ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm materialul anterior, în care Children’s Health Defense a prezentat cele mai recente date VAERS. În partea a doua, CHD amintește despre cazul femeii care a dezvoltat insuficiență renală acută rară după prima doză de Pfizer, prezintă un sondaj care dezvăluie un procent semnificativ al părinților din SUA care „cu siguranță” nu își vor vaccina copiii anti-covid și se referă la un studiu eronat pe care CDC l-a folosit pentru a justifica autorizarea vaccinurilor anti-COVID-19 pentru copii. De asemenea, în școlile din Washington D. C. s-a anunțat impunerea obligativității vaccinării anti-COVID-19 a elevilor pentru anul școlar 2022-2023, motiv pentru care CHD vrea să dea în judecată districtul școlar.

Femeia care a dezvoltat insuficiență renală acută rară după prima doză de Pfizer

O femeie a dezvoltat o formă rară de insuficiență renală acută – îmbinată cu vasculită asociată cu anticorpi citoplasmatici antineutrofili (ANCA) (AAV) – la câteva zile după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 de la Pfizer-BioNTech. 

Potrivit unui studiu de caz publicat pe 18 iulie în Nephron, femeia, anterior sănătoasă, de 47 de ani s-a prezentat la o clinică de asistență medicală primară cu durere de flanc bilaterală, slăbiciune generalizată și umflare bilaterală a extremităților inferioare, condiție care s-a instalat la trei zile după prima doză cu Pfizer.

AAV este un grup de boli caracterizate prin distrugerea și inflamarea vaselor mici. Afecțiunea apare atunci când neutrofilele atacă vasele mici și medii ale organismului, ceea ce poate afecta mai multe organe, cum sunt rinichii, stomacul, intestinul și plămânii.

Acest caz se adaugă rapoartelor anterioare care sugerează că vaccinurile COVID-19 pot, în cazuri rare, să promoveze dezvoltarea sau agravarea bolilor autoimune, cum sunt AAV, din starea lor latentă, potrivit Patriciei Inacio, Ph.D., care a rezumat raportul pentru ANCA Vasculitis News

„AAV este un exemplu de boală autoimună care poate fi indusă sau declanșată dintr-o stare de latență de către vaccinurile anti-COVID-19. Este necesar un indice ridicat de suspiciune privind prezența unui proces renal autoimun de câte ori o persoană recent vaccinată împotriva COVID-19 se prezintă cu o leziune renală acută”, au precizat autorii în concluzie

43% dintre părinții din SUA „cu siguranță” nu își vor vaccina copiii mici împotriva COVID

Potrivit rezultatelor unui sondaj publicat marțea trecută, 43% dintre părinții americani care au copii sub 5 ani „cu siguranță nu” își vor vaccina copilul anti-COVID-19, în contextul îngrijorării că vaccinul prezintă un risc mai mare pentru copii decât virusul.

Sondajul, publicat de Kaiser Family Foundation, a constatat că 27% dintre părinți au spus că „vor aștepta și vor vedea”, în timp ce alți 13% au răspuns că își vor vaccina copiii numai dacă li se va cere să facă acest lucru la școală sau la centrele de îngrijire a copiilor.

Chiar și părinții care s-au vaccinat împotriva COVID-19 au spus că nu vor permite vaccinarea copiilor lor mici.

Când au fost întrebați de ce nu vor să-și vaccineze „imediat” copiii eligibili sub 5 ani, părinții au menționat „îngrijorările cu privire la noutatea vaccinului, precum și testele și cercetările insuficiente, îngrijorările cu privire la efectele secundare și legate de siguranța generală a vaccinurilor”.

CDC a folosit date eronate pentru a justifica autorizarea vaccinurilor COVID-19 pentru copii

Un oficial CDC a folosit date dintr-un studiu pretipărire eronat care exagera riscul de deces la copii din cauza COVID-19. Datele au fost folosite în prezentările sale către consilierii CDC și FDA responsabili cu recomandarea vaccinurilor Pfizer și Moderna pentru sugari și copii mici.

Studiul, publicat pentru prima dată pe 25 mai pe serverul preprintare medRxiv, a fost realizat de un grup de cercetători din Marea Britanie. Pe 28 iunie, autorii au publicat o versiune revizuită a studiului, după ce au fost puse sub semnul întrebării unele dintre constatările lor inițiale.

„Este într-adevăr îngrijorător faptul că date atât de inexacte au fost prezentate în întâlnirile unde s-a discutat despre vaccinarea anti-COVID a copiilor și că mi-a luat mai puțin de câteva minute ca să găsesc o neregulă majoră (și apoi am mai găsit multe altele pe măsură ce am analizat mai atent)”, a spus Kelley K., care a fost prima care a evidențiat, pe site-ul ei COVID-Georgia.com, unele dintre erorile studiului.

După ce a aflat de analiza lui Kelley, The Defender a analizat studiul original pretipărire, a confirmat constatările lui Kelley și a evidențiat și alte erori, atât în studiul original, cât și în versiunea revizuită din 28 iunie.

Children’s Health Defense (CHD) cere școlilor din Washington D.C. să anuleze obligativitatea vaccinării anti-COVID a elevilor

Într-o scrisoare adresată inspectorului școlar din Districtul Columbia (Washington), Robert F. Kennedy, Jr., președintele și consilierul juridic șef al CHD, a avertizat că va da în judecată districtul școlar dacă nu va anula impunerea obligativității vaccinării anti-COVID-19 a elevilor de peste 12 ani, recent anunțată.

Inspectorul de stat pentru educație, Christina Grant, a anunțat, pe 19 iulie, că cerința de imunizare a elevilor în viitorul an școlar 2022-2023 va include vaccinul anti-COVID-19 pentru toți elevii la vârsta pentru care există un vaccin aprobat de FDA, după ce FDA a aprobat deplin vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copiii cu vârsta între 12 și 15 ani.

Legea D.C. impune elevilor din toate școlile din regiune, inclusiv din școlile private, parohiale și independente, să se supună vaccinării obligatorii, cu excepția cazului în care au o scutire aprobată. De asemenea, legea cere școlilor să verifice certificatele de imunizare la toți elevii.

Cerința a fost prezentată detaliat într-o lege pe care Consiliul D.C a aprobat-o anul trecut și este prima legislație de acest gen din regiune.

Deși instanțele au susținut multe cerințe de vaccinare a copiilor pentru vaccinurile licențiate și aprobate, nicio instanță nu a susținut vreodată o astfel de obligativitate pentru elevi în cazul unui vaccin care a primit doar autorizație de utilizare de urgență, potrivit lui Kennedy.