ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum 2 ani vaccinurile sunt sigure, eficiente și musai. Azi Rafila și Iohannis au recunoscut că vaccinurile covid nu sunt eficiente.

Mai este de recunoscut că nu doar că nu sunt eficiente, ci dimpotrivă, distrug imunitatea și sănătatea și ar fi trebuit să nu fie aplicate la scară largă, ci respectat protocolul.

Urmează procesele pentru despăgubiri ale celor vătămați de vaccinuri.

Mai este de recunoscut faptul că nici un vaccin nu este sigur, dimpotrivă nu aduce nici un beneficiu și provoacă numai efecte adverse.

Când se va recunoaște faptul că nu există virusuri și că teoria virală este o farsă, vaccinarea va primi adevărata etichetă de cea mai mare farsă științifică din istoria lumii.

Consecințele vor fi radicale asupra multor aspecte ale vieții noastre, cât și mai ales asupra industriei Farma și tot ce a mituit în toate domeniile pentru a menține o asemenea farsă de astfel de proporții. Unii vor primi eticheta corectă de farsori, cei conștienți de realitate, care au continuat să mintă.

Alții, deși cu studii superioare în domeniu, vor fi etichetați drept proști, că ei au chiar crezut în știință și în prezentările făcute de coafeze reprezentante farma, pe la rapoartele de gardă.

Nu au știut, au crezut și nu au cercetat și astfel așa zis-a știință bazată pe dovezi este de fapt o pseudoștiință bazată pe comisioane, cadouri, tombole și tot felul de alte șpăgi, cot la cot cu ziariștii, politicienii, serviciile și alți oficiali.

Pă Facebook te mai blochează dacă spui că vaccinurile nu sunt eficiente, adică apă de ploaie?

Dr. Adrian Cacovean

ȘTIREA ZILEI:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recunoscut că numărul mare de decese din anul 2021 nu se datorează doar pandemiei de SARS-CoV-2, ci și limitării accesului la servicii medicale. Cu alte cuvinte, românii au murit pe capete fără să poată ajunge la spital, scrie EvZ.

În 2021, România a înregistrat peste 280.000 de decese, un număr fără precedent în istoria acestei țări. După cum a declarat chiar Rafila, numărul nașterilor în aceeași perioadă a fost cu 100.000 mai mic.

Ministrul Sănătății recunoaște faptul că limitarea accesului la servicii de sănătate în perioada pandemie a dus la o parte dintre decesele înregistrate:

„Important este ca spitalul, că până la urmă asta este situația, să poată să ofere întreaga categorie de servicii oamenilor care au nevoie de aceste servicii și să nu venim cu acte administrative care să sperie și sistemul sanitar ,și pacienții, să-i împiedice să se ducă la spital. Mortalitatea din anul 2021 a atins niște cote extrem de mari, fără precedent în istoria României. Și probabil că o bucată din această mortalitate se datorează – sigur, eu nu vreau să fac alt fel de comentarii, dar nu-mi explic, am avut peste 280.000 de decese într-un an, 100.000 mai multe decese decât nașteri într-un an în România – și lucru ăsta s-a datorat probabil și limitării accesului la servicii de sănătate”, a afirmat ministrul Sănătății, duminică, la Prima Tv.

Rafila recunoaște: „Vaccinul nu mai este eficient”

Ministrul Sănătății: „Este clar că vaccinul care a fost într-adevăr în primul an de utilizare a fost eficient, a oprit transmiterea, viața a reintrat în normal. Deci există niște câștiguri mari, evidente ale vaccinării. Asta nu înseamnă că în momentul de față, când el nu mai este eficient, trebuie să spunem că este eficient. Eu nu pot să mint și n-am niciun fel de motiv. Lucrul ăsta nu favorizează vaccinarea. A, e favorizată, de dovezi științifice, de profesionalism și de sinceritate. Și atunci crești încrederea oamenilor în vaccin și în vaccinare. Nu, nu înseamnă că dacă eu ar trebui să mint ca să se vaccineze lumea! Nu, nu fac așa ceva”, mai spune Rafila, citat și de ȘtiripeSurse.