ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Analizând cum stau lucrurile, se pare că decesele de COVID-19 ar putea să nu fie deloc decese cauzate de COVID-19, scrie bloggerița Jessica Rose, într-o analiză devastatoare, în care sunt prezentate date oficiale și sunt puse întrebări logice. ActiveNews publică analiza în două părți. 
Redăm mai jos prima parte:

Am gasit un site care imi place pentru ca prezintă grafice și cirfe. Se numește USA Health Rankings: Live Longer Live Better și îl puteți găsi aici. Datele lor provin din mai multe surse. [1]

([1] DATELE NOASTRE: Utilizăm cele mai recente date din aceste surse primare: OMS, Banca Mondială, UNESCO, CIA și baze de date ale țărilor individuale legate de sănătatea globală și cauzele deceselor. Folosim bazele de date de la CDC, NIH și cele individuale la nivel de stat și districte pentru verificarea și completarea datelor din SUA.)

Sunt multe lucruri interesante de constatat din compilarea lor de date și este foarte interesant cum fac comparații între state în evaluările lor privind ratele pentru principalele cauze de deces în Statele Unite. Doresc să mă concentrez pe COVID-19 drept cauză de deces. A devenit cauza numărul 1 de deces cu puțin timp înainte de lansarea vaccinurilor anti-COVID-19 în Statele Unite și a rămas numărul 1 până de curând, fiind depășită de boala coronariană (CHD).

Figura 1: Statele Unite ale Americii - primele 40 de cauze de deces. 
Sursa: https://www.worldlifeexpectancy.com/usa-health-rankings

Dacă vă place să urmăriți schimbarea cifrelor, faceți clic pe „play” în simulatorul lor despre decesele de COVID-19. Veți putea urmări cum COVID-19 a ajuns la cauza numărul 1 pe 28 decembrie 2020 și a revenit la numărul 2 pe 15 februarie 2023. Rețineți că, din cauza avansului de 2 luni pe care l-a avut CHD, cauza Covid a depășit de fapt CHD pe 12 noiembrie 2020 și a revenit pe poziția #2 pe 6 mai 2023.

Ce este un deces cauzat de COVID-19?

Înainte de a merge mai departe, încerc să definesc mai clar (cel puțin pentru mine) ce este un deces cauzat de COVID-19. Nu am pus niciodată mare preț nici pe „cazurile” COVID-19, nici pe „decese”, pentru că, în primul rând, un „caz” se bazează pe două lucruri:

1. PCR cu cts [cicluri de amplificare] suficient de mare (45!) pentru a prinde orice ADN (și nu este vorba doar despre cts);

2. O listă specifică de simptome, care, sincer, sunt identice cu cele ale multor boli, inclusiv pneumonia.

În cel din urmă, un deces cauzat de COVID-19 se bazează pe certificatele de deces despre care s-a raportat că, adesea, cauza morții a fost atribuită în mod greșit COVID-19, atunci când cauza morții era în mod clar atribuită altor probleme, cum sunt traumatismele. De asemenea, un deces cauzat de COVID-19 s-ar baza pe statutul PCR, considerat de asemenea un „caz”, prin definiție.

Figura 2. Sursa: https://rumble.com/v2tyuxe-coquin-de-chien-massachusetts-legislators-presentation-john-beaudoin.html

John Beaudoin a urmărit decesele, de COVID-19 și din alte cauze, folosind datele certificatelor de deces din Massachussetts și puteți citi despre asta aici, în acest articol scris de Madhava Setty, și aici

Iată o definiție a unui deces cauzat de COVID-19 care a fost folosită în Massachusetts:

Definiția actuală în Massachusetts se referă la o persoană în cazul căreia virusul a fost menționat drept cauză de deces pe certificatul de deces sau o persoană care a primit un diagnostic de COVID-19 în decurs de 60 de zile și nu îl are menționat drept cauză de deces în certificatul de deces. [2]

Acel mic „sau” are implicații uluitoare. Înseamnă că, dacă o persoană a fost adusă la spital după ce a avut un accident de mașină mortal și a fost „testată” pentru COVID-19 (cum era standardul) înainte de a muri (sau poate... după?), iar acel „test” „a revenit pozitiv”, apoi acea persoană, al cărei certificat de deces ar fi putut menționat: „sângerare internă masivă în urma unui accident de mașină” (nu COVID-19) – într-un astfel de caz, decesul a fost înscris oficial ca deces cauzat de COVID-19.

Scott McLachlan mi-a amintit de exemplul lui Norman Fenton care demonstrează deficiența acestei definiții. Să ne gândim la o persoană care este expusă la SARS-CoV-2, este „testată”, se recuperează și apoi, 59 de zile mai târziu, moare într-un accident de mașină. Acest caz ar fi considerat un deces cauzat de COVID-19.

Următoarele date de evidență vitală din Figura 3, prezentate de Beaudoin, arată 3 persoane care au murit din cauza consumului de fentanil (Supradoză → OD), COVID-19 fiind specificat drept cauză de deces sau afecțiune care a contribuit la deces. După cum a subliniat John:

„A” este cauza imediată sau ultimul lucru care s-a întâmplat înainte de moarte. ABCD înseamnă o ordine inversă în timp a cauzelor de deces. Oricare ar fi ultima listată, aceasta este ceea ce eu numesc cauza principală, dar CDC numește cauza subiacentă UCOD. Partea a II-a (afecțiuni care contribuie) se referă la condițiile care contribuie la deces sau care au o contribuție probabilă la deces. Dacă covid este cauzal, ar trebui să fie ultima cauză din partea I (cauzele A-D).

Așadar, dacă COVID-19 este cauza morții, ar trebui să fie Cauza D. Dar, sincer, încă nu știu răspunsul la întrebarea: acești 3 indivizi au fost înscriși ca morți din cauza COVID-19? Decesele lor sunt considerate drept decese din cauza COVID-19 în baza de date referitoare la numărul cumulat al deceselor din cauza COVID-19 în Statele Unite? Cred că răspunsul este „da” în baza faptului că aceste 3 persoane au „virusul menționat drept cauză de deces pe certificatul de deces”. Acest lucru este absurd.

Figura 3: Date pe certificatele de deces din Massachusetts.

De asemenea, e interesant de știut că intervalul de timp din definiția unui deces cauzat de COVID-19 a fost modificat de la 60 de zile la 30 de zile, iar acest lucru a redus ulterior cu 15% numărul deceselor cauzate de COVID-19. Cât de mai mic ar fi acest procent dacă decesele atribuite în mod greșit, care au fost în mod clar cauzate de traumatisme, precum cele suferite în urma unui accident de mașină, ar fi eliminate din numărul deceselor cauzate de COVID-19? Ar mai fi COVID-19 în continuare cauza nr. #1 de deces? În niciun caz, îndrăznesc să spun.

Am găsit o altă definiție a unui deces cauzat de COVID-19, care precizează:

În aprilie 2021, decesele au fost clasificate ca fiind asociate cu COVID-19 dacă s-a stabilit că virusul a cauzat sau a contribuit în mod direct la decesul persoanei, daca persoana a primit un diagnostic în 60 de zile și nu a avut altă cauză evidentă de deces, cum ar fi traumatismul. [3]

Această definiție este mult mai logică pentru mine, întrucât cel puțin victimele accidentelor de mașină nu puteau avea menționat COVID-19 drept cauza morții. Totuși: un „diagnostic” în 2 luni? Și a fost acesta un diagnostic real sau o ghicire bazată pe un „test” imprecis și pe simptome asemănătoare pneumoniei?

CDC are, de asemenea, o definiție a unui deces de COVID-19:

Un deces asociat cu COVID-19 a avut loc în cazul unei persoane cu un diagnostic documentat de COVID-19, care a decedat și al cărei dosar a fost examinat de autoritățile locale de sănătate (de exemplu, folosind datele vitale, investigațiile la serviciile de sănătate publică sau alte surse de date) pentru a stabili această cauză. Conform ghidurilor naționale, acest grup ar trebui să includă persoane al căror certificat de deces menționează boala COVID-19 sau SARS-CoV-2 drept o cauză principală a decesului sau ca o afecțiune semnificativă care contribuie la deces. Ratele deceselor cauzate de COVID-19 în funcție de statutul de vaccinare sunt raportate în funcție de momentul în care pacientul a fost testat pentru COVID-19, nu de data decesului pacientului.[4]

Din nou, apare întrebarea despre „diagnostic”. Și ultima frază este puțin ciudată. Din câte am înțeles, înseamnă că două persoane, una injectată și cealaltă neinjectată, care au murit ambele în aceeași zi, dar au fost „testate pentru COVID-19” în ianuarie și, respectiv, martie, vor avea scris în raportul de „deces din cauza COVID-19” că decesul a avut loc în ianuarie și, respectiv, în martie, nu ambele în martie, când au murit efectiv.

Dar aveam nevoie măcar de simptome? Nu, potrivit lui Norman Fenton:

În Marea Britanie, ca un caz să fie considerat de covid a fost nevoie DOAR de un test PCR pozitiv (nu au fost necesare simptome) și oricine a fost testat pozitiv PCR în termen de 28 de zile de la deces a avut menționat covid pe certificatul de deces. „Oficial” (dar numai după 2 ani), guvernul Marii Britanii a menționat că va considera decese cauzate de Covid-19 doar pe acelea pentru care covid a fost un factor care a contribuit la deces.[5]

Puteți citi despre analiza lui aici. Să ne imaginăm cum au fost supranumărate decesele de COVID-19!

Rămâne întrebarea: care cazuri au fost trecute drept decese cauzate de COVID-19 și ce procent dintre acestea au fost valide? După părerea mea, nu există niciun motiv pentru a „testa” pentru COVID-19 o persoană cu doze orale cu fentanil, de exemplu. După toate probabilitățile, nu există nicio relație între OD și faptul dacă a avut sau nu o variantă a SARS-CoV-2 la un moment dat. Așadar, fiecare certificat de deces al unei persoane cu OD nu mai trebuie să aibă menționat COVID-19 drept cauză de deces, dacă a fost astfel clasificat. Același lucru este valabil și în cazul deceselor provocate de traume. Și o mulțime de alte decese greșit atribuite!

Cu toții putem fi de acord, în baza acestor dovezi, că numărul real de decese din cauza COVID-19 este mult mai mic decât cel prezentat, astfel că, dacă presupunem că numărul deceselor din cauza COVID-19 este mai mic în realitate decât s-a raportat, atunci ce mi-aș dori să știu este: discrepanța dintre supranumărare și numărul real este proporțională în timp?

Ne-am putea întreba, de asemenea, care sunt stimulentele din spatele stabilirii greșite a cauzei morților. Au existat stimulente? Sau a fost într-adevăr doar o diferență în ceea ce privește numărul de zile până la „diagnosticul” de COVID-19? A fost doar o problemă de diagnosticare greșită în masă? Cine a stabilit intervalul de 60 de zile? Cine l-a schimbat la 30, pentru a manifesta un număr mai scăzut de decese de COVID-19? 

Trecerea la 30 de zile, pe 11 martie 2022, pentru scăderea numărului de decese a avut vreo legătură cu încercarea de a „demonstra” că vaccinurile funcționează? Stabilirea celor 60 de zile a avut scopul de a face să pară că mor mai mulți oameni de COVID-19 decât mureau de fapt? Au fost plătiți medicii pentru a trece COVID-19 pe certificatele de deces drept cauză a morții? Au fost rugați părinții copiilor decedați să schimbe cauza de deces pentru a fi menționat COVID-19? De ce un medic care, de fapt, a constatat că o persoană a decedat din cauza unui accident de mașină ar include informații despre COVID-19 pe certificatul de deces al persoanei respective în legătură cu cauza morții?

Să o spunem verde în față. Ar fi în beneficiul producătorilor de produse injectabile COVID-19 și al oricărei persoane care profită de pe urma acestora, să umfle numărul deceselor de COVID-19 pentru a crea impresia că există un motiv serios pentru a fi „vaccinat” - și anume: pentru a preveni îmbolnăvirea gravă sau decesul din cauza COVID-19, conform recomandărilor CDC. Nimeni nu vrea să moară din cauza „virusului mortal”, nu-i așa? E amuzant cum oamenii nu par să fie deranjați să moară din cauza unui ser experimental.

Figura 4: „fapte” CDC
Sursa: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety.html

Pentru câteva referințe legate de comentariile mele îndrăznețe, încadrate în verde în Figura 4, vedeți aici, aici, aici  și aici. Nu ezitați să adăugați referințe în comentarii.
 
(Va urma)