ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul pandemic Răzvan Dumitrescu se întreabă pe pagina sa publică ce o fi cu atâtea coincidențe legate de pandemie, Forumul Economic Mondial și Bill Gates cât i de China, la unul dintre „exercițiile” sesizate de realizatorul TV participând și un anume „Dr. George Gao, Director-General, Chinese Center for Disease Control and Prevention (China CDC), Vice President, the National Natural Science Foundation of China (NSFC), Director and Professor, CAS Key Laboratory of Pathogenic Microbiology and Immunology, Institute of Microbiology, Chinese Academy of Sciences, Dean, Medical School, University of Chinese Academy of Science”...  Dar coincidențele... continuă. Iată ce a observat ziaristul:

Cum se numeste momentul in care descoperi ca sunt prea multe coincidente?

In 2019 se derula un exercitiu de PANDEMIE, o simulare numita Event 201. Va amintiti? Era vorba despre Centrul Johns Hopkins pentru Securitate în Sănătate, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates care gazduiau un exercițiu de pandemie cu un coronavirus la nivel înalt (18 octombrie 2019) la New York, NY. "Exercițiul a ilustrat domenii în care parteneriatele public/private vor fi necesare în timpul răspunsului la o pandemie severă pentru a diminua consecințele economice și societale la scară largă".

Asa aratau explicatiile. Si ce sa vezi, in martie 2020 aveam deja declarata PANDEMIE de SARS-COV 2 (un coronavirus!) de catre OMS!

Acum am descoperit un alt exercitiu derulat in noiembrie 2021. Ghiciti cu ce tema? Pai sa redam din document...Dar inainte de asta, asezati-va pe scaun si fiti calmi!

„Scenariul exercițiului dezvoltat în consultare cu experți tehnici și politici a descris o pandemie globală mortală care implică o tulpină neobișnuită de virus al VARIOLEI MAIMUTELOR care apare pentru prima dată în țara fictivă Brinia și în cele din urmă se răspândește la nivel global.

Mai târziu, în cadrul exercițiului, scenariul dezvăluie că focarul inițial a fost cauzat de un atac terorist folosind un agent patogen proiectat într-un laborator cu prevederi inadecvate de biosecuritate și supraveghere slabă. Scenariul exercițiului se încheie cu peste trei miliarde de cazuri și 270 de milioane de decese la nivel global.

Ca parte a procesului de dezvoltare a scenariului, NTI a efectuat o consultare virtuală cu experți în decembrie 2020. (Consultați Anexa A pentru lista experților participanți)".


Vreti sa ma opresc aici sau sa va mai spun lucruri?

Atasez link atat catre Event 201, cel cu simularea de coronavirus, cu implicare Bill si Melinda Gates dar si link si extrase foto din exercitiul FICTIV cu VARIOLA MAIMUTEI din noiembrie 2021:

1. Event 201 Scenario

2. Simulare VARIOLA MAIMUTEI

Video - PLANDEMIA - ÎNDOCTRINAREA - tradus în limba română: