ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colin Powell, fostul secretar de stat al SUA, a murit din cauza „complicațiilor cauzate de Covid-19”, anunță presa americană de azi, luni, 18 octombrie 2021. Vaccinul lui Anthony Fauci nu l-a ajutat, deși fusese injectat și „imunizat” „complet”. Poate dacă își trata boala cu Ivermectină, după cum a recomandat doctorul infecționist Ion Alexie din Las Vegas, acum și-ar fi scris memoriile în loc să fie subiectul știrilor din întreaga lume.

Conform publicației The Hill, familia a spus că fostul președinte al șefilor de stat major ai Armatei SUA a fost vaccinat complet și că primea tratament pentru Covid.

Powell, născut la 5 aprilie 1937, în Harlem, New York, a fost crescut de părinți imigranți jamaicani în South Bronx. El a a fost primul afro-american care a deținut titlul de secretar de stat.

Powell, în vârstă de 84 de ani, general de patru stele pensionar și fost secretar de stat al SUA sub George Bush, a fost unul dintre artizanii invaziei Irakului din 2003, în baza unei campanii internaționale de presă care s-a dovedit a fi falsă, cam la fel cu ceea ce se petrece acum. El a rămas celebru printr-o scenă de teatru de copii pe care a ținut-o la ONU, în 2003, unde a arătat o sticluță asemănătoare dozelor de vaccin de azi în care afirma că s-ar afla dovada că Saddam Hussein folosește arme chimice. Povestea este lungă. Acum are poate ocazia să dea lămuriri mai ample despre cum a fost cu fostul lider irakian spânzurat trei ani mai târziu după ce a fost găsit în gaură de șarpe.

Powell fusese tratat pentru Covid la Centrul Național Medical Walter Reed din Bethesda, Maryland.

El a fost complet vaccinat împotriva coronavirusului.

Familia sa a spus că și-a pierdut un „soț remarcabil și iubitor, tată, bunic și un mare american”.

Pentru cu suntem ActiveNews și nu Reuters sau Agerpres facem și o dedicație pentru Gheorghiță, Arafat, Rafila, Mahler, Streinu și Cooperativa Ochiul și Vaccinul, respectiv declarația familiei de acum două ore:

General Colin L. Powell 

 

2 hrs 
General Colin L. Powell, former U.S. Secretary of State and Chairman of the Joint Chiefs of Staff, passed away this morning due to complications from Covid 19. He was fully vaccinated. We want to thank the medical staff at Walter Reed National Medical Center for their caring treatment. We have lost a remarkable and loving husband, father, grandfather and a great American.
The Powell Family

Poate le folosește...

 

 

Colin Powell a avut o idilă cu Corina Crețu

Hackerul român Guccifer a spart în 2013 conturile de e-mail ale lui Powell și Corinei Crețu, unde a găsit o serie de mesaje amoroase. Informativ, la vremea respectivă, s-a speculat că afacerea depășea însă nivelul unui idile.

Potrivit unor publicații ca The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News și postului american de televiziune Fox News, fostul general a fost nevoit să răspundă în august 2013 unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu și-a înșelat soția - cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani - cu Corina Crețu, la data respectivă europarlamentar PSD, după ce e-mailuri "de natură foarte personală" au fost făcute publice, transmitea Adevărul.

Powell, atunci în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere clarificări despre realația sa cu Crețu, în vârstă de 46 de ani, după ce hackerul Guccifer a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondență prin e-mail între cei doi.

"Un trădător al patriei", a scris hackerul pe wallul lui Powell pe Facebook, atașând un link spre un drive Google cu e-mailuri primite de Powell de la Corina Crețu în perioada 2010-2011, prin contul său pe AOL.

În aceste e-mailuri, Crețu îl numea pe Powell "dragostea vieții mele" și sugera că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

Aceeași Corina Crețu îi scria, în 2010, în Ajunul Crăciunului, fostului secretar de stat american: „Nu aș fi crezut că, la 43 de ani, pot plânge după un bărbat mai mult decât în adolescență". Potrivit schimbului de e-mailuri, Corina Crețu părea în continuare îndrăgostită de Powell și în 2011, când îi scria acestuia: „Nimeni nu-mi spune să merg la culcare. Vreau să te văd. Atât, nimic mai mult".