste tot în lume.
 
 
Mai recent, în British Medical Journal a fost „Pfizer Gate”, care a arătat că o parte din studiile Pfizer pentru a obține autorizația pentru așa-zisul lor vaccin era mincinoasă.

Conflictele de interese sunt foarte mari, că sunt în cazul experților sau în cazul presei. Aceste lucruri sunt publice, nu sunt „fake news”, nu eu le spun.

Guvernul francez, pe lângă zecile de milioane de euro pe care le dă presei în fiecare an, în ultimii doi ani a dat trei miliarde de euro presei. TREI MILIARDE de euro.

În condițiile în care vistieria Franței este goală, să dai trei miliarde de euro presei... Gândiți-vă câte spitale se puteau construi!

Să vorbim și despre acest produs numit „vaccin”. Timp de mulți ani am fost considerat un specialist în vaccinuri, în Franța, în Europa, în lume.

Cred că cel mai mare scandal al acestei epidemii a fost să ne facă să credem că acestea sunt niște vaccinuri. Nu sunt deloc vaccinuri.

Avem dovada acum că ele nu funcționează, nu împiedică contaminarea, nu împiedică să faci forme grave.

(În prezent, în țările cele mai vaccinate peste 90% dintre cei care se află la reanimare sunt dublu sau triplu vaccinați.)

Nu împiedică transmiterea bolii. Este ceva nemaivăzut. Aceasta este dovada clară că acestea nu sunt vaccinuri.

Așadar, trebuie oprit acest delir de a dori vaccinarea pentru o boală care aproape că nu mai ucide. Unde sunt morții? Multe cifre au fost umflate cu aceste teste PCR care amplificau dincolo de limita autorizată științific de obicei.

Au fost umflate cifrele epidemiei, au fost umflate cifrele morților, deoarece persoane care veneau la spital pentru altceva, dacă aveau un test pozitiv, se spunea că au murit de COVID, deși ei mureau din cu totul alte cauze.

Un alt lucru care m-a șocat enorm, în calitate de specialist în vaccinuri, este că, în cazul unui vaccin normal este nevoie de zece ani pentru a primi autorizația.

Apoi, când văd scandalul femeilor însărcinate... De obicei este nevoie de ALȚI ZECE ani DUPĂ autorizarea definitivă de comercializare, pentru a primi autorizarea de a fi administrat femeilor însărcinate. Acum, această autorizație a fost dată în câteva luni.

Ce mă mai șochează este lipsa datelor științifice în orice decizie se ia. Când guvernul zice două doze, trei doze, în curând patru doze, cinci doze, șase doze, șapte doze, nu se știe... sunt ZERO date științifice în sprijinul acestor decizii.

Ce mă mai șochează foarte tare este că Agenția Europeană a Medicamentului a mărturisit vara trecută că nu cunoștea în totalitate compoziția acestor vaccinuri. Și totuși, le-au autorizat.

Ceea ce se cunoaște în prezent, conform bazelor de date, este că vaccinul face 36.000 de morți în Europa, 25.000 în Statele Unite. Inclusiv sute de sportivi.

În SUA, oncologii au arătat că există o creștere a deceselor de cancer după vaccinare.

Și cred că cel mai elocvent exemplu este că țările care nu au vaccinat sau care au oprit vaccinarea sunt țările unde epidemia s-a încheiat. A se vedea exemplul Indiei.

În încheiere, aș dori să vorbesc și despre aspectul juridic.Totul este ilegal, deoarece, așa cum am arătat mai înainte, o autorizare condiționată de punere pe piață nu poate fi obținută decât dacă se demonstrează că nu există tratamente eficiente.

Or, există sute de publicații științifice și exemplul Indiei și al altor țări care demonstrează că există tratamentele eficiente.

Și, cel mai important lucru, este că încă ne aflăm în faza III experimentală și că, potrivit tratatelor internaționale, inclusiv Codul Nürneberg, este total interzis să faci obligatorie administrarea unui produs experimental.

Deci, orice stat, orice parlamentar care votează în favoarea obligativității unui produs experimental pot fi atacați personal individual la Tribunalul Internațional pentru o culpă extrem de gravă, cea de a pune în pericol viața ființelor umane.

Voi încheia referindu-mă la copii. Există copii care mor din cauza vaccinului – și acum se știe că cei care mor din cauza vaccinului sunt mai numeroși decât cei care mor de COVID (practic, sunt zero morți de COVID la copii).

În anturajul meu personal cunosc o fată de 17 ani și o fată de 20 de ani care au murit a doua zi după vaccinare, de infarct de miocard (nu am văzut în toată cariera mea infarct miocardic la un tânăr de 20 de ani) și de embolie pulmonară.

Deci vă solicit un moratoriu în privința acestor produse care nu sunt vaccinuri, până la o evaluare completă și definitivă, care poate dura câțiva ani.
 
Dezbaterea contra vaccinării / terapiei genice aplicate copiilor, la Parlamentul din Luxemburg, cu ntervențiile oamenilor de știință Christian Peronne și Benoit Ochs. VIDEO:
 
 
 
A doua petiție, cea contra vaccinării obligatorii a cetățenilor, a fost inițiată pe 20 iulie 2021 și, până pe 8 decembrie, strâns peste 4.500 de semnături, astfel încât a fost dezbătută de Parlamentul Luxemburgului pe 12 ianuarie 2022, în aceeași zi cu petiția privind vaccinarea copiilor. A doua petiție a avut ca scop declarat ca vaccinarea Covid să nu devină obligatorie pentru cetățeni. De asemenea, ea pleda împotriva instaurării treptate a discriminărilor între cei vaccinați și cei nevaccinați. În motivația interesului public al petiției se arată că vaccinarea obligatorie încalcă libertățile individuale și drepturile omului; trebuie ca cetățenilor să le fie garantat liberul arbitru în ceea ce privește domeniul medical, precum și posibilitatea de a decide liber ceea ce doresc sau nu să facă pentru sănătatea lor.
 
Extras din intervenția doctorului Luc Montagnier, laureat Nobel în Medicină: Aceste vaccinuri sunt niște otrăvuri, nu sunt vaccinuri adevărate
 
Întrebare: Cum comentează afirmația lui Kant: „Libertatea mea încetează acolo unde începe libertatea ta”.

Luc Montagnier: „Este o dezbatere importantă nu doar pentru Luxemburg ci și pentru Europa și pentru lumea întreagă.

Există în prezent o discuție despre etica medicală. Am plecat de la ce spunea Hipocrat: „Primum non nocere” - „În primul rând, să nu facem rău”.

Dacă există în prezent morți (în urma vaccinării) – numim asta „medicină iatrogenică”, sunt împotriva acestui principiu și cred că trebuie să îngrijim, să vindecăm pacienții, nu să-i ucidem.

Din nefericire, ne confruntăm în prezent cu o imensă campanie – campanie, adică desfășurată în conformitate cu regulile marketingului – pentru a vinde și impune produse care ucid.

Chiar dacă nu pe toată lumea – din fericire – ele ucid persoane vârstnice, și acum chiar și persoane mai tinere, sportivi, chiar copii. 

Deci, din punct de vedere al eticii medicale, sunt absolut împotrivă

Aceste vaccinuri sunt niște otrăvuri, nu sunt vaccinuri adevărate.

ARN-m permite „traducerea” mesajului său în tot corpul, fără control. Nimeni nu poate spune, pentru fiecare dintre noi, unde se vor duce aceste mesaje.

Aceasta este o necunoscută teribilă.

Știm, potrivit unui studiu publicat încă de acum un an, că aceste mesaje conțin o regiune, numită „prion”, capabilă să inducă modificări ale proteinelor în corpul nostru, într-un mod imprevizibil.

Ca medic urmăresc acum 21 de persoane care au primit două doze din vaccinul Pfizer. Mai este una care a primit Moderna. (În orice caz, ARN mesager. Trebuie adăugat și ADN mesager – sursa mesajului – din Astrazeneca). 

Deci aceste trei vaccinuri conțin o secvență care a fost detectată prin metode bioinformatice, o secvență se poate transforma în prion.

Așadar, era un risc care exista și care era cunoscut de mai bine de un an. Și cunoscut probabil de producătorii de vaccinuri.

Dar acum lucrurile sunt și mai grave, deoarece 21 de persoane au murit de boala Croswell Jacob, o boală provocată de prioni.

Voi rezuma noțiunea științifică – este destul de complicat. Există proteine care conțin formații elicodale (în formă de elice) și formații în straturi plate. Iar aceste formații în straturi plate permit formarea de fibrili, în neuroni mai ales.

Această formațiune este contagioasă, de la moleculă la moleculă. Nu spun – deocamdată – că este contagioasă de la persoană la persoană. Însă este posibil.
 

Deci trebuie să se cunoască acest risc, pentru viitorul generațiilor următoare. Nu trebuie să ne gândim numai la noi și la persoanele din jurul nostru, ci și la generațiile următoare.

Avem de-a face cu ceva care poate schimba complet civilizația noastră. Deci, ne confruntăm cu o problemă de civilizație.
 
De aceea este important, doamnelor și domnilor, să fiți informați, iar deciziile dvs pot avea consecințe pentru generațiile viitoare.
 
Opriți această nebunie! Este despre control, nu despre sănătate!

Luc Montagnier și Alexandra Henrion-Caude în Parlamentul luxemburghez cu ocazia dezbaterii petiției istorice privind vaccinarea obligatorie. VIDEO: