ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pensionat oficial la Washington fără a fi tras la răspundere pentru crimele pandemiei, Anthony Fauci nu se potolește nici la 82 de ani.

„Mister Vax”, zis și „Stăpânul Măștilor”, sau „Doze fără număr”, Fauci a acceptat poziția de consultant la un nou-creat laborator „anti-pandemie”.

Agenția italiană de presă ANSA a anunțat:

„Imunologul american Anthony Fauci a acceptat poziția neoficială de consilier strategic al lui Rino Rappuoli, director științific al centrului biotehnologic Biotecnopolo din Siena, o instituție fondată de ministerele (italiene) ale Învățământului Universitar, Sănătății, Economiei și Industriei cu scopul de a se concentra pe cercetări aplicate în biotehnologie și științele vieții.”

Pe site-ul său, Biotecnopolo se descrie drept:

„Un centru anti-pandemic cu o preocupare specială privind dezvoltarea și producția vaccinurilor și anti-corpilor monoclonali pentru tratarea patologiilor epidemice-pandemie emergente.”

Într-un comunicat de presă, consiliul de administrație al bio-laboratorului l-a elogiat pe Fauci, afirmând că experiența sa reprezintă „o etapă fundamentală pentru a face din Biotecnopolo placa turnantă italiană a cercetării, studierii și prevenirii pandemiilor”.

Laboratorul a primit deja mai multe sute de milioane de euro de la guvernul italian, scrie The Dossier.

Directorul științific al Biotecnopolo, Rino Rappuoli, cel pe care îl va consilia Anthony Fauci, are și el niște scheleți în dulap.

A fost șef al Departamentului de Cercetare la grupul Big Pharma GlaxoSmitkKline (GSK), devenit celebru pentru că a acceptat o înțelegere judiciară de a plăti 3 miliarde de dolari pentru o fraudă sanitară.

Rappuoli este și profesor la Imperial College din Londra, instituție pentru faimoasele sale „simulări pe calculator”ale pandemiei COVID și care au fost folosite de guverne pentru a impune restricțiile draconice.

Ziaristul de investigații Jordan Schachtel de la The Dossier comentează astfel angajarea lui Fauci la bio-laboratorul italian:

 Anul trecut, Fauci a vorbit în cadrul unei conferințe organizate de GSK despre „rolul vaccinurilor în protejarea oamenilor și planetei”.

Deci, acum Fauci s-a asociat cu greii din Big Pharma și este consilier la un proiect secret de laborator biologic, finanțat de guvernul italian. Ce Dumnezeu ar putea merge rău?