ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o prezentare video recentă, reputatul vaccinolog Geert Vanden Bossche explică accelerarea, într-un grad fără precedent, a fenomenului evadării imune și presiunea selecției imune exercitate asupra virusului, situație cauzată de vaccinarea în masă. 

În partea a doua, omul de știință prezintă care sunt consecințele acestei evadări imunitare intensificate prin vaccinuri și soluțiile care, în opinia sa, ar trebui luate urgent. Mai jos oferim o selecție a celor mai importante afirmații din prezentarea sa:

Înțeleg care este cauza acestei explozii de variante Sars-Covid-2 pe care o observăm acum. (...) Anticorpii polireactivi non-neutralizanți încă îi protejează pe cei vaccinați de boală severă, dar nu îi pot proteja de boală, ci doar de boală severă. Ei pun o presiune enormă asupra virulenței virale. Și nu există nicio îndoială că virusul, așa cum a făcut tot timpul, va depăși încă o presiune imunitară umorală. Pentru un virus, aceasta este doar o altă presiune imună umorală, deoarece a observat presiunile imune umorale de-a lungul timpului și le-a depășit tot timpul.

Deci, dacă se întâmplă acest lucru, atunci vom vedea că evadarea imună va provoca ceea ce numim „amplificare dependentă de anticorpi – amplificarea formelor severe”. Iar aceasta va fi o adevărată catastrofă - Dacă ne uităm la spitalizările COVID-19 și comparăm grupul celor nevaccinați cu cel al vaccinaților.

Ceea ce vom vedea este că – și se întâmplă deja – numărul celor (spitalizați) nevaccinați va scădea și va continua să scadă, în timp ce în cazul celor (spitalizați) vaccinați, numărul internărilor va crește puternic (și deja începe să crească), dar va avea un curs exponențial. Și, desigur, oamenii spun că asta e logic pentru că majoritatea oamenilor sunt vaccinați. Deci, sunt mai mulți oameni care ajung în spitale care suferă de forme severe.

Însă ceea ce vom vedea va fi o scădere dramatică a ratei spitalizărilor la nevaccinați versus cei vaccinați, indicând din nou că rata spitalizărilor pentru boală severă la cei vaccinați va crește dramatic. Vom putea urmari foarte ușor această evoluție. Așadar, ce înseamnă acest lucru pentru cei vaccinați? În primul rând, am observat deja o susceptibilitate crescută la infecție mai întâi la persoanele în vârstă, persoanele care au fost vaccinate primele, care și-au făcut toate vaccinurile de rapel: a treia, a patra, a cincea doză. Ceea ce vom vedea ulterior – și deja începe să se întâmple – va fi o susceptibilitate sporită la boala COVID-19. Desigur, mai întâi la vârstnici și apoi în cazul celor vaccinați, la forme severe C-19. Cu alte cuvinte, cei vaccinați care se infectează vor trece prin boala C-19, însă, la reinfectare, aceiași vaccinați vor suferi o boală severă.

Prin urmare, acesta este apelul meu disperat pentru a lua măsuri drastice și imediate. Ce am mai putea face? Ei bine, explicam de ce trebuie să evităm această refocusare imunitară, deoarece aceasta va pune și mai mult gaz pe foc, accelerând evadarea imună într-un grad care va fi într-adevăr foarte grav, ceea ce va sfârși în virulență sporită a unui virus foarte infecțios. Așadar, nu putem administra noi doze de rapel, cum sunt dozele booster actualizate pentru Omicron.

Desigur, boala după vaccinare va permite refocusarea imunitară. Cum putem evita bolile după vaccinare? Desigur, prin diminuarea ratei de infectare!

Rata infectărilor poate fi redusă numai prin chimioprofilaxie cu antivirale sigure și eficiente, care, în plus, sunt accesibile pe scară largă și la prețuri convenabile.

Subliniez, cred că această măsură va trebui aplicată într-un mod profilactic. Va trebui să facem asta chiar acum în țările cu rate mari de vaccinare și să începem să oferim oamenilor în mod masiv antivirale. Prevenirea acestor infecții după vaccin este aproape același lucru ca generarea imunității de turmă. Dacă putem evita aceste infecții în urma vaccinului, putem începe să creăm imunitatea de turmă.

Vă rog să rețineți: singura modalitate de a controla și de a pune capăt unei pandemii este prin generarea imunitații de turmă. Deci, cât timp ar trebui să administrăm aceste antivirale? La nesfârșit? Nu, nu am putea face acest lucru, deoarece există și riscul, de exemplu, de a induce rezistență (la medicamente). Ar trebui să facem asta până când vom obține o imunitate de turmă completă.

Dacă vom constata că, la o anumită rată de acoperire antivirală la cei vaccinați, nu mai observăm cazuri severe de boală COVID-19, atunci putem concluziona în mod rezonabil că am atins imunitatea de turmă, în sensul că rata de transmitere reziduală va fi în mod evident suficient de mică pentru a-i împiedica pe cei care s-au vaccinat, dar nu au primit antivirale, să contracteze forme severe.

Desigur, pentru cei nevaccinați este mult mai ușor. Și-au antrenat imunitatea naturală. Cei nevaccinați se vor descurca din ce în ce mai bine, în cele din urmă vor deveni rezistenți la acest virus. Oamenii care sunt probabil cel mai bine protejați împotriva Sars-Covid-2 și a tuturor variantelor viitoare sunt persoanele care nu sunt vaccinate și trăiesc în țări cu rate mari de vaccinare.

Doar în acest mod se va atinge acest obiectiv miraculos care a fost de fapt scopul întregii campanii de vaccinare în masă, care însă a eșuat lamentabil: imunitatea de turmă.

Însă cum rămâne cu efectele secundare și cu ratele de mortalitate la vaccinați, care am observat că au crescut? Este îngrozitor să vedem ratele și tipul de efecte secundare, cum crește numărul deceselor în exces etc. Nu am cuvinte să descriu acest fenomen. Este îngrozitor, este inacceptabil.

Însă, fie că mă credeți sau nu, continui să o spun: dacă aducem laolaltă toate aceste efecte secundare și ratele mortalității în exces, tot va fi puțin în comparație cu pierderile cu care ne vom confrunta când virusul va evolua așa cum prevăd – și sunt 200% sigur că va evolua în acest fel.

Referitor la tratamentul precoce, recomand chimioprofilaxie chiar înainte ca oamenii să se infecteze, pentru că există un risc mare ca tratamentul precoce să fie „prea puțin” și să vină „prea târziu”. De ce? Pentru, așa cum vă spuneam, virusul evoluează acum nu doar pentru a deveni complet rezistent la anticorpii neutralizanți, ci și pentru a deveni mai infecțios.

Cât despre vaccinul actualizat adaptat Omicron, v-am spus că la cei nevaccinați va permite refocusarea imunitară, iar la cei vaccinați, o va spori, prin urmare, va înrăutăți dramatic situația.

Acești experți, acești oameni de știință au uitat de biologie. Sunt orbiți de tehnologii, fie că este vorba de tehnologii pentru diagnosticare, pentru supraveghere, în scop terapeutic sau în scop preventiv. Au uitat de principiile esențiale ale biologiei.

De aceea vă spun că, în ceea ce privește lupta cu COVID-19, țara sau continentul care va câștiga este Africa. Pentru că vor crea imunitatea de turmă. Prin urmare, repet ultimul meu apel video disperat prin care cer oamenilor care sunt responsabili să intervină astfel încât să putem limita pierderile și tipul de criză umanitară care cred că este pe punctul de a se declanșa. Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor putere și curaj și sper din tot sufletul că vom supraviețui acestei crize umanitare cu demnitate, integritate și datorită unui spirit comunitar, așa cum spunea și Robert Malone.